timex 4 #6576 Napisano 22 Stycznia 2008 No tak.. ale jaki samochód dobrać do szwajcarskiego zegarka..? :wink: mozliwosci wbrew pozorom jest sporo zapomnialem jeszcze o jednej mozliwosci. w warszawie, pomiedzy rokiem 1992 a 1995 mozna bylo jezdzic szwajcarskim sprzetem i to za niewielkie pieniadze. pojazd nazywal sie saurer 4t. chodzi oczywiscie o zielone trolejbusy, ktore na krotko zawitaly na jedyna trase 51 z dworca poludniowego do piaseczna. w momencie kiedy trafily one do warszawy mialy juz 35 lat! wszystkie byly wyprodukowane w szwajcarii w 57 i mimo, ze sluzyly tak dlugo w st gallen, to i tak z powodzeniem zastapily rosyjskie 10-letnie ZIU, ktore oddano na zlom albo do minska na bialorusi. tu na zdjeciu widac saurera z przyczepka hess (na 11 trolejbusow, 8 mialo przyczepke) po zamknieciu warszawskiej linii trolejbusowej, te ponad 40-letnie ale bardzo solidne sprzety trafily do lublina i gdynii! jezeliby zrobic analogie do zegarkow, to trolejbusy szwajcarskie chyba nie przyniosly wstydu patkowi i innym breitlingom a rosyjskie, coz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #6577 Napisano 22 Stycznia 2008 nie chcę być posądzany o same off-topy, dlatego... jakieś paprochy wyszły na zdjęciu - pewnie coś na obiektywie, ech... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #6578 Napisano 22 Stycznia 2008 pierwszy od 15 lat snieg w Birmingham:)Interesujacy 'snieg' Jaka ma srednice?(U mnie co prawda bezsnieznie, ale za to tylko 13*F, i to niecale) __________Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 35 #6579 Napisano 22 Stycznia 2008 Do kolekcji wlaśnie dołączyła elegancka bransoleta w postaci cudownie klasycznej Omegi Constellation Oto dzisiejsze zdjęcia nadgarstkowo-wieczorno-sweterkowe :wink: Pozdrawiam, Igor :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #6580 Napisano 22 Stycznia 2008 pierwszy od 15 lat snieg w Birmingham:)Interesujacy 'snieg' Jaka ma srednice?(U mnie co prawda bezsnieznie, ale za to tylko 13*F, i to niecale) __________Pozdrawiam Width 41 mmHeight 47 mmThickness 12 mmLug Width 20 mm snieg byl tylko 1 dzien i topil sie po paru minutach ale nie przeszkadzalo to w zamknieciu ze wzg na warunki pogodowe wielu instytucji:) coz bama, w kazdym razie u ciebie prawie Suwalki:), u mnie dzisiaj norma - leje i 40F pozdrawiam 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaryWilk 824 #6581 Napisano 22 Stycznia 2008 Moje nowe Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 220 #6582 Napisano 22 Stycznia 2008 No tak.. ale jaki samochód dobrać do szwajcarskiego zegarka..? :wink: mozliwosci wbrew pozorom jest sporo (...) Zaskoczyłeś mnie :shock: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6583 Napisano 22 Stycznia 2008 Moje nowe Seikodales mininaturke bez linka do calosci, czyli:http://img262.imageshack.us/img262/286/dscn2431ww0.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 25 #6584 Napisano 22 Stycznia 2008 "Nowy" nabytek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #6585 Napisano 22 Stycznia 2008 gartuluje super stowy, chyba nie tylko ja lubie projekty z lat 70tych , ja dzisiaj dla odmiany: 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6586 Napisano 23 Stycznia 2008 Do kolekcji wlaśnie dołączyła elegancka bransoleta w postaci cudownie klasycznej Omegi Constellation Gratuluję Igor. Fajna ta Omega i dobrze dopasowana do wielkości Twojego nadgarstka. PS. Robisz coraz lepsze zdjęcia 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #6587 Napisano 23 Stycznia 2008 Igor gratuluję, to od Mexy'ego? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fixxxer1 80 #6588 Napisano 23 Stycznia 2008 Igor ja już nie nadążam Ci gratulować :twisted: :wink: Cyba zrobię podpis "Gratuluję Igorowi nowego zegarka" Cytochrom coś Ci się tarcza przesunęła :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #6589 Napisano 23 Stycznia 2008 Mój skarb, tak na szybko ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #6590 Napisano 23 Stycznia 2008 Boska Omega :shock: Uwielbiam ją 8) Wiem wiem , że nie pasuje pozdro 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość XAVIER7 #6591 Napisano 23 Stycznia 2008 Ech....i znowu mi się choroba odnowi....Mizu80 extra ta Omega! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #6592 Napisano 23 Stycznia 2008 Igor ta Omega prezentuje się świetnie 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6593 Napisano 23 Stycznia 2008 A u mnie "Tak" :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6594 Napisano 24 Stycznia 2008 Ręka niestety nie moja... :shock: I jeszcze coś do podziwiania... http://jlc.watchprosite.com/show-forumpost.../ti-403202/s-0/http://jlc.watchprosite.com/show-forumpost.../ti-403212/s-0/http://jlc.watchprosite.com/show-forumpost.../ti-403217/s-0/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2333 #6595 Napisano 24 Stycznia 2008 Ten mechanizm, 117 JEWELS na żywo musi robić wrażenie :shock: :shock: :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1794 #6596 Napisano 24 Stycznia 2008 :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 10 #6597 Napisano 24 Stycznia 2008 Piękność :shock: Mariusz nabywasz go? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6598 Napisano 24 Stycznia 2008 Piękność :shock: Mariusz nabywasz go? Nie no, bardzo chciałbym, ale za wysokie progi. Kupiłem Jaegera, ale inny model . Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #6599 Napisano 24 Stycznia 2008 Igor ja już nie nadążam Ci gratulować :twisted: :wink: Cyba zrobię podpis "Gratuluję Igorowi nowego zegarka" dobry pomysł a ja gratuluję Igorowi tych, których jeszcze nie kupił, ba .. nawet tych, o których jeszcze nie pomyślał :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #6600 Napisano 24 Stycznia 2008 Ręka niestety nie moja... Mariusz, ale bardziej niż tą rękę wolałbyś sam zegarek - jak sądzę? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach