LMed 111 #6926 Napisano 27 Lutego 2008 Jak dla mnie stary lepszy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #6927 Napisano 27 Lutego 2008 Miód na me serce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #6928 Napisano 27 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6929 Napisano 27 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #6930 Napisano 27 Lutego 2008 Zeno rewelka :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6931 Napisano 28 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #6932 Napisano 28 Lutego 2008 Zwariowałem na punkcie zegarka z granatową tarczą :cool: Puść farbę, co też Ci chodzi po głowie. Tymi Twoimi występami Sejkowymi już mnie nie nabierzesz 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6933 Napisano 28 Lutego 2008 Planet Ocean też ma granatową czarną jak ją odpowiednio ustawisz pod światło :wink: Nic mi nie może chodzić po głowie, dopóki nie sprzedam Omegi, a na razie tego nie planuje :roll: :twisted: To Seiko jest zaj....e! :cool: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6343 #6934 Napisano 28 Lutego 2008 Phi, też mi tajemnica. Już się kiedyś sypnąłeś że czaisz się na IWC Pilota. :mrgreen: 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6935 Napisano 28 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tool 0 #6936 Napisano 28 Lutego 2008 [url=""]Obrazek[/url] Zwariowałem na punkcie zegarka z granatową tarczą :cool: Tessio, nie masz takiego do sprzedania? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciek.k #6937 Napisano 28 Lutego 2008 nowy image seikacza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #6938 Napisano 28 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6939 Napisano 28 Lutego 2008 Niech sie dobrze nosi. Miło, gdy kupujący zadowolony z nabytku. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość huczek #6940 Napisano 28 Lutego 2008 Wczoraj w pracy - tradycyjny Atlantic A po pracy - "jumping hour", dla zmiany nastroju :-)Po tych zdjęciach wnoszę, że mamy podobny gust.Nie znam marki corso, jednak Twój zegarek wygląda rewelacyjnie.BTW co to za marka Corso? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #6941 Napisano 28 Lutego 2008 Ja dziś kolegi testuje .. ! Swoja drogą to fajna maszyna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #6942 Napisano 28 Lutego 2008 nowy image seikacza (dwa zdjęcia) Świetnie, sam mam te wskazówki i przyznam, że im dłużej na nie patrzę, tym bardziej mi się podobają. Szkoda tylko, że świeceniem nie dorównują indeksom z tarczy. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #6943 Napisano 28 Lutego 2008 U maćka przewyższają indexy mocą świecenia Dziś nowy custom strap: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #6944 Napisano 28 Lutego 2008 Filip, klamra :shock:! świetna! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #6945 Napisano 28 Lutego 2008 ładna firanka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24184 #6946 Napisano 28 Lutego 2008 Filip, klamra :shock:! świetna!A zdziwisz się jak powiem, że to mój projekt :razz: ? Mikolaj widzialeś ją przecież co najmniej kilka razy, widać czas się znowu spotkać i odświeżyć Ci pamięć :mrgreen: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #6947 Napisano 28 Lutego 2008 Eye_lip poszedł mail :shock: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #6948 Napisano 28 Lutego 2008 Filip, klamra :shock:! świetna!A zdziwisz się jak powiem, że to mój projekt :razz: ? Mikolaj widzialeś ją przecież co najmniej kilka razy, widać czas się znowu spotkać i odświeżyć Ci pamięć :mrgreen: w ogóle się nie zdziwię :twisted: fakt widziałem ale sam wiesz z oczami mogło być kiepsko :wink: ale w tym zestawieniu na focie robi fantastyczne wrażenie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maciek.k #6949 Napisano 28 Lutego 2008 U maćka przewyższają indexy mocą świecenia nie wiem skad wiesz ale masz racje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #6950 Napisano 28 Lutego 2008 To może ja bardziej tradycyjnie, choć noszenie tego modelu wzdryga mnie ze względu na średnicę tylko 39 mm.Muszę go jednak wyregulować i jutro będę nosic cały dzieńTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach