Adi 4707 #7651 Napisano 7 Czerwca 2008 Wprawdzie nie na ręku a na "nogu" ale co tam..... :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #7652 Napisano 7 Czerwca 2008 Adi to Twoja noga? A co nie może się Chłopicho golić i malować?Jak lubi?Tylko pamiętać trzeba o nawilżaniu skóry .....własnej - częściej niż paska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KonradD 0 #7653 Napisano 7 Czerwca 2008 I co z tego ze w srodku zwykly Valjoux 7750. Jak dla mnie to jeden z piekniejszych zegarkow. http://img411.imagesh URL=http://imageshack.us]http://img411.i 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #7654 Napisano 7 Czerwca 2008 taaa i co z tego kobiete oddam za werk a reszte może dzie zajumam a tak poważnie świetny Aj Dablju Si! Gratuluje! 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #7655 Napisano 7 Czerwca 2008 Jak dla mnie to jeden z piekniejszych zegarkow. Podpisuję się pod tym wszystkimi cztaerema łapami. :smile: J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7656 Napisano 7 Czerwca 2008 Piękny ten IWUC! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #7657 Napisano 7 Czerwca 2008 Jak dla mnie to jeden z piekniejszych zegarkow. Dla mnie też 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7658 Napisano 8 Czerwca 2008 Pięknu Iwucek. Gratu;acje HyMoser, Tryton - oczywiście że ta noga należy do mnie :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczka 0 #7659 Napisano 8 Czerwca 2008 małe coś na dłoni Sprawia wrażenie, że jest to "coś" dla nurka, proszę o pomoc w identyfiakcji. 0 ================== Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ireneusz Paluszek #7660 Napisano 8 Czerwca 2008 ręka żony .... zegarek też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #7661 Napisano 8 Czerwca 2008 Irku nie ściemniaj tylko powiedz co to za depilator ??? bo od ostatniej Twojej foty - faktycznie mozna napisać ze w tym wypadku to dłoń Kobieca ! Gratulacje kolejnego chrono !! i w dodatku na Lemanii :grin: choć paseczek akurat mogles dać inny - bo ten wybitnie Kobiecy :roll: :mrgreen: Prezentuje sie wspaniale a tarcza rewelacyjna ! dlaczego z macicy perlowej nie robia czarnych :sad: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Lew #7662 Napisano 8 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #7663 Napisano 8 Czerwca 2008 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #7664 Napisano 8 Czerwca 2008 Gratuluję IWC, piękny. To jest zegarek, o którym marzę. 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #7665 Napisano 9 Czerwca 2008 Celebrując wczorajszy sukces: Do boju czarna wrono 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #7666 Napisano 9 Czerwca 2008 Niezla sztuka ! bezel troszke opadl :roll: , nie widac logo ani napisow na tarczy tylko minimalnie - rozumiem ze to zależne od kąta patrzenia ? Nareszcie coś na bransolecie :mrgreen: mam nadzieję ze sie oswoicie ze soba na dluzej :mrgreen: gratulacje. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #7667 Napisano 9 Czerwca 2008 Hemig, Temption jest super, to jeden z moich ulubionych zegarków!Niedługo go dorwę :twisted: (chyba nie ma jakichś szczególnych problemów z dostępnością?) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gk1 0 #7668 Napisano 9 Czerwca 2008 Witam,bardzo do dzisiaj byłem zasmucony, że moja małżonka ma taki piękny zegar, a ja nie. Ale, dzięki czujności jednego z naszych kolegów (dzięki Janku), mam i ja :grin: 0 PozdrawiamKrzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7669 Napisano 9 Czerwca 2008 pod wieczór... malutki Poljocik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #7670 Napisano 9 Czerwca 2008 Krzychu szczerze gratuluję, te Minervy to para idealna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #7671 Napisano 9 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #7672 Napisano 9 Czerwca 2008 dzis kąstelacja: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7673 Napisano 10 Czerwca 2008 Dzis od rana: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #7674 Napisano 10 Czerwca 2008 Dzis od rana:Obrazekfaktycznie fajna.wersja czekoladowa podoba mi sie najbardziej z kolekcji ds podium ... :mrgreen: btw.rozumiem ,ze to jest ta o ktorej opowiadałes ? 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #7675 Napisano 10 Czerwca 2008 no trzeba na jakims przykładzie - a kupić w sieci taniej i tak się nie dało :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach