Krzyzol 4 #8151 Napisano 14 Sierpnia 2008 ...ale co, mówicie, że to podróba? :sad: Po czym poznajecie? Nie wiem jak inni, ale ja po deklu i werku :mrgreen: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #8152 Napisano 14 Sierpnia 2008 Moim zdaniem za bardzo zielonkawy odcień szkła :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #8153 Napisano 14 Sierpnia 2008 ...ale co, mówicie, że to podróba? :sad: Po czym poznajecie? Żaden rolek nie ma stopera w dniach :roll: :roll:I hour pisze się przez "ch" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8154 Napisano 14 Sierpnia 2008 Pewny jesteś? :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8155 Napisano 14 Sierpnia 2008 I hour pisze się przez "ch" :?: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grass #8156 Napisano 14 Sierpnia 2008 Bardzo przepraszam, ale jednak "hour" piszę się przez "h", przynajmniej w języku language, a już na pewno w sformułowaniu "units per hour". Nie znam tego modelu, tym niemniej wykonanie żłobień wygląda bardzo tandetnie i to wystarczy. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8157 Napisano 14 Sierpnia 2008 Nie znam tego modelu, tym niemniej wykonanie żłobień wygląda bardzo tandetnie i to wystarczy. ...bo to mało popularny model, ale pewny jesteś że to podróbka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grass #8158 Napisano 14 Sierpnia 2008 Pewność możesz osiągnąć zamieszczając zdjęcia mechanizmu oraz dekla i czekając na opinię kogoś bardziej doświadczonego. Może odrobinę przesadziłem ze sformułowaniem "to wystarczy".Pewien jestem natomiast, że "hour" piszę się przez "h" :grin: Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8159 Napisano 14 Sierpnia 2008 Oryginał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grass #8160 Napisano 14 Sierpnia 2008 heh, robi się ciekawie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8161 Napisano 14 Sierpnia 2008 Pewność możesz osiągnąć zamieszczając zdjęcia mechanizmu oraz dekla i czekając na opinię kogoś bardziej doświadczonego. Może odrobinę przesadziłem ze sformułowaniem "to wystarczy".Pewien jestem natomiast, że "hour" piszę się przez "h" :grin: Pozdrawiam Daj spokój tessio Cię podpuszcza :wink: Przecież wiadomo że to oryginał wart przynajmniej milion euro :twisted: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8162 Napisano 14 Sierpnia 2008 ...teraz już zgłupiałem, jedni mówią że podróba, Yargoth mówi że oryginał (a na zegarkach zna się jak mało kto) sam nie wiem, zrobię jeszcze fotkę mechanizmu i pójdę do jakiegoś zegarmistrza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grass #8163 Napisano 14 Sierpnia 2008 Powiem tak. Nigdy nie widziałem oryginału tego modelu (Cosmograph Daytona, podobno nosił Paul Newman), dlatego napisałem, że go nie znam, ale repliki, których nie odróżniam po fotce wyglądu tarczy, chodzą po 289,- zł. Sam powienieneś wiedzieć jak go nabyłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #8164 Napisano 14 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8165 Napisano 14 Sierpnia 2008 Znając tessia to znalazł go na parkingu przed hipermarketem :mrgreen: :twisted: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8166 Napisano 14 Sierpnia 2008 ...od razu znalazł, podszedł chłop i mi go zaoferował za 500 zł, chyba się opłacało? W końcu Rolex :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grass #8167 Napisano 14 Sierpnia 2008 podpuszczony :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tobee_79 #8168 Napisano 14 Sierpnia 2008 ludzie litości!!!odpuście na kilka kolejnych stron pokazywanie swoich cudnych seiko. już nie mogę patrzeć na te samuraje czy inne azjatyckie straszydła. ja wiem, kochacie swoje seikacze, no ale ileż można nimi katować niewinnych ludzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8169 Napisano 14 Sierpnia 2008 ...świr jaki czy co? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8170 Napisano 14 Sierpnia 2008 Tobee po prostu zaskocz na swoimi nieazjatyckimi cudeńkami i po sprawie. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #8171 Napisano 14 Sierpnia 2008 Mam ładne Bvlgari, niby odpadła wskazówka sekundnika, ale może trafiłem akurat felerny egzemplarz :twisted: Muszę to zbadać, bo może ja bogaty jestem i nie muszę jutro iść do pracy :wink: Popsuł się jednak całkiem? :cry: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1191 #8172 Napisano 14 Sierpnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 3986 #8173 Napisano 14 Sierpnia 2008 fajny ten Czech Majowy... a Vostok też bardzo fajny, co to za model? tj. Vostok Arktika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8174 Napisano 14 Sierpnia 2008 ludzie litości!!!odpuście na kilka kolejnych stron pokazywanie swoich cudnych seiko. już nie mogę patrzeć na te samuraje czy inne azjatyckie straszydła. ja wiem, kochacie swoje seikacze, no ale ileż można nimi katować niewinnych ludzi. Można bardzo długo :twisted: U mnie dzisiaj standardowo :mrgreen: 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #8175 Napisano 14 Sierpnia 2008 zdjecie nie na reku ale jest na reku:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach