Jacek. 0 #8776 Napisano 2 Listopada 2008 Laki sobie wypruwałeś na tę Omeśkę? BTW ładne szycie - mnie to ostatnio potraktowali jak stary zeszyt. Zszywkami pospinali. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8777 Napisano 2 Listopada 2008 Co robić nie ma lekko jeszcze tydzień co najmniej odpocznę sobie - wiec i na forum bedę czesto . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #8778 Napisano 2 Listopada 2008 Piotrek znaczy nerkę oddałeś za Omeśkę??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8779 Napisano 2 Listopada 2008 Proszę nie rozśmieszajcie mnie - bo smiać sie nie mogę 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8780 Napisano 2 Listopada 2008 do depilacji nie użyłeś wosku jak widzę .. co to, tak na marginesie ? wypadek przy pracy ? czy jakiś zabieg ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8781 Napisano 2 Listopada 2008 przepuklina niestety - tutaj link jak to wyglada z detalami http://www.echirurgia.pl/przepukliny/zabie..._pachwinowa.htm 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8782 Napisano 2 Listopada 2008 a ja w pierwszej chwili pomyślałem, że ta omesia miała koronkę jak steinhart Korby i że to fotka nadgarstka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8783 Napisano 2 Listopada 2008 Piotrek znaczy nerkę oddałeś za Omeśkę??? Oo, nerka spadła? do depilacji nie użyłeś wosku jak widzę .. No, wiesz - twardziel J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 297 #8784 Napisano 2 Listopada 2008 To się nazywa: wejść w posiadanie zegarka poprzez- cesarskie cięcie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny 4 #8785 Napisano 2 Listopada 2008 Przez cały łykend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guerero 0 #8786 Napisano 3 Listopada 2008 Witam! u mnie "dla odmiany" DA36 niestety jakość zdjęcia komórkowa pozdrawiam EDIT, przy okazji zauważyłem, że dzień mam zły w datowniki 0 pozdrawiam!guerero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #8787 Napisano 3 Listopada 2008 Jakoś nie chce zejść z ręki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #8788 Napisano 3 Listopada 2008 Jakoś nie chce zejść z ręki To mod czy oryginał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8789 Napisano 3 Listopada 2008 Przed zrobieniem zdjęcia i po był na ręce, więc chyba się "liczy" 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobertWol 0 #8790 Napisano 3 Listopada 2008 Breguet vs ....Glycine:-) 0 mało piszę, sporo czytam... dużo się uczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #8791 Napisano 3 Listopada 2008 Witam: wczoraj i dziś: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #8792 Napisano 3 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #8793 Napisano 3 Listopada 2008 Krzyzol, fajna MM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8794 Napisano 3 Listopada 2008 Buahahahahahahaha !!! Dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8795 Napisano 3 Listopada 2008 Krzyzol, fajna MM ... ano fajna, kwestia urody raczej nie podlega dyskusji, a o pozostałych "właściwościach" MM powiedziano już chyba wszystko. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #8796 Napisano 3 Listopada 2008 ... ano fajna, kwestia urody raczej nie podlega dyskusji, a o pozostałych "właściwościach" MM powiedziano już chyba wszystko.Wrzuć coś więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #8797 Napisano 3 Listopada 2008 Nagib - piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek. 0 #8798 Napisano 3 Listopada 2008 Witam: wczoraj i dziś: Wspaniała maszyna. J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #8799 Napisano 3 Listopada 2008 @nagib: piekny klasyk, doskonale "oprawiony" sekundnik. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #8800 Napisano 3 Listopada 2008 dzięki. Niestety zegarek w dziale sprzedam. Kupiłem jako 195mm długości - w rzeczywistości 182mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach