GrzecH 6 #8801 Napisano 3 Listopada 2008 @nagib: piekny klasyk, doskonale "oprawiony" sekundnik. Taaaak, boska klasyka ....i mała sekunda Nic więcej nie trzeba.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro fessio 0 #8802 Napisano 3 Listopada 2008 Dzisiaj jestem trochę niewyraźny, no ale w końcu go mam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8803 Napisano 3 Listopada 2008 lonżin cudny, szkoda, że nie w zasięgu a u mnie od 2h 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8804 Napisano 3 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #8805 Napisano 3 Listopada 2008 pasek prawie jak post wyżej (zegarek też ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8806 Napisano 3 Listopada 2008 nooo baaaa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Marcinowaty #8807 Napisano 4 Listopada 2008 Czesc, witam wszystkich. Mam do niego sentyment i uważam za solidny FESTINA 8840 Grawerunek z okazji 10-lecia istnienia SAPA ALUMINIUM POLSKA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8808 Napisano 4 Listopada 2008 Kurnajanek - do tego steelfisha brąz niezbyt pasuje - to juz lepiej coś czarnego - moim zdaniem. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8809 Napisano 5 Listopada 2008 no też mam nie jest tak źle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8810 Napisano 7 Listopada 2008 Na nowym pasku od w_kaczmarka, dzięki 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #8811 Napisano 7 Listopada 2008 A to mój nowy Aerowatch 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #8812 Napisano 7 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #8813 Napisano 7 Listopada 2008 Wczoraj gad dostał nowy pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #8814 Napisano 7 Listopada 2008 Odkąd jestesmy razem, nie zdradzam Jej z innymi 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8815 Napisano 7 Listopada 2008 A to mój nowy Aerowatchładny jakie wrażenia,co siedzi w srodku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8816 Napisano 7 Listopada 2008 Pagan nie szukałeś? Siedzi w nim VJ 7750 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #8817 Napisano 7 Listopada 2008 ładny jakie wrażenia,co siedzi w srodku?Bartek juz powiedział. Wrażenia przyjemne. Miałem nosić innego z dość ciekawą komplikacją z fazami ksiezyca na 3ciej, ale ten idealnie mi sie układa na ręce (póxniej sie zorientowałem że ten model występuje tez z fazami na 3ciej) 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8818 Napisano 7 Listopada 2008 Pagan nie szukałeś?Szczerze mówiąć,poszedłem na łatwiznę Podejrzewałem ze VJChyba zajrze na str. tego Aerowatcha.Podoba mi sie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8819 Napisano 7 Listopada 2008 edi17 jak ci sie znudzi to mozę sie zamienimy A ja dziś stalowy atlantic (ale tylko gościnnie ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #8820 Napisano 7 Listopada 2008 A wiesz że polowałem na brązowego nie było go niestety i wziąłem czarny ale teraz czarny jakoś mi podpasował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #8821 Napisano 8 Listopada 2008 Szczerze mówiąć,poszedłem na łatwiznę Podejrzewałem ze VJChyba zajrze na str. tego Aerowatcha.Podoba mi sie. no mi tez ,taki...panerajowaty korba nie wyswietla mi sie Twoja Ona,kogo to nie zdradzasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8822 Napisano 8 Listopada 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #8823 Napisano 8 Listopada 2008 no to żeś Diesel teraz pojechał.... 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 508 #8824 Napisano 8 Listopada 2008 Dzis moja nowa aqua.Na żywca prezentuje się super... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #8825 Napisano 8 Listopada 2008 Dzis moja nowa aqua.Na żywca prezentuje się super...Szkoda Ci folijek poodklejać? 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach