Gość Mbubu #9151 Napisano 15 Grudnia 2008 No no pobijcie się..Przecież to byłal aluzja i to ŻARTOBLIWA do wypowiedzi Murderotica a nie Twojej Tryton. Toi Murderotic pisał o krzywych indeksach. A ze żart - to wiadomo - błonie fajne - ale chyba nie ma co porównywać. WYLUZUJCIE. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9152 Napisano 15 Grudnia 2008 jako marka nie ma co porownywac, ale odczucia wizualne to inna sprawa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #9153 Napisano 15 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #9154 Napisano 15 Grudnia 2008 Pewnie wychodzisz z założenia, że skoro to PP to indeksy nie mają prawa byc krzywe... Uwierz mi proszę, ale Patek z krzywymi indeksami, czy felernym wizualnie datownikiem nie ma najmniejszych szans wyjść z fabryki... Proces kontroli w manufakturze jest tak złożony, że ewentualne wątpliwości co do wyżej zaprezentowanego Patka można tłumaczyć tylko złym zdjęciem... I. Ps. Mariusz - gratuluję spełnienia kolejnego marzenia, a wersja wybrana przez Ciebie, czyli różowe złoto najbardziej pasuje do Calatravy! Wygląda pięknie Gratuluję też Ediemu kolejnego Pama w klubie! Świetny wybór! 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1626 #9155 Napisano 15 Grudnia 2008 W stosunku do PP i PAM trochę blado wychodzi to zdjęcie... równie wyjątkowy a może nawet bardziej - piękny 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crayzee 1 #9156 Napisano 15 Grudnia 2008 Dziś przyszła, 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #9157 Napisano 15 Grudnia 2008 Pora "się" przypomnieć... Dla odmiany, Tissot Seastar z mechanizmem 2481 opracowanym wspólnie z Omegą. 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #9158 Napisano 15 Grudnia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek24 0 #9159 Napisano 15 Grudnia 2008 Piękna Omega, nietypowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #9160 Napisano 15 Grudnia 2008 na moje oko prawy indeks "12" w patku jest niżej niż lewy, a w dolnym prawym rogu datownika jest brudek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9161 Napisano 15 Grudnia 2008 na moje oko prawy indeks "12" w patku jest niżej niż lewy, a w dolnym prawym rogu datownika jest brudek... Cieszę się, że nie tylko moje oko to zauważyło. To teraz pytanie do McIntosha:Czy prezentowany na zdjęciu egzemplarz to ten, który masz zamiar kupić, czy przypadkowa fotka? Jeśli to ten egzemplarz to czy jesteś w stanie potwierdzić, że to oryginał, bo jeżeli koledzy twierdzą, że takie niedociągnięcie jest niemożliwe w przypadku ten marki (i przyjmijmy, że tak raczej jest - wiem, jakie restrykcje są w fabryce papierosów Davidoffa, więc wyobrażam sobie, jakie muszą być w fabryce PP) to może na fotce jest Patek, ale zza chińskiego muru ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9162 Napisano 16 Grudnia 2008 Marine Chronometer - pierwsza klasa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loszmi 1 #9163 Napisano 16 Grudnia 2008 Po prostu kocham ten zegarek, zasługuje na lepsze zdjęcie, ale mój telefon jest tyko telefonem: 0 www.myspace.com/loszmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #9164 Napisano 16 Grudnia 2008 Wczoraj tak: Dzisiaj tak: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loszmi 1 #9165 Napisano 16 Grudnia 2008 Jak wspomniałem wcześniej, rządzisz tym UFO (wiem, bo mam i to lepsze bo zielone).Ale nie zasuwaj nadświetlną, bo Ci się data przestawia. 0 www.myspace.com/loszmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #9166 Napisano 16 Grudnia 2008 W ogóle tego na zdjęciach nie widać, ale tarcze UFO ma rewelacyjną. Nakładane indeksy nie są normą dzisiaj, a urodę wybitnie podnoszą. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loszmi 1 #9167 Napisano 16 Grudnia 2008 Ja mam ze szlifem kołowym i dwoma poziomami.Zeby nie było OT. Co mam na ręku? A na ręku wieczorami mam UFO, bo robię za rotomat (ale dokręcam ręcznie też, jak mi się nie chce):Niestety indeksu mam naciapane, nie naklejane. 0 www.myspace.com/loszmi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #9168 Napisano 16 Grudnia 2008 Robert cudo! ..tylko szkoda że kwarcPodejrzewam że to z niedzielnych łowów? Wkleję fotkę zaczerpniętą z netu bo to jak dla mnie zegarek arcy ciekawy stylistycznie 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #9169 Napisano 16 Grudnia 2008 No ta omega mnie POWALILA ;) W zyciu o istnieniu takiej nie slyszalem - co to i z kiedy to??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9170 Napisano 16 Grudnia 2008 http://www.chronomaddox.com/omega_megaquartz_2400.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #9171 Napisano 16 Grudnia 2008 Prezent pod choinkowy 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #9172 Napisano 16 Grudnia 2008 Podoba mi sie ten Timex Jaki tam jest mechanizm ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #9173 Napisano 16 Grudnia 2008 Cieszę się, że nie tylko moje oko to zauważyło. To teraz pytanie do McIntosha:Czy prezentowany na zdjęciu egzemplarz to ten, który masz zamiar kupić, czy przypadkowa fotka? Jeśli to ten egzemplarz to czy jesteś w stanie potwierdzić, że to oryginał, bo jeżeli koledzy twierdzą, że takie niedociągnięcie jest niemożliwe w przypadku ten marki (i przyjmijmy, że tak raczej jest - wiem, jakie restrykcje są w fabryce papierosów Davidoffa, więc wyobrażam sobie, jakie muszą być w fabryce PP) to może na fotce jest Patek, ale zza chińskiego muru ? Odpowiem na Twoje pytanie chociaż mam świadomość, że za chwilę mój post zostanie usunięty - może zdążysz przeczytać. Obecnie jest tylko jedno miejsce w którym kupuję zegarki...Nie usunięty, a edytowany. Forumowicz z tak długim stażem powinien wiedzieć, że oprócz przekazywania informacji na forum, można jeszcze wysłać PM.mabok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #9174 Napisano 16 Grudnia 2008 KURNAJANEK - nie wiedziałem ,że Omegi Constelation kupuje się w sztabkach fajna - gratuluję ! 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #9175 Napisano 16 Grudnia 2008 Prezent pod choinkowy to już masz choinkę? 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach