aalogg 0 #9751 Napisano 10 Lutego 2009 murderotic - gratulacje, na łapie super, jednak dobry wybór. Szkoda że nie mam jak na żywca sumka nigdzie obejrzeć . Ale czekam na galerię. BTW to w końcu jaki sprzęt do fotek nabyłeś?z tego co widze ma Sony H3 murderotic git!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #9752 Napisano 11 Lutego 2009 murderotic, wreszcie go masz, moje gratulacje, zapodaj jakies ostre foty do Galeryii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9753 Napisano 11 Lutego 2009 Co do aparatu, nadal niestety Sony H3. Pentax K200D miał być 2 miesiące temu, ale nie mogę pożyczonej kasy odzyskać, więc kiepsko z zakupem. Może w sobotę pójdę i kupię go na kredyt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #9754 Napisano 11 Lutego 2009 Gratuluję Murderotic. Dopingowałem Ci w wyborze z całych sił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9755 Napisano 11 Lutego 2009 Gratuluję Sumiaka, niech się nosi 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1208 #9756 Napisano 11 Lutego 2009 Oficjalnie witam w klubie sumiastych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #9757 Napisano 11 Lutego 2009 Czyżby dzisiaj znowu klasyka? Pozdrawiam sszwedo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9758 Napisano 11 Lutego 2009 Piękny klasyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #9759 Napisano 11 Lutego 2009 Przy tym mutancie murderotic'a wydaje się być okruszkiem. Ale cudny jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #9760 Napisano 11 Lutego 2009 @sszwedo: a co siedzi w srodku? Bumper? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #9761 Napisano 11 Lutego 2009 @sszwedo: a co siedzi w srodku? Bumper?A w środku Omega cal 561 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackie 0 #9762 Napisano 11 Lutego 2009 wprawdzie na zdjęciu nie jest jeszcze na ręce, ale właśnie go odebrałem i na szybko chcialem się pochwalić dlatego przepraszam za jakość zdjęć na początku mówiłem, że wybrałem seiko sport- i tak było, ale w ostatniej chwili zrezygnowałem i upolowałem to maleństwo- nie żałuję. tyle tylko, że dostałem przez niego mandat- szedłem do banku wpłacić pieniądze i kurcze wszedłem pod koła radiowozu, oczywiście nie na przejściu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #9763 Napisano 11 Lutego 2009 Murderotic ile wkleiłeś za to cudo ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #9764 Napisano 11 Lutego 2009 Żółw dostał nowego czeskiego silikona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9765 Napisano 11 Lutego 2009 sszwedo - piekna Omega. Miejże jednak litość. CZy kłopotem jest zmniejszenie fotki. Bo otwieranie sie takich jak Twoje na średnim łączu to kłopot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #9766 Napisano 12 Lutego 2009 sszwedo - piekna Omega. Miejże jednak litość. CZy kłopotem jest zmniejszenie fotki. Bo otwieranie sie takich jak Twoje na średnim łączu to kłopot.Wziąłem sobie twoją uwagę do serca i obiecuję poprawę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #9767 Napisano 12 Lutego 2009 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #9768 Napisano 12 Lutego 2009 Rip wspaniała ta twoja Omega... Dziś i przez następny czas : Pozdrowienia zegarkomaniacy:)! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #9769 Napisano 12 Lutego 2009 Pierwszy raz na reku. Nie spodziewalem sie, ze bedzie az tak duzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #9770 Napisano 12 Lutego 2009 te dwa zdjecia powinny dac lepsza perspektywe na jego wielkosc(przepraszam, ze amphibia nie ustawiona poprawnie - wyjalem z szuflady nawet nie zwracajac uwagi, ze nie nakrecona) co ciekawe, w stanach amphibia wzbudza wieksze zainteresowanie niz szwajcary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9771 Napisano 12 Lutego 2009 wszystko fajnie ale wklej zdjecia w galeriii a tu to tylko na rece ,orient swietny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #9772 Napisano 12 Lutego 2009 swieta racjasorry za balaganmoge to jakos skasowac / przeniesc? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neixet 11 #9773 Napisano 12 Lutego 2009 daj spokoj zdjecia fajne i o to chodzitemat nie brzmi "pokaz zdjecie zegarka na swoim nadgarstku"w razie watpliwosci odsylam do pierwszego postu w tym temacie 0 Pozdrawiam, Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #9774 Napisano 12 Lutego 2009 Sorry za OT ale gratuluję 1000 posta Daniel 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #9775 Napisano 12 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach