Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

Dzisiaj na ukochanej gumie. Podkreśla mój sportowy styl bycia nawet jak jestem w garniturze:).

Zegarek boski.

Ale tu - jak wół do karety. Pociągnie, kareta pojedzie. Ale czy wygląda?

Zegarek boski.

Ale tu - jak wół do karety. Pociągnie, kareta pojedzie. Ale czy wygląda?

I masz rację i nie. Jedynie mogę napisać, że garniturowce mnie nudzą a i czasem mam ochotę ponosić gumę zamiast bransolety. Pewnie Ty byś pewnie w tym przypadku w ogóle nie brał zegarka ale ja mam to gdzieś i sobie zakładam bo mam po prostu ochotę....... Nie lubię stereotypów, wiem że czasem się nie da ich łamać ale w tym przypadku robię to z premedytacją:).

I masz rację i nie. Jedynie mogę napisać, że garniturowce mnie nudzą a i czasem mam ochotę ponosić gumę zamiast bransolety. Pewnie Ty byś pewnie w tym przypadku w ogóle nie brał zegarka ale ja mam to gdzieś i sobie zakładam bo mam po prostu ochotę....... Nie lubię stereotypów, wiem że czasem się nie da ich łamać ale w tym przypadku robię to z premedytacją:).

Mnie się te zestawienie podobajet :) I sikor toże :)

"Billy: -I'm scared Poncho.

Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man.

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

POwitoł

Podzielam zdanie Adi: brejkać rule można, ale z sensem. IMO na ładnym skórzaku jeszcze jakoś by przeszedł, ale...

Jak mawia pewien człowiek którego zwykle cytuję(*): zdobędę licencję na zabijanie, to mi się nikt nie będzie do niczego dopieprzał :) :)

U mnie w robocie jak wczoraj przy robocie :)

post-23499-0-07323900-1331122475.jpg

(*) ja :lol:

porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl

Z pamiętnika strapmakera amatora :)

Guest Majowy Diabeł

Piękny wstręciuch :)

Dzięki fansei :)

post-0-0-29445500-1331122555.jpg

Guest areczek86

Aj tam, czepiacie się :) Co prawda guma nie jest najszczęśliwszym paskiem, ale ja sam uważam że zegarek z bezelkiem typu "Pepsi" albo z pomarańczową tarczą jak najbardziej pasuje do garnituru. Ważne żeby zegarek pasował do wlaściciela a nie do ubrania. Żeby pokazywał że właściciel to człowiek z pasją (w tym przypadku nurkowanie) a nie że jest zwykłym krawaciarzem i nawet gdy ma wolne to nie chodzi w niczym innym jak garnitur :)

Chociaż G-shock faktycznie kiepsko by tu wyglądał :)

No juz wiekszych fot, to nie mozna...

fajny sikor :)

sorki, z rozbiegu wziąłem pierwsze lepsze.

Jutro w takim razie jakaś bransoleta:)

post-26032-0-07483100-1331122616.jpg

post-26032-0-48663600-1331122623.jpg

z nr1 bransoletą fajny ale ta druga to :) zegarek za ładny do niej... a gumiak wygląda przy niej na gustowne rozwiązanie (imo)

:)

z nr1 bransoletą fajny ale ta druga to :) zegarek za ładny do niej... a gumiak wygląda przy niej na gustowne rozwiązanie (imo)

Mam absolutnie odwrotne zdanie nt. tego mesha!

Mam absolutnie odwrotne zdanie nt. tego mesha!

no i własnie o to chodzi :) ja tak Ty tak, ktoś inny inaczej jeszcze :) ale wracajac do mojej opinii.. zdecydowanie wolałbym na sznurku ten zegarek nosic niz na tym czyms :lol:

Każdy z nas się rózni m.in. gustem i o to w życiu chodzi!:rolleyes: Przynajmniej jest kolorowo....

Tak mi ostatnio nie schodzi z ręki, jakby się przykleił :rolleyes:

post-3565-0-10339800-1331122706.jpg

post-970-0-83329200-1331122733.jpg

... ja też mam "służbowy" zegarek :rolleyes:

(ale tylko na chwilkę)

Geneva Sport 17 Rubins

post-24585-0-30174700-1331122751.jpg

Zegarek to składak. Miałem w pełni sprawną Genevę z chałupniczo odnowioną tarczą. Chcialem ją poprawić ale cena np. w Poznaniu mnie zastopowała. Udalo mi się później kupić na Allegro Genevę z uszkodzonym werkiem ale z ładną tarczą (jedyny defekt to wgniecenie po uderzeniu, widoczne na zdjęciu) i dobra kopertą. Werk został przełożony. A do wgniecenia już się przyzwyczaiłem.

Marcin

Wszedlem do Wiktora sie przywitac...........wyszedlem z zegarkiem. Ale nie zaluje, bo jest bardzo fajny, a poza tym pierwszy raz w zyciu mam zegarek B&M.

3e06550ed2c100ccmed.jpg

Pzdr.