BRABUS 291 #9826 Napisano 16 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9827 Napisano 16 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9828 Napisano 16 Lutego 2009 Dzisiaj na ukochanej gumie. Podkreśla mój sportowy styl bycia nawet jak jestem w garniturze:). Zegarek boski.Ale tu - jak wół do karety. Pociągnie, kareta pojedzie. Ale czy wygląda? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 291 #9829 Napisano 17 Lutego 2009 Zegarek boski.Ale tu - jak wół do karety. Pociągnie, kareta pojedzie. Ale czy wygląda? I masz rację i nie. Jedynie mogę napisać, że garniturowce mnie nudzą a i czasem mam ochotę ponosić gumę zamiast bransolety. Pewnie Ty byś pewnie w tym przypadku w ogóle nie brał zegarka ale ja mam to gdzieś i sobie zakładam bo mam po prostu ochotę....... Nie lubię stereotypów, wiem że czasem się nie da ich łamać ale w tym przypadku robię to z premedytacją. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #9830 Napisano 17 Lutego 2009 I masz rację i nie. Jedynie mogę napisać, że garniturowce mnie nudzą a i czasem mam ochotę ponosić gumę zamiast bransolety. Pewnie Ty byś pewnie w tym przypadku w ogóle nie brał zegarka ale ja mam to gdzieś i sobie zakładam bo mam po prostu ochotę....... Nie lubię stereotypów, wiem że czasem się nie da ich łamać ale w tym przypadku robię to z premedytacją.Mnie się te zestawienie podobajet I sikor toże 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #9831 Napisano 17 Lutego 2009 POwitołPodzielam zdanie Adi: brejkać rule można, ale z sensem. IMO na ładnym skórzaku jeszcze jakoś by przeszedł, ale...Jak mawia pewien człowiek którego zwykle cytuję(*): zdobędę licencję na zabijanie, to mi się nikt nie będzie do niczego dopieprzał :) U mnie w robocie jak wczoraj przy robocie (*) ja 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #9832 Napisano 17 Lutego 2009 Piękny wstręciuch Dzięki fansei 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość areczek86 #9833 Napisano 17 Lutego 2009 Aj tam, czepiacie się Co prawda guma nie jest najszczęśliwszym paskiem, ale ja sam uważam że zegarek z bezelkiem typu "Pepsi" albo z pomarańczową tarczą jak najbardziej pasuje do garnituru. Ważne żeby zegarek pasował do wlaściciela a nie do ubrania. Żeby pokazywał że właściciel to człowiek z pasją (w tym przypadku nurkowanie) a nie że jest zwykłym krawaciarzem i nawet gdy ma wolne to nie chodzi w niczym innym jak garnitur Chociaż G-shock faktycznie kiepsko by tu wyglądał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 291 #9834 Napisano 17 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10795 #9835 Napisano 17 Lutego 2009 No juz wiekszych fot, to nie mozna... fajny sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 291 #9836 Napisano 17 Lutego 2009 No juz wiekszych fot, to nie mozna... fajny sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 291 #9837 Napisano 17 Lutego 2009 No juz wiekszych fot, to nie mozna... fajny sikor sorki, z rozbiegu wziąłem pierwsze lepsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #9838 Napisano 18 Lutego 2009 Jutro w takim razie jakaś bransoleta:)z nr1 bransoletą fajny ale ta druga to zegarek za ładny do niej... a gumiak wygląda przy niej na gustowne rozwiązanie (imo) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #9839 Napisano 18 Lutego 2009 z nr1 bransoletą fajny ale ta druga to zegarek za ładny do niej... a gumiak wygląda przy niej na gustowne rozwiązanie (imo) Mam absolutnie odwrotne zdanie nt. tego mesha! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #9840 Napisano 18 Lutego 2009 Mam absolutnie odwrotne zdanie nt. tego mesha! no i własnie o to chodzi ja tak Ty tak, ktoś inny inaczej jeszcze ale wracajac do mojej opinii.. zdecydowanie wolałbym na sznurku ten zegarek nosic niz na tym czyms 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 291 #9841 Napisano 18 Lutego 2009 Każdy z nas się rózni m.in. gustem i o to w życiu chodzi! Przynajmniej jest kolorowo.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #9842 Napisano 18 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #9843 Napisano 18 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #9844 Napisano 18 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #9845 Napisano 18 Lutego 2009 Tak mi ostatnio nie schodzi z ręki, jakby się przykleił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9846 Napisano 18 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #9847 Napisano 18 Lutego 2009 to ja kwarcem przywalę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #9848 Napisano 18 Lutego 2009 ... ja też mam "służbowy" zegarek (ale tylko na chwilkę) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #9849 Napisano 18 Lutego 2009 Geneva Sport 17 RubinsZegarek to składak. Miałem w pełni sprawną Genevę z chałupniczo odnowioną tarczą. Chcialem ją poprawić ale cena np. w Poznaniu mnie zastopowała. Udalo mi się później kupić na Allegro Genevę z uszkodzonym werkiem ale z ładną tarczą (jedyny defekt to wgniecenie po uderzeniu, widoczne na zdjęciu) i dobra kopertą. Werk został przełożony. A do wgniecenia już się przyzwyczaiłem. 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #9850 Napisano 19 Lutego 2009 Wszedlem do Wiktora sie przywitac...........wyszedlem z zegarkiem. Ale nie zaluje, bo jest bardzo fajny, a poza tym pierwszy raz w zyciu mam zegarek B&M. Pzdr. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach