Klod100 40 #9851 Napisano 19 Lutego 2009 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #9852 Napisano 19 Lutego 2009 Jędrek, wybór jest właściwy Klaudiusz gdzie zielone szkło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #9853 Napisano 19 Lutego 2009 @feleksc: swietne zdjecie, naprawde wymiata. Prawie sie na tego Olipai zdecydowalem , tak potrafisz zachecic. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9854 Napisano 19 Lutego 2009 Rolex wymiata! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #9855 Napisano 19 Lutego 2009 Rolex wow... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #9856 Napisano 19 Lutego 2009 feleksc- to jakieś zboczenie z tymi żółtymi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #9857 Napisano 19 Lutego 2009 Klaudiusz gdzie zielone szkło? A proszę bardzo :) poor's man GV 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #9858 Napisano 19 Lutego 2009 Czym to zrobiłeś? Pastą do zębów ?? :) czy masz na wymianę drugie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #9859 Napisano 19 Lutego 2009 Czym to zrobiłeś? Pastą do zębów ?? :) czy masz na wymianę drugie Pastą? - Nieee - flamastrem córki 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #9860 Napisano 19 Lutego 2009 zostaw tak, wyglada lepiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #9861 Napisano 19 Lutego 2009 Pastą? - Nieee - flamastrem córki Sekundnik Ci się wykrzywił :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirfak 4083 #9862 Napisano 19 Lutego 2009 ja dzisiaj coś takiego: 0 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #9863 Napisano 19 Lutego 2009 Kladiusz, ten Rolek świetnie pasuje do tych jeanów 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9864 Napisano 19 Lutego 2009 feleksc- to jakieś zboczenie z tymi żółtymi? kolego 'bibliotek@rz czy to jakies zboczenie z tymi tekstami (?) ps.rolek super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #9865 Napisano 19 Lutego 2009 Skąd te domysły? Ale widzę u Ciebie wyjątkowo żywą miłość do zegarków z tej części świata, więc pytam czy aby nie fetysz jakiś (bez urazy) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #9866 Napisano 19 Lutego 2009 Panowie, dajcie spokój. To nie miejsce na tego typu szermierkę. Feleks jest konsekwentny w swoich gustach ( a o tych się nie dyskutuje i nie powinno dyskutować ) i naprawdę warto to uszanować, bo świat jest kolorowy. Naprawdę lepiej nie napisać nic, niż poprzez swoje komentarze podgrzewać atmosferę. Przypominam, że wycieczki osobiste są zabronione regulaminem i są niemile tutaj widziane. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #9867 Napisano 19 Lutego 2009 Dziś. Wczoraj jak i jutro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9868 Napisano 19 Lutego 2009 Skąd te domysły? Ale widzę u Ciebie wyjątkowo żywą miłość do zegarków z tej części świata, więc pytam czy aby nie fetysz jakiś (bez urazy) jestem pół krwi chinczykiemczy to wiele tłumaczy? czy może potrzebne dowody,metryki itp śmiało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #9869 Napisano 19 Lutego 2009 Panowie, dajcie spokój. To nie miejsce na tego typu szermierkę. Feleks jest konsekwentny w swoich gustach ( a o tych się nie dyskutuje i nie powinno dyskutować ) i naprawdę warto to uszanować, bo świat jest kolorowy. Naprawdę lepiej nie napisać nic, niż poprzez swoje komentarze podgrzewać atmosferę. Przypominam, że wycieczki osobiste są zabronione regulaminem i są niemile tutaj widziane. Przeca tylko napisałem to w konwencji żartu, nawet nie ironii, więc po co od razu posądzać mnie o podgrzewanie atmosfery? Nie czynię przy tym żadnych osobistych wycieczek, nawet bym nie śmiał, bo i po co? I nie lubię jak ktoś mnie straszy regulaminem, tym bardziej w przypadku nie uzasadnionym. Zresztą niech inni ocenią czy to był jakiś zarzut, wyrzut, wycieczka osobista, nieszanowanie gustów czy cokolwiek innego, niezgodnego z "regulaminem"... A co do gustu felkasc to nigdy go nie poddawałem ocenie, tym bardziej negatywnej, wielokrotnie śliniąc się na jego Amfibię, która nawet chyba jest nad moim postem. Feleksc- nie śmiem wątpić w żadne słowo Ale Amfibia jest lepsza, IMO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #9870 Napisano 19 Lutego 2009 nie sadze zeby z tego miał powstac goracy temat,po prostu temat:zboczenia jakos tak sam wyjechał na pierwszy plan kolego z Breslau może jakies foto zegara wkleisz bo to nie miejsce na produkcje na sucho 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #9871 Napisano 19 Lutego 2009 Jutro, jutro, bo mi się aparatu nie chce do kompa podłączać 13h w robocie dzisiaj byłem i padam na twarz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #9872 Napisano 19 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #9873 Napisano 19 Lutego 2009 Igor z...sta! Zlecałeś to gdzieś czy seryjna jakaś?Jak zlecałeś to się później na PM odezwę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #9874 Napisano 19 Lutego 2009 Igor z...sta! Zlecałeś to gdzieś czy seryjna jakaś?Jak zlecałeś to się później na PM odezwę Jeżeli chodzi ci o powłokę to na zamówienien robiona To DLC jest bardzo trwałe a w trwałość seryjnej bym nie wierzył I też mi się bardzo podoba strasznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 380 #9875 Napisano 20 Lutego 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach