Jajacek 304 #11276 Napisano 21 Maja 2009 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mck159 #11277 Napisano 21 Maja 2009 Co to za Certina? Bardzo podobna do Sikora. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11278 Napisano 21 Maja 2009 Co to za Certina? DS-3. Cudo. Ostatnio poszukiwałem i znalazłem, ale cena mnie odstraszyła skutecznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #11279 Napisano 21 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #11280 Napisano 21 Maja 2009 POwitołPoszukiwania fajnej gumki nie przynoszą nic ciekawego więc w dobie temperatur letnich (dziś u mnie 31stopni ) zmuszony byłem zamontować branzolę... Cytryna DS3 super... gdyby tylko miała koronkę tam gdzie trzeba, znaczy na czwartej Fajny sikor. p.s. Gdyby ktoś miał czarnego hirscha nevadę 22mm na wylocie to chętnie przygarnę 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11281 Napisano 21 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11282 Napisano 21 Maja 2009 Coraz bardziej mię się to Twoje Sumo podoba... Tutaj genialnie wyszło!Na przystanku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11283 Napisano 21 Maja 2009 Na przystanku? Dokładnie, byłem odwiedzić stare śmieci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #11284 Napisano 21 Maja 2009 U mnie dzisiaj takie coś. ( Sand Canvas z TF) Jak wam się podoba takie zestawienie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #11285 Napisano 21 Maja 2009 podoba, podoba... taka "pustynna burza". klimatyczny zestaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #11286 Napisano 21 Maja 2009 Coraz bardziej mię się to Twoje Sumo podoba... Tutaj genialnie wyszło!Na przystanku? Ja już się daaawno do niego przekonalem i chodź początkowo był mi dośc obojętny to teraz niebezpiecznie zbliża się na pozycję lidera Czekam na pasek!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #11287 Napisano 21 Maja 2009 Ja już się daaawno do niego przekonalem i chodź początkowo był mi dośc obojętny to teraz niebezpiecznie zbliża się na pozycję lidera Czekam na pasek!!!!! Dla zawsze to był konkretny tool diver z piękną kopertą i marinmasterowatym (marzenie ) lookiem, ale dzięki takim "codziennym" zdjęciom rośnie mi w głowie charakter tego zegarka Może chory jestem... A propos paska, to ja bym poszedł w inną stronę i stestował jakby wyglądał na meshu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #11288 Napisano 22 Maja 2009 dziś cały dzień z moją nową kochanką 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #11289 Napisano 22 Maja 2009 Kontynuacja budzikowej serii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11290 Napisano 22 Maja 2009 Co do paska Arku niedługo będzie. Czekam już na klamrę. Co do mesha Michał - też będzie - najprawdopodobniej Omegowski, ale muszę trochę odłożyć na niego i muszę się dowiedzieć czy da rade go zrobić bez logo Omegi na zapięciu. Jak nie polerka będzie i to ostra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #11291 Napisano 22 Maja 2009 Myślisz, że warto kupować mesha omegowskiego, żeby go potem spolerować? Może znajdziesz coś podobnej jakości, uniwersalnego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #11292 Napisano 22 Maja 2009 POwitołNo przy omegowskim te które miałem w ręku biednie wyglądają. Ale kurna, cena mnie ścięła Logo omegi jest zdaje się tłoczone na zapięciu, więc spolerować ciężko będzie.http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=140231 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #11293 Napisano 22 Maja 2009 Dzis Wniebowstapienie - w Szwecji dzien wolny od pracy. Z tej okazji na reke powedrowal Rolek: Zbyszke, jak święto to święto: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11294 Napisano 22 Maja 2009 Myślisz, że warto kupować mesha omegowskiego, żeby go potem spolerować? Może znajdziesz coś podobnej jakości, uniwersalnego?Pierwsza sprawa to taka, że może być możliwość zrobienia bez logo. Co do samego mesha niestety inne przy Omegowskim wyglądają biednie, nawet bardzo.tessio - Twój ten Rolek !!! Jasna doopa świetny !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #11295 Napisano 22 Maja 2009 tessio to nie jest temat jaką podróbę masz dziś na ręku.. 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #11296 Napisano 22 Maja 2009 Tessio - gratulacje, wreszcie dekiel dokręciłeś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #11297 Napisano 22 Maja 2009 Nie spinaj się tak, to następna przejęta i będzie komisyjnie zniszczona Edit: Sprawdzam z ciekawości jak chodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #11298 Napisano 22 Maja 2009 POwitołTessio: Operacja komisyjna przeprowadzana w Kraku będzie?Mogę popytać znajomego o czarny proch ]:-> 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #11299 Napisano 22 Maja 2009 Nie spinaj się tak, to następna przejęta i będzie komisyjnie zniszczona Edit: Sprawdzam z ciekawości jak chodzi. Paweł przecież mnie znasz nie spinam się tak łatwo wiedziałem że dla jaj to założyłeś 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #11300 Napisano 22 Maja 2009 Porcelanowy, możemy go ostrzelać, nie ma problemu. Diesel, wiem, wiem. Najśmieszniejsze jest to, że te roleksy to były prezenty od takiej baby, która ma tyle pieniędzy, że... no bardzo dużo ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach