teston 6439 #12501 Napisano 2 Sierpnia 2009 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #12502 Napisano 2 Sierpnia 2009 Czesc Andrzej Zegarek super ,( ale chyba nie na kazda okazje ) Pozdrowienia Irek Fakt. Nie na kazdą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jędrek_38 19 #12503 Napisano 2 Sierpnia 2009 Gratuluję, tak jak każdej osobie, która kupuje oryginalny zegarek. Nie wiem czy powinienem o tym pisać, może to kwestia zdjęcia, ale uszy koperty zegarka wystają poza obwód nadgarstka i niestety nie wygląda to dobrze. Sorry. Nie wystaja. Zdiecie pod katem, wiec stad takie wrazenie. Wyglada dokladnie tak samo na reku, jak np. Pam 111. Choc mowiac szczerze gdyby wystawaly, raczej by mnie to nie zrazilo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #12504 Napisano 2 Sierpnia 2009 Nie wystaja. Zdiecie pod katem, wiec stad takie wrazenie. Wyglada dokladnie tak samo na reku, jak np. Pam 111. Choc mowiac szczerze gdyby wystawaly, raczej by mnie to nie zrazilo To super . Niech się długo i bezawaryjnie nosi. PozdrawiamMariusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 516 #12505 Napisano 2 Sierpnia 2009 przyłączam się do gratulacji Dziękuję,dla mnie linia de ville była zawsze troszkę za delikatna,ale ten konkretnie model jest zbudowany masywnie i jest dość duży(41mm),ato niweluje mankamenty pozostałych przedstawicieli tej serii.Ja poprostu jestem dość sporych gabarytów facetem i zegarek ,który noszę musi być także spory. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hot_wax 0 #12506 Napisano 3 Sierpnia 2009 0 Poszukuje przycisk do Poljot chrono 3133WodołazDivers:Alba, Seiko 7002-7000, amfibia blue lux & black.22 - G-ShockSeiko bellmaticPoljot Chrono 3133Orion Seal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #12507 Napisano 3 Sierpnia 2009 A u mnie maly Wodz Morski: 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #12508 Napisano 3 Sierpnia 2009 Dawno nie pokazywałem swojego Mako Weekend nad Pilicą (Podklasztorze)W końcu "ochrzczony" Ciągle działa... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubama 1 #12509 Napisano 3 Sierpnia 2009 Hot Wax, pozazdrościłem ci bezela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #12510 Napisano 3 Sierpnia 2009 Mołnia na nowym, rosyjskim pasku. Pięknie cyka 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #12511 Napisano 3 Sierpnia 2009 Naprawdę świetną masz tą Mołnię! Uszko u dołu zegarka robiłeś na zamówienie i lutowałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #12512 Napisano 3 Sierpnia 2009 Kuba, coraz bardziej mi się Twój mod podoba. Może nie na ręku, ale chciałem pokazać wdzianko Soxy w całej okazałości: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #12513 Napisano 3 Sierpnia 2009 A u mnie maly Wodz Morski: Ładny ten Wódz Morski. Może ostatnio nieco rzadziej na forum bywałem i coś przespałem, ale tego Fevre to ja jeszcze u kolegi nie widziałem. Co on ma w środku. I proszę z nim do galerii. Do tej marki sam mam wielki sentyment. 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #12514 Napisano 3 Sierpnia 2009 Dołączając się do pięknej mołni zer0 (gratuluję!!!) - nowy nabytek - dziś odebrany od zegarmajstra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #12515 Napisano 3 Sierpnia 2009 Naprawdę świetną masz tą Mołnię! Uszko u dołu zegarka robiłeś na zamówienie i lutowałeś?Dziękuję Uszko dorobine przez znajomego jubilera, ze srebra, jaką techniką - do końca nie wiem. Nikt nie chciał się tego podjąć. Pewnie za małe pieniądze i za dużo roboty. A po wyjęciu mechanizmu ponoć to godzinka max.Dzisiaj w Warszawie znalazłem pasek od Aviatora w Promenadzie i wygląda teraz pięknie 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #12516 Napisano 4 Sierpnia 2009 Dziś na próbę na brązowy paseczku... PzdrSpinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #12517 Napisano 4 Sierpnia 2009 Mnie też...:-) 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagib 2 #12518 Napisano 4 Sierpnia 2009 Dziś Klubowo: żółty sweterek do żółtej koperty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #12519 Napisano 4 Sierpnia 2009 Dziś Klubowo: żółty sweterek do żółtej koperty Piękny, chyba pierwszy rolek, który mi się podoba 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kristo #12520 Napisano 4 Sierpnia 2009 Dziś na próbę na brązowy paseczku... PzdrSpinner Niezły, ale po pierwsze chyba nie do końca mu do twarzy w brązach, po drugie, 556 był ładniejszy Pozdrawiam... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12521 Napisano 4 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wahin 0 #12522 Napisano 4 Sierpnia 2009 A u mnie dzisiaj wyrób wodołazopodobny A cóż to za orginalny zegarek! Z jakiej on stajni? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12523 Napisano 4 Sierpnia 2009 A cóż to za orginalny zegarek! Z jakiej on stajni?Z mojej, mam zamiłowanie do własnych niepowtarzalnych zegarków, ten jeczcze niedawno był... teraz jest jeden jedyny egzemplarz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #12524 Napisano 4 Sierpnia 2009 szczegolnie te dziury po oslonie koronki urokliwe.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #12525 Napisano 4 Sierpnia 2009 Błękitnooka ślicznotka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach