akism 316 #12801 Napisano 20 Sierpnia 2009 Na żywca prezentuje się b.dobrze,a jeżeli chodzi o użytkowanie to jest rewelacyjny.Ma sporo zalet,min. waga,full funkcji(nawet ma repetier) i gabaryty (42mm i niski).Świetnie leży na łapie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #12802 Napisano 20 Sierpnia 2009 A ja dziś sobie na nadgarstek założyłem takie cudo: Wiem, że zdjęcie słabej jakości i koronka chyba nieoryginalna, ale mi i tak się podoba uwielbiam worldmasterymam jakas dziwna sympatie dla tej marki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12803 Napisano 21 Sierpnia 2009 Maszkara - doslownie najbrzydszy automatyczny memovox jakiego mialem cudowne lata 70te:) 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #12804 Napisano 21 Sierpnia 2009 A u mnie od dziś: (W mordę, czy ja sobie kiedyś kupię nie-japoński zegarek?? ) piękny jest Wietrze! chodzi mi taki po głowie ostatnio;) gratulacje i niech sie dobrze nosi!ps. na zatoce ustrzelony ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 316 #12805 Napisano 21 Sierpnia 2009 Ładne seiko,lubię te staruszki:)Współczesne wyroby seiko(za wyjątkiem GS)jakoś do mnie nie przemawiają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #12806 Napisano 21 Sierpnia 2009 Rafał - wydaje mi się, ze spory procent zegarkow z tego okresu tworzono na niezłym haju.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #12807 Napisano 21 Sierpnia 2009 Stary zegar ale na nowym strapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #12808 Napisano 21 Sierpnia 2009 Tuż przed założeniem na łapę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12809 Napisano 21 Sierpnia 2009 Tuż przed założeniem na łapę ....fajny pasek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #12810 Napisano 21 Sierpnia 2009 ....fajny pasek Hehe potraktowany proszkiem i szczotką rios 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #12811 Napisano 21 Sierpnia 2009 ....fajny pasek Hehe potraktowany proszkiem i szczotką rios 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12812 Napisano 21 Sierpnia 2009 Jezeli to nie jest jakas straszna tajemnica - mozna wiedziec gdzie w Polsce sa lasy w ktorych rosna zegarki ? Sam bym sie z checia wybral na zegarkobranie Trudno dzisiaj znależć odludzie , zeby w miarę wygodnie było - okolice Czaplinek , Połczyn Zdrój , tamtejsze lasy - najgorsi są Tambylcy nie zaczekają tylko zbierają wszystkie grzyby a ja wstaję skoro świt o 10 rano ,ale ze nad morze blisko to też Mido fale zabrały - najpierw wygrzewał sie na słońcu następnie troszkę pobuszował na brzegu i tutaj widzialem go po raz ostatni , zanim .... i teraz muszę szukac w lesie Tak naprawdę to nawet nad morzem ciężko znależć kawałek lądu odludny , w koncu wylądowałem w Gąskach .Niestety - Mielno , Sarbinowo , Kołobrzeg - jakoś strasznie przypominały mi W- wę - jak w godzinach szczytu w piatek przed weekendem .Rafale Twoj kolejny JLC fatalny , zresztą nie pierwszy taki , ale jestem spokojny - wiem ze za dlugo nie zabawi !Edi 17 ten pasek chyba niezbyt pasuje do DS , a moze mi sie wydaje tylko .... PS : fotki z komorki wiec jakośc kiepska ! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #12813 Napisano 21 Sierpnia 2009 Hehe potraktowany proszkiem i szczotką rios To jest ten twardziel "echt juchten"? 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12814 Napisano 21 Sierpnia 2009 ps. na zatoce ustrzelony ? Nie, na forum 3 dni temu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zer0 17 #12815 Napisano 21 Sierpnia 2009 "Popracowy" Casio się rozłądował (chyba od odtwarzania Mp3 ze swojej gigantycznej 32 MB (!!) karty pamięci więc będzie Wostok 0 just can't get enough Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12816 Napisano 21 Sierpnia 2009 Rafał - wydaje mi się, ze spory procent zegarkow z tego okresu tworzono na niezłym haju.. Tez mam takie wrazenie te zdjecia juz po delikatnym odswiezeniu ale jak przyszedl to moja malzonka postukala sie w czolo i popatrzyla na mnie z politowaniem:), jak z takimi do wietnamu jezdzili to szans nie mieli:) Piotrze - zdjatka z plazy swietne - wiec znalazles jednego mido w lesie a drugiego morze wyrzucilo na brzeg i jak zbierales muszle to nan wpadles:) niektorzy to maja fart... pozdrawiam kolegow 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12817 Napisano 21 Sierpnia 2009 Mam nadzieję, że mi morze coś wyrzuci , bo ostatnio to miałem pechowe wakacje i pozbyłem się laptopa i innych rzeczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12818 Napisano 21 Sierpnia 2009 pozbyłem się laptopa i innych rzeczy W morzu?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12819 Napisano 21 Sierpnia 2009 Nad morzem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12820 Napisano 21 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12821 Napisano 21 Sierpnia 2009 Świetna fotka , szkoda ze po konkursie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #12822 Napisano 21 Sierpnia 2009 Świetna fotka , szkoda ze po konkursie pozostałe wydawały mi się lepsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timex 4 #12823 Napisano 21 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sszwedo #12824 Napisano 22 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pzremo1 4 #12825 Napisano 22 Sierpnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach