irekm 1050 #12951 Napisano 2 Września 2009 wg polskiego czasu to już wczoraj, ale co tam - tylko Citka zabrałem w podróżJak sie koledze Niagara podoba ? Jak bylbys w vancouver to daj znac 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #12952 Napisano 2 Września 2009 szczerze to myślałem, że większa a pojechałem w drugą stronę - postuję już z New Jersey 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bow 0 #12953 Napisano 2 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12954 Napisano 2 Września 2009 Kyle, nie mogłeś powiedzieć że do Kanady jedziesz Też bym chętnie pojechał. A czemu tylko Citka wziąłeś?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #12955 Napisano 2 Września 2009 Kyle, nie mogłeś powiedzieć że do Kanady jedziesz Też bym chętnie pojechał. A czemu tylko Citka wziąłeś?? zasadniczo jestem w Stanach, w Kanadzie byłem 2 godziny raptem w celu zobaczenia wodospadu. A reszty stajni nie brałem, bo za eleganckie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12956 Napisano 2 Września 2009 zasadniczo jestem w Stanach, w Kanadzie byłem 2 godziny raptem w celu zobaczenia wodospadu. A reszty stajni nie brałem, bo za eleganckie Eee, do stanów to nie chcę czas się sobie przypomnieć z panem Samurajem Samuraj pośród krów: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #12957 Napisano 2 Września 2009 Struś mnie obleciał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedimaster 0 #12958 Napisano 2 Września 2009 Oj..... Arek. Te Krówki..... Najlepsze cukierki na świecie. Jestem w stanie zjeść ich z tonę. ps. Samuraj też nie najgorszy 0 Pozdrawiam Bartek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12959 Napisano 2 Września 2009 A pewnie, najlepsze krówki są z Milanówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #12960 Napisano 2 Września 2009 Co prawda nie z dzisiaj, ale jak wiadomo jaki poniedziałek taki cały tydzień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #12961 Napisano 2 Września 2009 Ja też takiego chcę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mickey 2 #12962 Napisano 2 Września 2009 To dodam z ciekawostek, że pierwotną wersję DW-5500 nosił Arnold Schwarzenegger w Running Man 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #12963 Napisano 3 Września 2009 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #12964 Napisano 3 Września 2009 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12965 Napisano 3 Września 2009 Grzesiu dobra dobra - pokaż tego brzydala a 2254 jak zawsze 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #12966 Napisano 3 Września 2009 Grzesiu dobra dobra - pokaż tego brzydala a 2254 jak zawsze Mówisz i masz. Zaczęło padać. nic brzydszego nie posiadam 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12967 Napisano 3 Września 2009 Nie gadaj tylko wklejaj , najwyżej wywalę do kosza Omesia chrono niezła - wklejaj dalej 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #12968 Napisano 3 Września 2009 Grzesiu dobra dobra - pokaż tego brzydala a 2254 jak zawsze no teraz to żeś pocisnął ..... , Piotrek uważam że to przesadne słowa że to brzydal, ona jest wyjątkowo ładna P. Hemigu, masz szczęście ze ładne zdjęcie zrobiłeś, gratuluję chwili radości ( krótkiej ) Jej właściciel musi mieć wyjątkowy gust. musi to być jakiś za***isty gość !! eeeeeeee krople deszczu na nią spadły WYCIERAJ SZYBKO ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12969 Napisano 3 Września 2009 Robercie - to nie o Twoj chodziło , jest jeszcze jeden ale nie bedzie pokazany 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #12970 Napisano 3 Września 2009 Robercie - to nie o Twoj chodziło , jest jeszcze jeden ale nie bedzie pokazany TAK TAK już ja was znam hehehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #12971 Napisano 3 Września 2009 Hemig mówiłeś ze deszcz pada , wypadałoby sprawdzić szczelnośc Omegi Chrono i przy okazji czy aby na pewno ma szafir ( szafir sie nie rysuje o asfalt ). 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #12972 Napisano 3 Września 2009 Jej właściciel musi mieć wyjątkowy gust. musi to być jakiś za***isty gość !! eeeeeeee krople deszczu na nią spadły WYCIERAJ SZYBKO ! wyjatkowo wyjatkowy gust:) to musi byc gosc!!!! 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Owczar 280 #12973 Napisano 3 Września 2009 Mówisz i masz. Zaczęło padać. nic brzydszego nie posiadam Chciałbym mieć taki brzydki zegarek, musieli by mi go zabrać razem z ręką 0 Wszystko z czasem się zmieniaTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #12974 Napisano 3 Września 2009 Kurna normalnie właściciel tej aqua terry to kurna na serio jest gość Gratulacje.Ps. KURNAJANEK jak już się zastanowisz co i jak daj znać Może trochę to tajemniczo brzmi, ale KURNAJANEK wie o co chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #12975 Napisano 3 Września 2009 Hemig nie za dużo tych omeg?? świetna AT 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach