Gość Jash #13151 Napisano 23 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #13152 Napisano 24 Września 2009 (edytowane) 009 & Staruszek buckle ( starszy typ - trochę mniejsza, cieńsza w stosunku do nowszej Pre-V sygnowanej "kółkiem" - idealna do tego zegarka Edytowane 24 Września 2009 przez Hy Moser 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #13153 Napisano 24 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #13154 Napisano 24 Września 2009 Dziś przyszedł . W stanie NOS z 98 r. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #13155 Napisano 25 Września 2009 (edytowane) Edytowane 25 Września 2009 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #13156 Napisano 25 Września 2009 (edytowane) Nuras bedzie wieczorem. Teraz tylko pozuje. Ups - ale moment w cytrynie uchwyciłem - całkiem przypadkowo. Edytowane 25 Września 2009 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #13157 Napisano 25 Września 2009 (edytowane) Edytowane 25 Września 2009 przez Yargoth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #13158 Napisano 25 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13159 Napisano 25 Września 2009 Janku ten swieci 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #13160 Napisano 25 Września 2009 Ależ Panerai mi we łbie namieszało. Spojrzałem na powyższego Eberharda i pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy była pytaniem czemu Eberhard upodabnia kształt koperty i uszy do kształtu zegarków Panerai ?. Co to za model ?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13161 Napisano 25 Września 2009 (edytowane) boucanier ref.41019 - 40mm:) W sumie u mnie wygrywa wielkoscia a jakosc wykonania swietna, takie koperty mialo wiele zegarkow z lat 40tych i 30 tych - rolki, omesie, longines;)zegarek nowy - godzine temu odklejalem folie - na rynku byl chyba 2 lata temu, teraz maja wersje z duza data (moze sie wtedy kojarzyc z UN) coz nosi sie fajnie - kupilem ostatnio 2 zegarki na zasadzie zegarka na codzien - zapodam chyba razem w galerii i poprosze was o opinie.wr 10 atm i zakrecana korona jak w rolku bubleback coz pozdrawiam serdecznie Rafal a tu bebechy:) Edytowane 25 Września 2009 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #13162 Napisano 25 Września 2009 takie koperty mialo wiele zegarkow z lat 40tych i 30 tych - rolki, omesie, longines;) Wiem o tym, ale przez te ostatnie lata Panerai tak mi zryło czachę, że teraz ten kształt koperty jakoś tak automatycznie kojarzy mi się z firmą z Florencji . A Eberhard bardzo fajny, gratuluję. Muszę obejrzeć model z dużą datą - może się skuszę na zakup . PozdrawiamMariusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13163 Napisano 25 Września 2009 (edytowane) Dzieki Mariuszu u mnie Pam to drugie skojarzenie - pierwsze rolex \ rowniez serdecznie pozdrawiam Rafal ps. zreszta ebcie ida w duzej mierze na rynek wloski wiec moze przypuszczalnie ma sie kojarzyc z Pamem:lol: Edytowane 25 Września 2009 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #13164 Napisano 25 Września 2009 Obejrzałem i jakoś mnie nie powalił. Za to ta wersja, którą Ty masz Rafale wygląda fajnie, a i cena bardzo przystępna. Podoba mi się model z czarną tarczą . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #13165 Napisano 26 Września 2009 Taaak czarny tez jest fajny ale u mnie ostatnio wszystkie zegarki (poza vintage) maja czarne tarcze - biala byla zamierzona - bo przynajmniej zaloze dla odmiany. Cena w Europie jest dosc przystepna ale w USA powinno byc jeszcze taniej - sporo dilerow je wzielo a sprzedaly sie srednio - eberhard nie przyjal sie w USA wiec czasem ceny sa bardzo atrakcyjneB) Pozdrowienia Mariuszu i milej nocki 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #13166 Napisano 26 Września 2009 Rafale przyznam ze ten mnie jakoś nie pociąga - być może to kwestia białej tarczy , za to ładnie wygląda luminescencja , muszę obejrzeć tego z czarną tarczą , tak czy inaczej niech się nosi i cieszy 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 4 #13167 Napisano 26 Września 2009 (edytowane) ][ Edytowane 26 Września 2009 przez corten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #13168 Napisano 26 Września 2009 SD DS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #13169 Napisano 26 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #13170 Napisano 26 Września 2009 (edytowane) Edi 17 jeśli mozesz zapodaj fotki zapięcia - moim zdaniem to świetnie rozwiązanie ! Gdyby nie byl taki "gruby" to byłby numerem 1 na mojej liscie a tak - nie mam nawet listy .Oris bez tarczy - taki dziwny , ale ciekawy Edytowane 26 Września 2009 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #13171 Napisano 26 Września 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #13172 Napisano 26 Września 2009 Edi 17 jeśli mozesz zapodaj fotki zapięcia - moim zdaniem to świetnie rozwiązanie ! Gdyby nie byl taki "gruby" to byłby numerem 1 na mojej liscie a tak - nie mam nawet listy . Nie ma sprawy Staruszku Na elementach zapięcia jest jeszcze oryginalna taśma ochronna. Nie przeszkadza mi w użytkowaniu a nie mam serca jej zdjąć Rzecz która mnie trochę irytuje to nie grubość koperty, a szerokość a raczej wąskość bransolety przy zapince. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #13173 Napisano 26 Września 2009 Chodziło głównie o regulację długości przy zapięciu ,lubie na nią popatrzeć 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #13174 Napisano 26 Września 2009 Chodziło głównie o regulację długości przy zapięciu ,lubie na nią popatrzeć Zegarek ogólnie bardzo fajny...choć ROLEX przeszedł z małych zegarków, na naprawdę duży, który wyraźnie czuć na nadgarstku. Co do samego zapięcia, jest rzeczywiście rewelacyjne - tyle że sama bransoleta już tak fajna nie jest.Nie wiem, czym kierowali się projektanci ROLEXa proponując zwęrzającą się bransoletę, ale do tak dużego i masywnego czasomierza ona zwyczajnie nie pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #13175 Napisano 26 Września 2009 (edytowane) Baby-G na ręce mojej Baby-A Edytowane 26 Września 2009 przez jareddd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach