Gość pdrog #13951 Napisano 31 Grudnia 2009 (edytowane) ... Edytowane 24 Stycznia 2010 przez pdrog 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anbru 44 #13952 Napisano 31 Grudnia 2009 Seiken - Fajne zegarki,ale koty przepiękne!!! Czy to jest jakaś konkretna rasa,jeżeli tak to proszę napisz jaka.Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #13953 Napisano 31 Grudnia 2009 Z Sumo na takiego "G" :) Nie, jak. Sumo zamieniłem na Prometheusa, ale nie wyszło. W wyniku dalszych poszukiwań nie znalazłem dla siebie nic ciekawego, więc G kupiłem na pocieszenie, ale chyba jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #13954 Napisano 31 Grudnia 2009 Seiken - Fajne zegarki,ale koty przepiękne!!! Czy to jest jakaś konkretna rasa,jeżeli tak to proszę napisz jaka.DziękiTak to koty wywodzące sie z Ameryki Północnej rasa Maine Coon nie sa jak inne rasy kotówbardziej zachowują się jak psy - taki psi kot /bardzo spokojne zero agresji/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #13955 Napisano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Tak to koty wywodzące sie z Ameryki Północnej rasa Maine Coon nie sa jak inne rasy kotówbardziej zachowują się jak psy - taki psi kot /bardzo spokojne zero agresji/ Może po prostu były wychowywane bezstresowo. Podobno to nie wzbudza agresji Jest też możliwość, że jadą na psychotropach Tak patrzę na te kocie oczy i ta druga opcja wydaje mi się prawdopodobna. Ślina im z mordek nie cieknie jak wkurzonemu buldogowi? Czym je karmisz? Edytowane 31 Grudnia 2009 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #13956 Napisano 31 Grudnia 2009 Co ty sa strasznie przyjacielskie - wchodzisz do domu to cie od razu witajasame sie bawia , reaguja na imiona , powiesz "siad" to siada oczywista najlepiej reaguja na "masz" hehedwa lata temu zdechł mi pies jak by mi ktos wtedy powiedział ze bede miał kota to bym sie w głowe popukałteraz mam dwa koty Karmie je tylko sucha karmą Royal Maine Cooni z głowyKot ma to do siebie ze jedziesz na 3-4 dni i nie musisz sie martwic z psem jest problemzwłaszcza z duzym a mój Alf wazył 56 kg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #13957 Napisano 31 Grudnia 2009 Tak to koty wywodzące sie z Ameryki Północnej rasa Maine Coon nie sa jak inne rasy kotówbardziej zachowują się jak psy - taki psi kot /bardzo spokojne zero agresji/ Znaczy sie "Garfieldy" Kontynuacja kociego wątku : 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorob 7 #13958 Napisano 31 Grudnia 2009 0 MarCin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #13959 Napisano 31 Grudnia 2009 najlepiej reaguja na "masz" hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #13960 Napisano 31 Grudnia 2009 patrz się a mój na chodź masz (ale pies ) 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anbru 44 #13961 Napisano 31 Grudnia 2009 Muszę przyznać,że wątek zegarkowo-koci jest niezły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
motorhead17 1 #13962 Napisano 31 Grudnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #13963 Napisano 31 Grudnia 2009 rip czekamy na porówniae z 750. Obiecuje, ze będzie pod koniec stycznia. Czekam na obiektyw makro. 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Wywiad #13964 Napisano 31 Grudnia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #13965 Napisano 31 Grudnia 2009 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #13966 Napisano 1 Stycznia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #13967 Napisano 1 Stycznia 2010 piątek dziś ---> all blacks ---> black friday ps. Seiken , znam " majnkuny " nieziemskie cabany to są ! 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #13968 Napisano 1 Stycznia 2010 Buahahahahahahahhahahaaaa :) :) 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #13969 Napisano 1 Stycznia 2010 Ten zegarek do góry po lewej to kwarc, mechanik czy automat? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #13970 Napisano 1 Stycznia 2010 chyba mechanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #13971 Napisano 1 Stycznia 2010 piątek dziś ---> all blacks ---> black friday Pewnie też by mi zczerniał jakby mi każdy z zegarków pokazywał inną godzinę 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #13972 Napisano 1 Stycznia 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #13973 Napisano 1 Stycznia 2010 uff, Omega cała i zdrowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thom 4 #13974 Napisano 1 Stycznia 2010 Jajacek, Domyślam się, że gorączka czwartkowej nocy jeszcze Cię nie opuściła czego efektem jest Twój wyskok. KMZiZ zawsze był i jest miejscem, do którego pomyje internetowej głupoty nie wpływają - zapewne to zauważyłeś, jako wieloletni forumowicz. Proszę wywal to zdjęcie, albo podmień na normalne. Nie chciałbym abyśmy z Nowem Rokiem zaczęli pływać rynsztokiem internetowych pomyj. EOT z mojej strony. 0 All That You Can't Live Behind Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroslawp 0 #13975 Napisano 1 Stycznia 2010 chyba mechanik Raczej manual... 0 -------------PozdrawiamJarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach