Krystian 2290 #14301 Napisano 13 Lutego 2010 (edytowane) E tam, ten wspolczesny Memovox do "vintage" sie nie umywa. U mnie dzisiaj na zloto: Piękny Longines.Ja dzisiaj mam "powrót do przeszłości" Mój pierwszy automat Tylko mi się tu nie śmiać Edytowane 13 Lutego 2010 przez krystekomega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #14302 Napisano 13 Lutego 2010 U mnie dzisiaj na zloto: Piękny... Z żaglowcem na dekielku? 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #14303 Napisano 13 Lutego 2010 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14304 Napisano 13 Lutego 2010 Ba! Zbyszke - piekny flagship - a dekielek imho ladniejszy od rybki.Absolutna racja ze wspolczesne memo nie maja tego czegos co vintage - ten jlc ktory mam na zdjeciu to grografic- zamienilbym bez wahania na vintage memo world time;)2 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_prezesso_ 245 #14305 Napisano 13 Lutego 2010 zbyszke - świetnie umiejscowiona data! bardzo oryginalne , a zegarek w całości piękny!jeden z ładniejszych vitage'ów choć z pozoru one są wszystkie podobne. wygląda na w miarę duży, ile ma?piękny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #14306 Napisano 13 Lutego 2010 Ba! Kiedy w końcu uda mi się upolować flagshipa z datą na 12 i takim zaglowcem, to bedę go nosił żaglowcem do góry Niestety, wszystkie, które obejrzałem do tej pory były w kiepskim stanie 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #14307 Napisano 14 Lutego 2010 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14308 Napisano 14 Lutego 2010 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #14309 Napisano 14 Lutego 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #14310 Napisano 14 Lutego 2010 Grzesiu - fajowy , zamiast się cieszyć lepiej zobacz co pod deklem - czy Lemania czy nie . 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 116 #14311 Napisano 14 Lutego 2010 Grzesiu - fajowy , zamiast się cieszyć lepiej zobacz co pod deklem - czy Lemania czy nie . no właśnie gratulacje, świetny zegarek - warto było czekać 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #14312 Napisano 14 Lutego 2010 Oooo z okazji walentynek Hemig kupił zegarek dla swojej dziewczyny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #14313 Napisano 14 Lutego 2010 (edytowane) ..ale jaki fajny Edytowane 14 Lutego 2010 przez HemiG 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #14314 Napisano 14 Lutego 2010 ..ale jaki fajny no tu akurat się zgodzę , dasz jakieś zdjęcia nocne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #14315 Napisano 14 Lutego 2010 no tu akurat się zgodzę , dasz jakieś zdjęcia nocne ciemno troszkę, prawda? 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #14316 Napisano 14 Lutego 2010 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Airen 0 #14317 Napisano 14 Lutego 2010 Najładniejsza Ekspedycja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #14318 Napisano 14 Lutego 2010 Diesel,przepiekny ten bullhead 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #14319 Napisano 14 Lutego 2010 (edytowane) < Edytowane 14 Lutego 2010 przez Jacek Grzeszczak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #14320 Napisano 14 Lutego 2010 Memovoxy piękne tak prawdę mówiąc to nigdy go nie chciałem sprzedać :hmmm: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #14321 Napisano 14 Lutego 2010 nabyty niedawno dzięki uprzejmości forumowicza ... tu z prawie bliźniakiem Przepiękne te Memovoxy. Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #14322 Napisano 14 Lutego 2010 (edytowane) Edytowane 14 Lutego 2010 przez Jacek Grzeszczak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Grzeszczak 0 #14323 Napisano 14 Lutego 2010 Dziękuję ... mi tez się bardzo podobają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #14324 Napisano 14 Lutego 2010 Eh Jacku - mam nadzieje ze juz niedlugo jakis komresorek zagosci:) pozdrawiam - ja caly czas mysle o bomberze:) ciezka decyzja - do wtorku podwieszona:) pozdtr : 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #14325 Napisano 14 Lutego 2010 Az sobie walnalem ingenieura na tapete.Kurcze,zegarek marzen ^^ 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach