Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Pani w szkole Ci nie mówiła, że nie wolno pokazywać pomarańczy i ananasów dzieciom, które jedzą co najwyżej jabłka :):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak się Hilux sprawuje?...daje radę w piachu..?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem teraz wielkim fanem Hiluxa, szkoda, że w moim opony drogowe - na diunę nie da rady się wdrapać, ale w piachu - nawet najgorszym daje radę. Nabrałem ogromnego szacunku do tej maszyny, bo daje radę w przejechać miejsca, gdzie ciężko nawet na piechotę przebrnąć. No i daliśmy radę wrócić z wyprawy, gdzie nawet nie byłoby jak nawet zawołać pomocy - a dróg i drogowskazów brak. Wspaniałe auto, w swoim naturalnym środowisku. Prowadzi się naprawdę fajnie i na asfalcie też jest bardzo znośne.

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"szkoda, że w moim opony drogowe - na diunę nie da rady się wdrapać"

upuść powietrza do 0,5 atm..to się wdrapie..:D

dla porównania Hil islandzki..:

post-23173-0-46658400-1331338970.jpg

zazdroszczę fajnej wyprawy..i pozdrawiam...

Edytowane przez y60

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SBDA005 na R0121AR :D

post-7884-0-51058000-1331339015.jpg

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-514-0-38165100-1331339020.jpg

post-514-0-87249200-1331339018.jpg

Edytowane przez cytochrom

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-29963-0-27032900-1331339025.jpg[ Edytowane przez FATI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-16365-0-36109500-1331339028.jpg<

post-16365-0-04427700-1331339027.jpg

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irku - chcialem isc do muzeum lotnictwa to mnie koledzy zabrali aby bylo milo :), murzynka tez by sie znalazla bez malowania nikogo na czarno:)- ten to przypadek nawet pasek jest na noge a nie reke :D chociaz fajny jest to jednak nie moja bajka :D Hamiltona moge normalnie nosic - tego to chyba jak mnie obsadza w filmie o luftwaffe :) ale te 66mm z uszami wyklucza raczej uzytek codzienny:) aczkolwiek werk piekny:) i stan zegarka tez powala. Coz niestety pociesze sie nim z tydzien - chyba ze nie zejdzie i bede mogl wynegocjowac cene blizsza moim mozliwoscia.

pozdrawiam serdecznie - mam nadzieje ze sie dobrze bawisz na olimpiadzie :)

pozdrawiam

Rafal

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irku - chcialem isc do muzeum lotnictwa to mnie koledzy zabrali aby bylo milo :), murzynka tez by sie znalazla bez malowania nikogo na czarno:)- ten to przypadek nawet pasek jest na noge a nie reke :D chociaz fajny jest to jednak nie moja bajka :D Hamiltona moge normalnie nosic - tego to chyba jak mnie obsadza w filmie o luftwaffe :) ale te 66mm wyklucza raczej uzytek codzienny:) aczkolwiek werk piekny:) i stan zegarka tez powala. Coz niestety pociesze sie nim z tydzien - chyba ze nie zejdzie i bede mogl wynegocjowac cene blizsza moim mozliwoscia.

pozdrawiam serdecznie - mam nadzieje ze sie dobrze bawisz na olimpiadzie :)

pozdrawiam

Rafal

Bylismy ostatnio z zona i dziecmi w Centrum - super zabawa . Ja ostanio nabylem spowrotem JLC Master calendar .

PS

Gdybys wiedzial cos o Master 8 days daj znac please .

Irek

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybieram sie w przypuszczalnie w kwietniu na 2 trade show NAWC - pierwszy to smithsonian drugi mniej ciekawy ale jesli ktos przesadzil na pierwszym to czesto zwalnia na drugim bo sa blisko i zaraz po sobie:)

jesli cos mi sie rzuci w oczy to sie odezwe - nie wiem czy sprawdzales bernard watches - czesto sa rozsadni cenowo - moze nie mega okazja ale pewni - szkoda ze nie wiedzialem wczesniej ale u mnie likwidowali stary sklep jubilerski z tradycjami i scigali zegarki z calego poludnia - concord delirium w zlocie szedl nowy z 16 tys na 4.5 tys wiec bylo duzo okazji, diamenty tez szly za bezcen - moja zona skorzystala:)

Irku jak cos napisz mi pw a podesle kontakt :D

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drugie podejście, rzec by można powrót syna marnotrawnego :D

post-1398-0-15665300-1331339038.jpg

Radek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RAfał - jak zwykle cudo.

FATI - ZMNIEJSZ TE FOTKI!!! proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diftrat - gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adi dzieki - niestety nie moje:)

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Majowy Diabeł
post-0-0-02349000-1331339061.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie:)

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Majowy Diabeł

wreszcie fotka, bo zegar nie pierwszy raz, jeśli o to chodziło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wreszcie fotka, bo zegar nie pierwszy raz, jeśli o to chodziło :D

Mam nadzieje :)

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FATI - ZMNIEJSZ TE FOTKI!!! proszę.

same się zmniejszają tylko trzeba chwilkę poczekać:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafale tak jak poprzednie ostatnie Twoje zakupy niezbyt do mnie trafiały :D tak ten jest :) poezja a przede wszystkim ze w takim stanie :) nie ruszany - REWELACJA !!!!

I przy okazji - dziękuję za prezent !!! Fotka z komórki na szybko - ale prezentuje sie znakomicie !!!

Edytowane przez STARUSZEK

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rafale tak jak poprzednie ostatnie Twoje zakupy niezbyt do mnie trafiały :D tak ten jest :) poezja a przede wszystkim ze w takim stanie :) nie ruszany - REWELACJA !!!!

I przy okazji - dziękuję za prezent !!! Fotka z komórki na szybko - ale prezentuje sie znakomicie !!!

Piotrze ciesze sie ze vulcain fajnie wyszedl :) niech dlugo i dobrze sluzy -nie widziales wszystkich moich ostatnich zakupow:) a powaznie to niestety tego nie zatrzymam - nie mialbym okazji zalozyc wiec nie kwalifikuje sie aczkolwiek troszke sie wahalem - szczegolnie wczoraj na swiezo - z drugiej strony cos nowego, cos ciekawego i powod do poczytania i nauczenia sie czegos przy okazji wiec i tak wiecej nie trzeba.

pozdr

Rafal

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

d7341998405de486med.jpg

Dziś znów basenowo i elektrycznie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

flieger ogromny LACO z 1942r pasek tez oryginalny

Człowieku odpadam... Mało się na tym wszystkim znam (żeby nie powiedzieć, że wcale :D ), ale nie sądziłem, że istnieją jeszcze takie cuda. Jestem tylko ciekaw HOW MUCH? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi