Gość Heinz_Dundersztyc #16051 Napisano 5 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #16052 Napisano 5 Lipca 2010 a niech mnie kule biją ... znów na ręce ... 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16053 Napisano 5 Lipca 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16054 Napisano 5 Lipca 2010 Gdyby ktos chcial zobaczyc wiecej fotek maurycego to zapraszam do GALERIA -> Moje cukiereczki (wrzucilem nowe foty) 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #16055 Napisano 6 Lipca 2010 Chwilkę mnie nie było a tu takie fajne zegarki : Krzysiek gratuluję PP świetny, Tomek 312 naprawdę fajna 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hewitt 0 #16056 Napisano 6 Lipca 2010 U mnie dzisiaj wszystko wskazuje wschód 0 Hmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #16057 Napisano 6 Lipca 2010 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #16058 Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) U mnie dzisiaj : Ja mam starszy model. od dwóch tygodni bez zmian na ręku. IMO u Ciebie koronka i przyciski chrono zajefajne, ale wskazówki ładniejsze u mnie :-) Edytowane 7 Lipca 2010 przez Santino 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16059 Napisano 7 Lipca 2010 z fajnym, wypukłym szafirkiem 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16060 Napisano 7 Lipca 2010 Santino Twoj model to pt7... zgadza sie? tez ladny ale moj ladniejszy A dzisiaj na lapie : Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #16061 Napisano 7 Lipca 2010 Myślałem,że dzisiaj jest 7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16062 Napisano 7 Lipca 2010 hehe czepiasz sie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #16063 Napisano 7 Lipca 2010 Myślałem,że dzisiaj jest 7 hehe czepiasz sie Przecież dla prawdziwego miłośnika w zegarku nie chodzi o datę, albo godzinę 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #16064 Napisano 7 Lipca 2010 Nie dobijam do setki .A tak na serio piękna omega 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16065 Napisano 7 Lipca 2010 dzieki 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #16066 Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) Maciato, rewelacja!! Jeśli na to zamieniłeś Singera, Burana i Seiko to gratuluję Edytowane 7 Lipca 2010 przez zimny-wiatr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #16067 Napisano 7 Lipca 2010 Santino Twoj model to pt7... zgadza sie? tez ladny ale moj ladniejszy Niech Ci będzie, że ładniejszy ;-) Omegę też masz ładną :-) 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luke102 581 #16068 Napisano 8 Lipca 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #16069 Napisano 8 Lipca 2010 Maciato, rewelacja!! Jeśli na to zamieniłeś Singera, Burana i Seiko to gratuluję Dzięki, z tą zamianą to nie do końca tak. 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franczesko 0 #16070 Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) Dziś Crystal Edytowane 8 Lipca 2010 przez Franczesko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #16071 Napisano 8 Lipca 2010 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #16072 Napisano 8 Lipca 2010 Lato,słońce,rybki,woda tylko dlaczego teraz mnie wszystko boli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3892 #16073 Napisano 8 Lipca 2010 DUBHEAD świetna fotka....podobną widziałem firmową tapetę z nurkiem IWC. Nie wiem która lepsza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #16074 Napisano 8 Lipca 2010 dziś GRUBO Uploaded with ImageShack.us ...dzięki Robert 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zimny-wiatr #16075 Napisano 8 Lipca 2010 Dzięki, z tą zamianą to nie do końca tak. Kiedy znowu przyjeżdżasz na mityng do Wawy?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach