sergserg 14 #17526 Napisano 19 Października 2010 (edytowane) Ponieważ lecą diverki, to ja dołożę dwa, mój i Kobiety.Jakby ten OXY był większy, to może bym go ponosił bo ma fajny zadziorny bezelek. Edytowane 19 Października 2010 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #17527 Napisano 19 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #17528 Napisano 19 Października 2010 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lachu 0 #17529 Napisano 19 Października 2010 JLC Cytochroma jak zwykle miażdżą, ale z tych, które do tej pory widziałem, ten jest mój ulubiony.Świetny zegarek + świetna bransoleta.Może kiedyś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #17530 Napisano 20 Października 2010 Na moje oko ten zegareczek tylko na natowcu. Uszy zabójczo długie i przy zwykłym pasku spora szpara się robi :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17531 Napisano 20 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #17532 Napisano 20 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #17533 Napisano 20 Października 2010 Mam i ja pilocika 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17534 Napisano 20 Października 2010 (edytowane) Mam i ja pilocika I tu muszę szczerze pogratulować sikora Niech się dobrze nosi. Pasek dałeś mu nowy (bo oryginalny jest czarny i strasznie sztywny)? Edytowane 20 Października 2010 przez yasiooo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #17535 Napisano 20 Października 2010 I tu muszę szczerze pogratulować sikora Niech się dobrze nosi. Pasek dałeś mu nowy (bo oryginalny jest czarny i strasznie sztywny)? Tak, dostał tymczasowo taki pasiorek Redy. Tymczasowo, bo niedługo będzie bardziej lotniczy paseczek - także Redy A oryginalny to cerata straszna 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17536 Napisano 20 Października 2010 Albo customa mu walnij 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #17537 Napisano 20 Października 2010 Albo customa mu walnij Talentu do robienia pasków nie mam A taki hanmade'owy pasek kosztował by drugie tyle co zegarek Te Redy są bardzo fajne, jak za swoją cenę. 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #17538 Napisano 20 Października 2010 Mam i ja pilocika Czy data jest czytelna? Ze zdjęc mam wrażenie, że coś to okienko z data jest malutkie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #17539 Napisano 20 Października 2010 Fakt, okienko jest dość małe. Trzeba się przyjrzeć, ale da radę odczytać 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 404 #17540 Napisano 20 Października 2010 (edytowane) Chyba mogli sobie datę odpuścic-bo jakoś psuje harmonię pilocika Ale zegarek ogólnie całkiem zgrabny EDIT: Byłem pierwszy Edytowane 20 Października 2010 przez gludek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yasiooo #17541 Napisano 20 Października 2010 (edytowane) Prawdę mówiąc, uważam, że ta data jest niepotrzebna i lepiej kompozycyjnie zegarek by wyglądał bez niej. Ale i tak go uwielbiam Aktualnie jest moim faworytem. Edyta: O żesz Ty :) Edytowane 20 Października 2010 przez yasiooo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek.siwiec 9 #17542 Napisano 20 Października 2010 Mi tam data nie przeszkadza. Zegar faktycznie zgrabny. Jedyny problem w jego użytkowaniu to framugi 0 Pozdrawiam,Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #17543 Napisano 20 Października 2010 Przez cały dzień 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #17544 Napisano 21 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #17545 Napisano 21 Października 2010 Swietny, co to za model? Mozesz wrzucic wiecej fotek?Seiko 7016 - 5020, przy najbliższej okazji postaram się coś wkleić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17546 Napisano 21 Października 2010 Patelnia przyjechała czas coś ugotować 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #17547 Napisano 21 Października 2010 sikkens: super. Ale pewnie Ci nie wybaczy jak zobaczy Doxe ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17548 Napisano 21 Października 2010 Heh pewnie nie wybaczy 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #17549 Napisano 21 Października 2010 To po co psuc sobie dobre relacje pamietaj że lepsze jest wrogiem dobrego podejnij dobra decyzje ktora jest sprzedanie mi Doxy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #17550 Napisano 21 Października 2010 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach