carlito1 59 #18026 Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) Irek, rowniez jestem ciekaw co z nim nie tak... Edytowane 16 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #18027 Napisano 16 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #18028 Napisano 16 Listopada 2010 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #18029 Napisano 16 Listopada 2010 Witam Z Glashutte weszystko jest OK , zegarek swietny , ale ja go kupowalem jako cos tymczasowego do koszuli i zanim go dostalem znalazlem ten zegarek ktory zawsze chcialem wiec ten GO idzie na bazar . Poprostu chce odzyskac czesc pieniedzy . PS Wiem Carlito ze pokazywales tego Zenith'a (ultra thin ) co ja sie nad nim zastanawialem zeby kupic . Naprawde polecam przegladnac oferte GO , dzieli te firmy przepasc w jakosci wykonania zegarkow Irek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18030 Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) Rozumiem ze na korzysc GO tak? moglbys podac przyklady dlaczego tak uwazasz? Zegarki GO mi sie bardzo podobaja i napewno wezme je pod uwage, kiedy bede kupowal zegar "wieczorowy" Edytowane 16 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #18031 Napisano 16 Listopada 2010 GO all the way Wiesz, najlepiej to zabaczyc przez lupke ktora jest dostarczana z kazdym modelem zegarka GO . Pierwszy raz wczoraj to zrobilem , chociaz mialem ich zegarki juz wczesniej , poogladalem sobie wszystko dokladnie . Movement nawet czesci ktore wygladaja na gladkie takie jak np zloty ciezarek na rotorze ( sorry za te polskie okreslenie ) sa szlofowane lub zdobione p protu rewelacja . Szczegolnoe biorac pod uwage zakres cenowy tych zegarkow . Zreszta zaraz zalacze kilka zdjec na bazarek i do galerii . To zobaczysz Irek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darth_Gem 245 #18032 Napisano 16 Listopada 2010 GO all the way Wiesz, najlepiej to zabaczyc przez lupke ktora jest dostarczana z kazdym modelem zegarka GO . Pierwszy raz wczoraj to zrobilem , chociaz mialem ich zegarki juz wczesniej , poogladalem sobie wszystko dokladnie . Movement nawet czesci ktore wygladaja na gladkie takie jak np zloty ciezarek na rotorze ( sorry za te polskie okreslenie ) sa szlofowane lub zdobione p protu rewelacja . Szczegolnoe biorac pod uwage zakres cenowy tych zegarkow . Zreszta zaraz zalacze kilka zdjec na bazarek i do galerii . To zobaczysz Irek sorri za off top, ale wlasnie obejrzalem sobie DVD jakie GO przslalo mi wraz z katalogiem, no i tam naprawde jest sie czym zachwycac...oni naprawde sa "meisters"Senator Sixties Date jest..obledny. A to tylko jeden model. 0 Dark Side is a pathway to many abilities, sometimes considered unnatural... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #18033 Napisano 16 Listopada 2010 irek...GO kapitalne, dziwię Ci się, że puszczasz Jash -oczywiście design jest kwestią gustu. Mi zegarki LINDE WERDELIN podobają się bardzo, a ten model, OKTOPUS DLC jest kapitalny, z najlepszym gumowym paskiem, jaki w życiu widziałem.Za jakiś czas wrzucę fotki do galerii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #18034 Napisano 16 Listopada 2010 irek...GO kapitalne, dziwię Ci się, że puszczasz Choroba gdybym mogl sobie pozwolic ( finanse ) to bym go zostawil , nawet mija zona stwierdzila ze jest fajny . A to juz jest cos 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #18035 Napisano 16 Listopada 2010 A co jest dla niego alternatywą ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #18036 Napisano 16 Listopada 2010 Rozumiem ze na korzysc GO tak? moglbys podac przyklady dlaczego tak uwazasz? Zegarki GO mi sie bardzo podobaja i napewno wezme je pod uwage, kiedy bede kupowal zegar "wieczorowy" Zegarki swietnie wykonane. Fajna manufaktura. Ale np kolekcja PANO, w stali, na zywo bardzo traci względem zdjęć w sieci.Najpierw trzeba poprzymierzac :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #18037 Napisano 16 Listopada 2010 Ale np kolekcja PANO, w stali, na zywo bardzo traci względem zdjęć w sieci.Można zapytać, gdzie oglądałeś na żywo model PANO w stali ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #18038 Napisano 16 Listopada 2010 Nie zgodze sie z Pajonatem , ja mialem stalowego panomaticlunar (zdjecia w galerii) i wg mniw na zywo wyglada znacznie lepiej 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18039 Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) Panowie, a moze cos z GO na nasz zegar klubowy? Edytowane 16 Listopada 2010 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #18040 Napisano 16 Listopada 2010 Na tarczy sie poprostu podpisalem " Kaido2 Vintage Watches" No i tym sposobem fajna limitacja Ci wyszła... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heinz_Dundersztyc #18041 Napisano 16 Listopada 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #18042 Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) Edytowane 17 Listopada 2010 przez waldii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18043 Napisano 16 Listopada 2010 Kupiłes Pontosa? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #18044 Napisano 16 Listopada 2010 Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18045 Napisano 16 Listopada 2010 No to mamy takie same zegareczki, tylko ze ja z czarna tarcza 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #18046 Napisano 16 Listopada 2010 Wiem i nie chciałem dublować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18047 Napisano 16 Listopada 2010 Gratuluje Waldii pięknego zegarka 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #18048 Napisano 16 Listopada 2010 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #18049 Napisano 16 Listopada 2010 Wojtek, boska fota 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #18050 Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) czadzik..!!..u mnie..: Edytowane 16 Listopada 2010 przez y60 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach