Gość tessio #676 Napisano 5 Kwietnia 2006 To się nazywa dopasowanie paska do ubioru: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #677 Napisano 5 Kwietnia 2006 I znowu ładny sweterek :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #678 Napisano 5 Kwietnia 2006 Będę chyba musiał do zdjęć podwijać rękawy :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
serek1024 1 #679 Napisano 5 Kwietnia 2006 0 Mam muchy w nosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #680 Napisano 5 Kwietnia 2006 Nooo... serek, gratulacje :!: Tessio - Bond to jak na razie najlepiej pasujący pasek do tego Vostoka ... i do sweterka tyż :mrgreen: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #681 Napisano 5 Kwietnia 2006 Serek gratulacje ! Neuro, natostrapy rządzą i wymiatają 8) :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #682 Napisano 5 Kwietnia 2006 natostrapy rządzą i wymiatają 8) :wink: W sensie "wyrzandzają" Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #683 Napisano 5 Kwietnia 2006 W sensie :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #684 Napisano 5 Kwietnia 2006 Ja dzis rano też założyłem Bonda zanim jeszcze wszedłem na Forum. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24390 #685 Napisano 5 Kwietnia 2006 Serek - dobry wybór! Zrób jakieś dobre zdjęcia i wrzuć na forum. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #686 Napisano 5 Kwietnia 2006 W sensie "wyrzandzają" ano.... 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #687 Napisano 5 Kwietnia 2006 Kozak ! ...sweterek :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #688 Napisano 5 Kwietnia 2006 Ech, neuro, tak kłujesz tym samurajem w oczy :twisted: Zaczynam mieć na to konto poważne wątpliwości co do 007, właśnie na korzyść samuraja-murzynka A wydawało się, że jestem w tej kwestii taki zdecydowany.... 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #689 Napisano 5 Kwietnia 2006 ... A wydawało się, że jestem w tej kwestii taki zdecydowany.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #690 Napisano 5 Kwietnia 2006 Tessio, to nie sweterek :!: :twisted: RabinHood... no sorry... A może taka mroczna, zaszumiona fotka Cię zniechęci? :roll: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #691 Napisano 5 Kwietnia 2006 Jak z horroru ten samuraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #692 Napisano 5 Kwietnia 2006 .....wątki dotyczące Seiko i Stowy powinny być w jakiś sposób monitorowane. Przez treści tam zawarte dzieci nie mają co jeść, żony w co sie ubrać, kłótnie rozbijają rodziny, jakby do tego dorzucić skołatane nerwy po oglądaniu tych zdjęć, zaczyna to być zbyt ekstremalne dla mnie 8) A ten Samuraj naprawdę mi sie coraz bardziej podoba. Jak tak porównuję z 007 to sam już nic nie wiem :roll: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #693 Napisano 5 Kwietnia 2006 RabinHood, to zastanów się jeszcze nad SKX171 Coś jak 007, tylko stalowy bezel i czarny datownik Mocno nad nim myślałem, moim zdaniem very interesting.... 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #694 Napisano 5 Kwietnia 2006 Bond i sweterki dzisiaj rządza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #695 Napisano 5 Kwietnia 2006 Chyba założymy temat: "Jaki sweterek masz dziś na grzbiecie."A tak na serio czarny samuraj ostro pnie się w górę w moim drafcie. 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #696 Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja dzisiaj założylem "klubowy" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #697 Napisano 6 Kwietnia 2006 te drukowane indeksy nadają mu mocno tandetny "look" :oops: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #698 Napisano 6 Kwietnia 2006 domowym sposobem lepszych nie zrobie, wiec pozostają takie .A inwestowac sie nieopłaca (na zdjeciu moze tego nie widac ale one sa naprawde Czarne, wszystko zalezy pod jakim kątem sie patrzy, taka faktura tarczy). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #699 Napisano 6 Kwietnia 2006 Klubowy super Ucywilizował się po liftingu paska @ Tsuki - wykonaj lepszą robotę, będziesz miał legitymację do krytykanctwa 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #700 Napisano 6 Kwietnia 2006 Michał, przecież innej opinii po Tsuki'm się nie mogłeś spodziewać więc szkoda czasu na komentowanie tego A klubowy fajny- tym bardziej, że to "manufaktura" Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach