STARUSZEK 207 #18676 Napisano 15 Grudnia 2010 Carlito Orisek przedni - gratulacje ! Łukasz a Ty kiedy w końcu kupisz sobie własny zegarek ? 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #18677 Napisano 15 Grudnia 2010 Carlito Orisek przedni - gratulacje ! Łukasz a Ty kiedy w końcu kupisz sobie własny zegarek ?liczyłem, że mi po choinkę zmajstrujesz jakiegoś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #18678 Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) JLC diver,FF, złoty JLC, Oris, Chińska turbina - istne szaleństwoChyba mamy okres przedświąteczny:-)W takim razie ja też coś dorzucę :-) Edit:Fota poprawiona ! Edytowane 15 Grudnia 2010 przez sikkens 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #18679 Napisano 15 Grudnia 2010 nie mów, że kopiłeś ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18680 Napisano 15 Grudnia 2010 Carlito gratuluję kolejnego pięknego zegarka, ale jak mam być szczery to dla mnie zarówno IWC jak i Twój poprzedni nabytek, czyli Doxa miażdżą tego Orisa. Myśle że są na równi Carlito Orisek przedni - gratulacje ! Bardzo dziękuje, tym bardziej cieszy kiedy sie widzi miłe słowa ps i tak Pasjonat pozamiatał 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #18681 Napisano 15 Grudnia 2010 Zegarek klasa, ale zdjęcia mniejszego to się nie dało umieścić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #18682 Napisano 15 Grudnia 2010 Rzeczywiście przedświąteczny wysyp wspaniałych zegarów... Pasjonat, gratuluję pięknego klasyka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #18683 Napisano 15 Grudnia 2010 Pasjonat pojechales konkretnie Ja chcialbym przynajmniej na kolacje Wigilijna takiego założyć Może kiedyś 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #18684 Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) nie mów, że kopiłeś ??? jakoś tak.... Pasjonat, gratuluję pięknego klasyka. Dziekuję :-) "Zegarek klasa, ale zdjęcia mniejszego to się nie dało umieścić? " No właśnie nie wiem co się dzieje jak wybieram upload file na imageshack to nic się nie wyświetla. Dlatego napisałem że jak ktoś z moderatorów może pomóc to będę wdzięczny Edytowane 15 Grudnia 2010 przez pasjonat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #18685 Napisano 15 Grudnia 2010 Pasjonat pojechales konkretnie Ja chcialbym przynajmniej na kolacje Wigilijna takiego założyć Może kiedyś Dzięki, podwójnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1201 #18686 Napisano 15 Grudnia 2010 Jeszcze by się karpiem pobrudził 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #18687 Napisano 15 Grudnia 2010 JLC diver,FF, złoty JLC, Oris, Chińska turbina - istne szaleństwoChyba mamy okres przedświąteczny:-)W takim razie ja też coś dorzucę :-) Edit:Fota poprawiona ! Fajna Omega 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #18688 Napisano 15 Grudnia 2010 Fajna Omega prawda:-) hahahaTy chyba tak miałeś z VC jak dobrze pamiętam :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #18689 Napisano 15 Grudnia 2010 Dokladnie tak samo , szukalem tanszego zegarka do koszuli 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #18690 Napisano 15 Grudnia 2010 jakoś tak.... a mówiłem, a ostrzegałem..... pamiętasz, jak Cie przekonywałem, że po Marinie zaraz będzie coś kolejnego...i co, sprawiedliwość musi być po naszej stornie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #18691 Napisano 15 Grudnia 2010 liczyłem, że mi po choinkę zmajstrujesz jakiegoś Łukasz a ja myslałem że poszalałeś 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wawrzyniec Pruski 0 #18692 Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Edytowane 15 Grudnia 2010 przez Wawrzyniec Pruski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #18693 Napisano 15 Grudnia 2010 Gratuluję Artur! Z tych, o których rozmawialiśmy, wybór zdecydowanie najlepszy! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #18694 Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) a mówiłem, a ostrzegałem..... pamiętasz, jak Cie przekonywałem, że po Marinie zaraz będzie coś kolejnego...i co, sprawiedliwość musi być po naszej stornie jest inaczej. Po prostu nawinął się pod rękę, a że zawsze się podobał...... tylko nigdy go nie brałem pod uwagę a teraz jakoś tak wskoczył na rękę i już nie zszedł :-)A co do "kolejnych zakupów" to zawsze jest jakiś następny. Już tak mamy w tym klubie:-)Pozycja Mariny nie jest zagrożona:-) Edytowane 15 Grudnia 2010 przez pasjonat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #18695 Napisano 15 Grudnia 2010 Gratuluję Artur! Z tych, o których rozmawialiśmy, wybór zdecydowanie najlepszy! Marcin Dziękować :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #18696 Napisano 15 Grudnia 2010 liczyłem, że mi po choinkę zmajstrujesz jakiegoś Jeśli o to chodzi to raczej staram się ograniczać np. w poniższym wątku są odpowiednie typy dla mnie http://zegarkiclub.pl/forum/topic/1978-esteci/page__st__3460ale słyszałem o Takich co sobie ograniczeń nie robią 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24276 #18697 Napisano 15 Grudnia 2010 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #18698 Napisano 15 Grudnia 2010 Bardzo ładne to SEIKO! ma "klimat" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24276 #18699 Napisano 15 Grudnia 2010 Dzięki, a bezel jest z tego co szkło 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasjonat 0 #18700 Napisano 15 Grudnia 2010 Dzięki, a bezel jest z tego co szkło tak też wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach