ajudah 0 #19676 Napisano 15 Stycznia 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19677 Napisano 15 Stycznia 2011 Spinner, Swietna fota U mnie dzisiaj : Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 27017 #19678 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Michał, dobrze że ten Steinhart jest taki wielki jak na mnie, w przeciwnym razie cholernie bym Ci go zazdrościł Piękny jest.No i ten pasek Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Mirosuaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #19679 Napisano 15 Stycznia 2011 To ostatnio mój ulubiony Twój zegarek Przymierzam się do niego, koniecznie z podobnym paskiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #19680 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) brzydki.....harakiri na b-uhrach.....lotnicy Luftwaffe przewracają się w grobach Edytowane 15 Stycznia 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19681 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Miro, dziękuje Rzeczywiscie jest to zegarek wyjątkowej urody, bardzo sie lubimy Choc faktycznie gdyby miał o choć te 2mm mniej niż ma to możliwe że byłby to moj ulubiony zegarek.Pasek oczywiście od mistrza Pietro, komentarz jest zbędny - mistrzostwo świata qzn, bardzo mi miło - polecam. Jest rewelacyjny no i naprawde bardzo dobrze wykonany. Pamiętaj tylko że do mniejszej łapki niz 20cm sie poprostu nie nadaje, to 47mm - kawał zegara. Jeżeli sie podoba to pozwole sobie wkleic jeszcze jedną fote : Uploaded with ImageShack.us Edytowane 15 Stycznia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #19682 Napisano 15 Stycznia 2011 he he no tak mój Bisset pozostał w cieniu, nawet złe komentarze się nie zdarzyły a tak troszku poważniej, czy ktoś mi może powiedzieć, czy zegarek "kwadratowy" można jakoś przyrównać rozmiarowo do takiego zwykłego "okrągłego". Chodzi mi o to czy nie wiem nosząc owego Bisseta, zmieści mi się na ręce np ten piękny Oris, który tu pokazuje sylwunie2? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #19683 Napisano 15 Stycznia 2011 A ile masz w nadgarstku ?? Ja spokojnie przy 17 - 17,5 nosiłem zegarek który miał 43 bez koronki. Jedynie te nowe Orisy są dosyć grube/wysokie i tego bym się obawiał bardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #19684 Napisano 15 Stycznia 2011 Mierząc w nadgarstku jest ok. 16,5-17cm 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19685 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Orisy maja to do siebie ze sa mierzone od dekielka, im wyzej w strone bezela tym sa mniejsze co optycznie oczywiscie zmniejsza ten zegarek. Np moj 47mm wygląda tak samo jak zegarki 43/44mm Edytowane 15 Stycznia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #19686 Napisano 15 Stycznia 2011 Pasek oczywiście od mistrza Pietro, komentarz jest zbędny - mistrzostwo świata Pasek świetny, bez dwóch zdań. Ale moim zdaniem, ten odcień nie bardzo pasuje do jasnych tarcz. Z czarną tarczą kontrastowałby znakomicie.Ze srebrną tarczą wybitnie dobrze prezentują się czarne paski. Ale jako że wiem, że czarnych nie lubisz, to przynajmniej ciemnobrązowy, taka czekolada gorzka bardziej, albo ciemna mocha. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19687 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Taktic, wyobraz sobie ze wlasnie zmieniam mu pasek na cos ciemniejszego, wlasnie cos takiego jak napisales... no i bardziej surowego Edytowane 15 Stycznia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #19688 Napisano 15 Stycznia 2011 He, he.. Pietrostrapy są takiej klasy, że tutaj nie ma mowy o dobieraniu paska do zegarka. Tylko na odwrót. Trzeba do Pietrostrapa dobrać zegarek A temu egzemplarzu pasuje bardziej czarny zegarek, musisz mu dokupić jakiś czarny zegarek 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #19689 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) To prawda że paski od Pietro są tak wysokiej klasy że trzeba z szacunkiem dobierac do nich zegarki Swoją drogą dawno go na forum nie widziałem... Edytowane 15 Stycznia 2011 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #19690 Napisano 15 Stycznia 2011 carlito1 z tego co pamiętam Ty masz "trochu" większy nadgarstek... co do Orisa i mojego nadgarstka, z tego co zauważyłem to ważny jest rozmiar ( myślę, że koło 41-43 byłoby ok) ale chyba ważniejsza jest "grubość" zegarka, na mojej ręce jak zegarek jest gruby to już mało ciekawie wygląda, czego w wyżej wymienionym Orisie troszku się obawiam, pozostaje mi w razie ewentualnego kupna, tylko przymiarka... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #19691 Napisano 15 Stycznia 2011 Spinner ale piękny strzał x-winda . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #19692 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Dzieki chłopaki - jedynie w weekend mam czas pobawic sie lustrem, w tygodniu na szybko w aucie najczęściej telefonem albo głuptakiem strzelam... ;) Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #19693 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Soooorki, dubel przez net mulacy się... Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #19694 Napisano 15 Stycznia 2011 to prawda, niektóre zdjęcia tak jak np. Spinner-a to mistrzostwo świata 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #19695 Napisano 15 Stycznia 2011 DZISIAJ LEONIDAS NOSIŁBY MUDMANA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #19696 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) DUBEL Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #19697 Napisano 15 Stycznia 2011 Lestaf, super klimat upichciłeś na tej fotce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumburak 0 #19698 Napisano 15 Stycznia 2011 jeszcze sobie zdjęcia nie zrobiłem , ale mam taki.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3879 #19699 Napisano 15 Stycznia 2011 (edytowane) Świetny jest Takiego Seikacza bym chętnie nabył. Jest to jeszcze możliwe ? Jaka ewentualna cena ? No i głowne moje pytanie kto go sygnował własnym podpisem na dekielku ? to Seiko ma juz pare lat, byla to limitowana edycja dostepna tylko w Japoni, podpisane jest przez Takuya Yura - ktory zaprojektowal ten zegarek i projektuje samochody formuly 1, wykonane z tytanu, model # SBDP021 Edytowane 15 Stycznia 2011 przez Robnyc 0 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumburak 0 #19700 Napisano 15 Stycznia 2011 Sorry ,ale znowu coś nie tak z tym zdjęciem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach