meXy 352 #826 Napisano 16 Kwietnia 2006 Myślę, że wartość tych wszystkich zegarków przekroczyła budżet Polski, zaś ich piękno przesłoniło urok naszych krajobrazów... :oops: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shgoun #827 Napisano 16 Kwietnia 2006 Jestem pewnie jednym z młodszych użytkowników forum, bo zaledwie 15-letnim, ale jestem tak zafascynowany tematem zegarków, że wpisalem je na stale na liste moich hobby . Poki co mam taki zegareczek: http://img141.imageshack.us/my.php?image=10019622wb.jpgOstatnio jeszcze wydobylem z tajemniczej szuflady taki oto sprzethttp://img526.imageshack.us/my.php?image=10019953oa.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #828 Napisano 16 Kwietnia 2006 Fajne masz hobby młody forumowiczu :wink: Seiko bardzo ładne ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Peter74 #829 Napisano 16 Kwietnia 2006 dzis jest to Casio efa-116d nie jest to zegarek takiej urody jakte ktore mialem okazje tu zobaczyc ale czas pokazuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Artur A #830 Napisano 17 Kwietnia 2006 A dzisiaj taki.... Teraz to jest moj ulubieniec...saphire crystal, water resistant 100 m/333 ft, stainless steel... zakrecana koronka. Co sadzicie o moim nowym nabytku?Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 761 #831 Napisano 18 Kwietnia 2006 W niedzielę były chrzciny mojej córeczki. Zegarek? Wiadomo , tym razem na ciemnobrązowym krokodylu... Co by nie mówić krokodyl to jednak klasyka, która zawsze pasuje do garnituru. Fotki robione na baaaardzo wysokiej czułości, bo bez lampy. Ale nawet mimo mocnego skadrowania coś tam widać no i sam nadarstek: 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 977 #832 Napisano 18 Kwietnia 2006 :shock: Wspaniała córeczka, wspaniałe zdjęcia i oczywiście zegarek również wspaniały :!: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #833 Napisano 18 Kwietnia 2006 Musze przyznać iż bardzo pasuje, gratulacje z okazji ważnej uroczystości.Ile mała ma teraz ? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #834 Napisano 18 Kwietnia 2006 Dzisiaj taki: więcej - kliknij tutaj 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #835 Napisano 19 Kwietnia 2006 ŚWIETNY!!!Klod miałeś napisać ile kosztował? 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #836 Napisano 19 Kwietnia 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #837 Napisano 19 Kwietnia 2006 Troche dawno mnie tu nie bylo ( przez swieta) i jestem szoking na maxa...Wszystkim gratuluje serdecznie zegareczkow... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #838 Napisano 19 Kwietnia 2006 Wszystko jest ! :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #839 Napisano 19 Kwietnia 2006 Loga na pasku nie ma :!: Ale sweterek cool 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #840 Napisano 19 Kwietnia 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #841 Napisano 19 Kwietnia 2006 i jeszcze ściemnia że niby Pontosy SS tego nie mają :twisted: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #842 Napisano 19 Kwietnia 2006 Dobra, w tajemnicy Wam powiem, że kupiłem ten zegarek od Chińczyka na bazarze... tylko nie mówcie nikomu, bo mnie z klubu wyrzucą :wink: Jak upoluje logo do paska to będzie rasowy :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #843 Napisano 19 Kwietnia 2006 spoko, będziemy milczeć jak gróby :wink: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24825 #844 Napisano 19 Kwietnia 2006 Jak upoluje logo do paska to będzie rasowy :twisted: :wink:Tessio, szkoda, że nie dałeś wcześniej znać bo właśnie zutylizowałem swój stary pasek do ML - przy okazji wypruwając logo - ale okazało się aluminiowe wieć spotkał je los paska :twisted: . 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #845 Napisano 19 Kwietnia 2006 eye_lip, to lipa :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #846 Napisano 19 Kwietnia 2006 Tessio! Twoja kolekcja sweterków robi wrażenie! Może załóż KMS (Klub Miłośników Sweterków) :idea: Co do logo, to mój MLPSS ma takowe. Uspokoiłeś mnie nieco przyznając się, że masz podróbę 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #847 Napisano 19 Kwietnia 2006 Tessio! Twoja kolekcja sweterków robi wrażenie! Może załóż KMS (Klub Miłośników Sweterków) Za mało, żeby zakładać klub :wink: Co do logo, to mój MLPSS ma takowe. Uspokoiłeś mnie nieco przyznając się, że masz podróbę Piotrek chyba w ogóle miał inny pasek, może zmienił. Cieszę się, że Ty się cieszysz, że ja się cieszę swoim podrabianym ML :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 352 #848 Napisano 19 Kwietnia 2006 Sweterek też podrabiany... :cry: Oprogramowanie w kompie pirackie... :cry: Samochód kradziony... :cry: GANGSTER! :twisted: 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #849 Napisano 19 Kwietnia 2006 Gdzie tam gangster - skup, sprzedaż , drobne kradzieże :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mopss #850 Napisano 19 Kwietnia 2006 Tessio! To ca ja mam teraz zrobić z tymi Maurycymi na pólkach? Zutylizować wszystkie pozostałe loga??? :shock: Może napiszemy do Ray Center co by nowego ambasdadora marki wkońcu z Krakowa zapodali (obowiązkowo w sweterkach )Pozdrawiam Marcin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach