bEEf 3 #21526 Napisano 31 Marca 2011 zetore, fantastycznie wygląda złote FFF na tym pachu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #21527 Napisano 31 Marca 2011 carlito, twoja dosia jest idealna ;-) kwintesencja zegarka jak dla mnie. Gdybyś chciał się jej kiedyś pozbyć to wal do mnie jak w dym :-)))))) 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21528 Napisano 31 Marca 2011 Dziękuje. Niestety ten zegarek ma u mnie zagwarantowane dożywocie Jest to mój ulubiony. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #21529 Napisano 31 Marca 2011 nie dziwię się, dla mnie to cel nr 1 w tym roku :-) 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21530 Napisano 31 Marca 2011 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #21531 Napisano 31 Marca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #21532 Napisano 31 Marca 2011 carlito1 Doxa swietna! duza, idealna na twoj nadgarstek. Dzis dzien szczegolny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21533 Napisano 31 Marca 2011 carlito1 Doxa swietna! duza, idealna na twoj nadgarstek. Dziękuję. Czy duża? Nie odnosze takiego wrażenia, co nie znaczy, że nie jest idealna 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #21534 Napisano 31 Marca 2011 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #21535 Napisano 1 Kwietnia 2011 moja propozycja na dzisiaj tomechaniczna pomarańcza vol II (nie znaczy wcale, że gorsza od vol I ;-) Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #21536 Napisano 1 Kwietnia 2011 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #21537 Napisano 1 Kwietnia 2011 Twój rolex jest po prostu groźny 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21538 Napisano 1 Kwietnia 2011 Wojtek, gratuluje Do galerii z nim !! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 32 #21539 Napisano 1 Kwietnia 2011 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #21540 Napisano 1 Kwietnia 2011 http://blog.jameslist.com/2009/staying-in-the-limelight-rolex-milgauss-pro-hunter/ Woytec60, długo go masz? :) 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #21541 Napisano 1 Kwietnia 2011 A no tak - Prima aprilis 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #21542 Napisano 1 Kwietnia 2011 Gratuluję Milgaussa A ja właśnie sprzedałem mojego. Pojawiła się okazja, szybka decyzja i na moim nadgarstku zagościł taki skromny zegarek... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #21543 Napisano 1 Kwietnia 2011 Ja od dzisiaj lubię podróbki i Breitlingi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #21544 Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) http://blog.jameslist.com/2009/staying-in-the-limelight-rolex-milgauss-pro-hunter/ Woytec60, długo go masz? Tyle lat już patrzę na ten świat i zawsze zadziwiają mnie motywy takich "archeologów"...A jakbyś zaczekał do wieczora, to co by się stało? Pewnie bałeś się, że ktoś może Cię ubiec w zdemaskowaniu primaaprilisowego żartu? Ktoś jeszcze mógł się nabrać ale co tam... Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #21545 Napisano 1 Kwietnia 2011 Nie mogę go dobudzić, wczoraj znowu późno wrócił do domu... Uploaded with ImageShack.us :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teston 6505 #21546 Napisano 1 Kwietnia 2011 0 PozdrawiamTomeK (Teston) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #21547 Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) i ja, i ja, i ja dziś brajtka mam Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #21548 Napisano 1 Kwietnia 2011 Nie mogę go dobudzić, wczoraj znowu późno wrócił do domu... :) Tomek nie przesadzasz....pobudka Monsterowi o 4:30 rano. Nie masz litości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #21549 Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Piękny... Limitowana edycja od Benleja... Nie sprzedałbyś go Takticu? Tomek nie przesadzasz....pobudka Monsterowi o 4:30 rano. Nie masz litości Jacek, od małego trzeba go trzymać krótko, bo całkiem się rozpuści... Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Degustatorr del Monsterro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #21550 Napisano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Nie sprzedałbyś go Takticu? No ten tego.. ale takie limitacje, panie... to nie są tanie rzeczy edit: Hmmm.. eee.. no to byś musiał co najmniej dać to łóżeczko do Monstera, te cymbałki, i ten globus co na półce stoi... no i ze dwa mocne fulle dorzucić, albo i trzy... sorry, ale to musi kosztować . Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach