Gość Jash #23151 Napisano 1 Czerwca 2011 Świetne dziwadło! Określenie idealnie do niego pasujące Jacek, coś dawno Candino nie pokazywałeś Znudziło się?Bywają momenty, że się przejada. Wystarczy jednak, że 1 dzień go nie ponoszą i nasza miłość wraca do normy PSLechu - specjalnie dla Ciebie - Candinkowy bezelek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #23152 Napisano 1 Czerwca 2011 Odkąd mam bezel z "wypustkami" już mnie ta fota nie rusza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #23153 Napisano 1 Czerwca 2011 Odkąd mam bezel z "wypustkami" już mnie ta fota nie rusza Nie oszukuj się Lechu, widziałem jak się do niego śliniłeś na podstoliku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #23154 Napisano 1 Czerwca 2011 sezon rowerowy w pełni, a po dwóch dniach użytkowania, sejkacz dalej prezentuje się świetnie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23155 Napisano 1 Czerwca 2011 Świetny jest ten seikaczek - poprosze o większa galerie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #23156 Napisano 1 Czerwca 2011 Świetny jest ten seikaczek - poprosze o większa galerie zaraz popstrykam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #23157 Napisano 1 Czerwca 2011 Trzy dodatkowe foty, celowo nie tworzę galerii, bo jakość mizerna. A poza tym, w pracy tak jakoś mało komfortowo ganiać z aparatem Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #23158 Napisano 1 Czerwca 2011 Świetny Wojtku ...a wydawało się zdobycie go niemożliwe ...za taką kaskę to rewelka. świetne są żółte elementy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtekimarco 6 #23159 Napisano 1 Czerwca 2011 Świetny Wojtku ...a wydawało się zdobycie go niemożliwe ...za taką kaskę to rewelka. świetne są żółte elementyRzeczywiście, początkowo wydawał się niemożliwy do zdobycia, ale potem poszło już z górki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23160 Napisano 1 Czerwca 2011 Dziś podoba mi się 2x bardziej niż wczoraj 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23161 Napisano 1 Czerwca 2011 Dziś podoba mi się 2x bardziej niż wczoraj Czyli jak tak dalej pójdzie, to jutro będziesz już niemalże w nim zakochany, a za tydzień czy miesiąc lepiej nie myśleć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #23162 Napisano 1 Czerwca 2011 Czyli jak tak dalej pójdzie, to jutro będziesz już niemalże w nim zakochany, a za tydzień czy miesiąc lepiej nie myśleć Dokładnie, zbuduję mały ołtarzyk A poważnie, nie wiem Koledzy czy też tak macie, ale ja czasem muszę się z zegarkiem "otrzaskać", szczególnie jeśli nie trzyma się dotychczasowej linii stylistycznej. 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23163 Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) też tak czasem mam, dlatego niektórych zegarków choć nie noszę, to też nie sprzedaję, tylko leżą w szufladzie po kilka miesięcy lub dłużej a tak a propos tematu, to wczoraj wieczorkiem z gumy wrzuciłem na bransoletę i znów ta koleżanka wskoczyła na łapkę Edytowane 1 Czerwca 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #23164 Napisano 1 Czerwca 2011 Rysiek - na gumie jej ładniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23165 Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Wiem, a w dodatku wygodniej- ta bransoleta jest mocno średnia(choć mi się podoba), a guma(oprócz zapięcia, które też jest takie se) jest bardzo ok.Ale czasem chwilkę ponoszę też tak dla urozmaicenia- tak na razie, dla zabicia braku Suba Edytowane 1 Czerwca 2011 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #23166 Napisano 1 Czerwca 2011 Popieram Jacka Na gumie ta Ds3 wygląda o niebo lepiej 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #23167 Napisano 1 Czerwca 2011 Czyli popierając Jacka, mnie też popierasz :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #23168 Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Czyli popierając Jacka, mnie też popierasz :) Ja także Popieram, czyli popieram Jacka którego popiera Rychu i którego w dodatku popiera Dawid .Czy ktoś jeszcze popiera mnie w moim poparciu ? Z tą bransoletą to wygląda jak żółwia skorupa przyklejona do nadgarstka ( ale jak wiemy taki był zamysł ). Guma trochę zmienia to oblicze. Edytowane 1 Czerwca 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #23169 Napisano 1 Czerwca 2011 Ja także Popieram, czyli popieram Jacka którego popiera Rychu i którego w dodatku popiera Dawid .No to mamy Towarzystwo Adoracji Wzajemnej Dzisiaj się zachmurzyło, więc pozaklinajmy słońce pomarańczką 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3874 #23170 Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) No to mamy Towarzystwo Adoracji Wzajemnej Nie. Mamy Klub Poparcia Palikota U mnie bez zmian: Uploaded with ImageShack.us Edytowane 1 Czerwca 2011 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #23171 Napisano 1 Czerwca 2011 Popieram linię programową Kolegi Taktica, z naciskiem na pomarańczowy aspekt tej linii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #23172 Napisano 1 Czerwca 2011 Klekajta narody,bo kłalita weszla do budynku 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #23173 Napisano 1 Czerwca 2011 Ładna, tylko czemu się tak poci? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quub 48 #23174 Napisano 1 Czerwca 2011 Pikna ta "kłalita" 0 Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #23175 Napisano 1 Czerwca 2011 Mocno pracuje ta ETA w srodku, to sie poci.Wiesz ile wysilku potrzeba,zeby pokruszyc kola naciagu?Czlowieniu... :) 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach