LukasS 2 #1051 Napisano 17 Maja 2006 Może nie ciągnijmy tematu piłkarskiego, bo się zrobi off-topic na kilkanaście stron....ale...Andrzej78, Frankowski nie strzelający bramek w lidze angielskiej jest i tak 100 razy lepszy od innych strzelających 100 bramek w innych ligach.Ja Frankowi współczuję, podle się musi teraz czuć. O Rasiaku nawet nie wspomnę. Wszyscy wiedzą, że on nie umie grać, tylko Janas tego nie wie.Z Wyspami Owczymi to ja też bym 2 bramki strzelił, może nawet trzy. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shgoun #1052 Napisano 17 Maja 2006 Ty tutaj nie filozofuj - Ty lepiej nam powiedz jaki zegarek masz dzis na reku! :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #1053 Napisano 17 Maja 2006 Seiko oczywiście. :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shgoun #1054 Napisano 17 Maja 2006 Kiedy Ci ten pasek nowy przysla? ja pewnie jutro od listonosza dostane swojego seikacza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1055 Napisano 17 Maja 2006 ...a ja dzisiaj dostałem paseczek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1056 Napisano 17 Maja 2006 Dawaj fotki ! 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1057 Napisano 17 Maja 2006 Muszę jutro zdemontować bransoletę u jakiegoś zegarmistrza, bo sam się za to nie będę zabierał... Jak założę pasek to wrzucę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Władysław #1058 Napisano 18 Maja 2006 Witam nie tylko fanów zegarków.Pozwólcie że wstawię to zdjęcie, skoro jesteśmy również kibicami piłki nożnej.Wydaje mi się że warto to zdjęcie pokazać wszystkim. Dzięki nim zaczęto się liczyć z polską piłką nożną w świecie. Jednocześnie chciałem poinformować wszystkich że stojący obok trenera, Zygmunt Kalinowski jest moim kolegą i sąsiadem w bloku, a z Władkiem (moim imiennikiem grałem na szkolnym boisku w piłkę). To tyle informacji z Lublina. A więc do boju Polsko!! Świat zegarków to nie tylko zegarki na rękę. pozdrawienia dla Wszystkich - cześć Władysław 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #1059 Napisano 18 Maja 2006 Moderatora!!! I w związku z kolejnymi offtopapi miłośników piłki kopanej, proponuję "W klubie" stworzyć stosowny wątek!!! Wracając do tematu: Władysławie, a jaki zegarek masz dziś na ręku? Marcin 8) 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekhobby 473 #1060 Napisano 18 Maja 2006 co dzisiaj masz na ręce? :mrgreen: czy wiecie jak dołaczyć wiecej fotek bezpośrednio w liście? pozdrawiam 0 czas to pieniądz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekhobby 473 #1061 Napisano 18 Maja 2006 :mrgreen: http://img63.imageshack.us/my.php?image=dsc037135nn.jpg :mrgreen: 0 czas to pieniądz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekhobby 473 #1062 Napisano 18 Maja 2006 http://img63.imageshack.us/my.php?image=dsc037125ni.jpghttp://img63.imageshack.us/my.php?image=dsc037096ty.jpghttp://img63.imageshack.us/my.php?image=dsc037106rd.jpg :mrgreen: 0 czas to pieniądz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Władysław #1063 Napisano 18 Maja 2006 Witam ponownie wszystkich.Sorry za zdjęcie WM74, i jeśli przeszkadza to usunę cały post.A na ręku mam jak zawsze radziecką "RAKIETĘ" - bo świetnie wskazuje czas, tzn. (+)(-) 15sekund na dobę. Natomiast w kieszeni noszę i testuję "kieszonkowe", czasami i 3szt. Bywa że na ręku nie mam zegarka, bo przeszkadza czasami w czynnościach. Mam kolegę który nie nosi nigdy (choć chciałby) bo dostaje uczulenia jakiegoś.Świat zegarków to nie tylko zegarki na rękę. pozdrawienia dla Wszystkich - cześć Władysław 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24190 #1064 Napisano 18 Maja 2006 darek - śliczna Omega. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1065 Napisano 18 Maja 2006 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Shgoun #1066 Napisano 18 Maja 2006 Jaeger brakuje LeCoultre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekhobby 473 #1067 Napisano 18 Maja 2006 Witam wszystkich, Czy wiecie jak wstawiać zdjęcia bezpośrednio do postu? Pokazałbym więcej zdjęć Pozdrawiam! Darek 0 czas to pieniądz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1221 #1068 Napisano 18 Maja 2006 Ja od kilku dni taki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #1069 Napisano 18 Maja 2006 powiedz mi skąd ten murzyn w avatarze? Już mnie to od dawna męczy! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1221 #1070 Napisano 18 Maja 2006 Już kiedyś tłumaczyłem ale zrobię to jeszcze raz bo warto. Ten facet to Robert Johnson - legenda bluesa. Skomponował m.in. Sweet home Chicago. Polecam jego muzykę. Moim zdaniem pomimo ponad 75 lat nie zestarzała się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 348 #1071 Napisano 18 Maja 2006 A nick? Też fajny. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1221 #1072 Napisano 18 Maja 2006 nick to typowy skrótowiec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1073 Napisano 18 Maja 2006 Jaeger brakuje LeCoultre Czy ja wiem... 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #1074 Napisano 18 Maja 2006 Darek, świetna Omega, gratulacje, jak sie nosi :?: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1075 Napisano 18 Maja 2006 :mrgreen: :mrgreen: Gratulacje! Mierzyłem taką i powiem tylko, że zdjęcia nie oddają jej piękna. Super. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach