wojtekimarco 6 #23901 Napisano 1 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #23902 Napisano 1 Lipca 2011 Wojtekimacro, Rewelacja....Bardzo podoba mi się ten Oris... Może więcej zdjęć ja chętnie 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #23903 Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Ricardo, drażnisz... A u mnie jeszcze nie na ręku bo dopiero przyszedł Orisa w końcu nie kupiłem z obawy o twardość tytanu za to przybył powyższy i czekam na zielonego ludka Edit Już na łapie Edytowane 1 Lipca 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #23904 Napisano 1 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacjakuza 6 #23905 Napisano 1 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23906 Napisano 1 Lipca 2011 Wojtek, gratulacje, ale szkoda, że zrezygnowałeś z Oriska. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #23907 Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Wojtek, gratulacje, ale szkoda, że zrezygnowałeś z Oriska. Bałem się tego tytanu.Zobacz, tu jest roczny, ten sam model: http://www.pmwf.com/Phorum/read.php?10,26443,26443Miał dwóch właścicieli i pewnie go nie oszczędzali ale i tak...Specjalnie nie żałuję, za niego mam dwa zegarki: powyższego Tissota i wkrótce dojdzie zielony Seiko Alpinist Ale to już po urlopie.A do Orisa jeszcze wrócę ale wybiorę coś w stali. PSMarcomartin, ładny ten Hamilton, lepiej go sobie zostaw. Edytowane 1 Lipca 2011 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23908 Napisano 1 Lipca 2011 Mój Orisek w tytanie nie ma ani jednej nawet najmniejszej ryski. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #23909 Napisano 1 Lipca 2011 Michał, ale jak często go nosisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdzisrod 0 #23910 Napisano 1 Lipca 2011 Woytec60 bardzo fajna ta 516-tka, ale w sklepach takiej nie widziałem - są podobne. Zdjęcia super. Tissot to jest to !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23911 Napisano 1 Lipca 2011 Michał, ale jak często go nosisz? Około raz w tygodniu 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #23912 Napisano 1 Lipca 2011 Nic się nie zmienia Na pasku od Filipa 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #23913 Napisano 1 Lipca 2011 Fajny ten Twój Radek i dobrze mu w tym pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #23914 Napisano 1 Lipca 2011 Fajne foto szczególnie pierwsze, koronka rewelacja. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #23915 Napisano 1 Lipca 2011 Fajny ten Twój Radek i dobrze mu w tym pasku. Fajne foto szczególnie pierwsze, koronka rewelacja.Dziękuję.Koronka jest wspaniała,choć podobno bardzo krucha To jeszcze jedno zdjęcie koronki.Więcej Radka z Filipa paskiem TU 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #23916 Napisano 1 Lipca 2011 (edytowane) Bałem się tego tytanu.Zobacz, tu jest roczny, ten sam model: http://www.pmwf.com/...?10,26443,26443Miał dwóch właścicieli i pewnie go nie oszczędzali ale i tak...Specjalnie nie żałuję, za niego mam dwa zegarki: powyższego Tissota i wkrótce dojdzie zielony Seiko Alpinist Ale to już po urlopie.A do Orisa jeszcze wrócę ale wybiorę coś w stali. PSMarcomartin, ładny ten Hamilton, lepiej go sobie zostaw. ten szary tytan tak właśnie się zachowuje - trochę jak stal szczotkowana - podatny jest na "wyślizgane" przetarciana prezentowanym - taki stan to w codziennym 4letnim zegarku - minimum - więc musiał ostro dostać po pośladkach daj znać jak odbierzesz Zielonego Alpinista najlepiej na priw bo mogę przeoczyć a strasznie ciekawy jestemdokupujesz oryginalną bransoletę do zestawu? - trochę drogawa - ja bym mimo to dokupił Edytowane 1 Lipca 2011 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #23917 Napisano 1 Lipca 2011 Koronka jest wspaniała,choć podobno bardzo krucha A to foto jeszcze lepsze Super jest ten zegarek, jak już nie będę się nigdzie spieszył, nigdzie pędził, to kupię sobie symbolicznie (brak sekundnika) ten model na któreś tam urodziny 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #23918 Napisano 1 Lipca 2011 na któreś tam urodziny najlepiej na kryzys wieku średniego lub inny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #23919 Napisano 1 Lipca 2011 Pomyślałem o 40-stce właśnie, ale szczerze to wolałbym wcześniej (zegarek, nie kryzys) 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #23920 Napisano 1 Lipca 2011 nowy w rodzinie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 00110010000010011001 #23921 Napisano 2 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #23922 Napisano 2 Lipca 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 142 #23923 Napisano 2 Lipca 2011 Nic się nie zmienia Ten PAM wygląda świetnie.Przynajmniej nie ma tej rączki od pompy przy kopercie 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #23924 Napisano 2 Lipca 2011 (edytowane) Ten PAM wygląda świetnie.Przynajmniej nie ma tej rączki od pompy przy kopercie Thx Jaka rączka ,jaka pompa,no jaka ? Edytowane 2 Lipca 2011 przez Darek-zegarek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4519 #23925 Napisano 2 Lipca 2011 gdybyś został za mocno skrytykowany za ten z pompą to zawsze możesz wysłać go do mnie jzwłaszcza, że to chyba ten co spadł na beton więc jego wartość rynkowa znikoma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach