fansei 38 #30201 Napisano 6 Marca 2012 No to temat w galeri zakładaj. Pokaż go z każdej strony i od środka. Wydaje mi się że pasek za szeroki i zbyt mocno dominuje nad zegarkiem. Chyba że to zniekształcenie z obiektywu... Pasek do wymiany ( jest już zmęczony ) , nie jest za szeroki , może to przez to , że jest podklejany przy teleskopach - Omesia ma stałe teleskopy . Najpierw wizyta u doktora , potem będziemy myśleć co dalej , bo zakup był trochę nieplanowany ( miała być lustrzanka ) 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poloqwes 0 #30202 Napisano 6 Marca 2012 jestem w pracy wiec spracowany czasomierz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
poloqwes 0 #30203 Napisano 6 Marca 2012 No to temat w galeri zakładaj. Pokaż go z każdej strony i od środka. Wydaje mi się że pasek za szeroki i zbyt mocno dominuje nad zegarkiem. Chyba że to zniekształcenie z obiektywu... a'propos zdjec do galerii jestem bardzo za..., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30204 Napisano 6 Marca 2012 Dzisiaj Brightz na Hirschu 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rules 0 #30205 Napisano 6 Marca 2012 Dzisiaj tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwester 0 #30206 Napisano 6 Marca 2012 A Ja dziś tak zdjęcie nie dzisiejsze.Ale czekam bo COŚ sobie zamówiłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #30207 Napisano 6 Marca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #30208 Napisano 6 Marca 2012 Unitaśnie 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uplift 0 #30209 Napisano 6 Marca 2012 A u mnie dziś to........ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4049 #30210 Napisano 6 Marca 2012 Dziś wieczorem: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrkrakow 238 #30211 Napisano 7 Marca 2012 A u mnie debiut 0 Pozdrawiam Piotrek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #30212 Napisano 7 Marca 2012 Oprzemyslaw- bardzo fajna jest ta Słava- jakie ona ma wymiary? A u mnie standardowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #30213 Napisano 7 Marca 2012 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4049 #30214 Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Oprzemyslaw- bardzo fajna jest ta Słava- jakie ona ma wymiary?Dziękuję, ma przydomek ze względu na sekundnik Slava "lans" około 38 mm kopertaokoło 34,5 mm sama tarcza/szkiełko - to co wystaje Około, bo mierzone linijką Edytowane 7 Marca 2012 przez oprzemyslaw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #30215 Napisano 7 Marca 2012 Dziękuję, ma przydomek ze względu na sekundnik Slava "lans" dobre dobre Trochę mała jak na dzisiejsze standardy(może to dobrze- inaczej pewnie zaraz zacząłbym przekopywać czy ktoś nie sprzedaje ), ale wygląda super- bardzo mi się widzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICE 620 #30216 Napisano 7 Marca 2012 A ja dziś taki "homemade" - to jego publiczna premiera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #30217 Napisano 7 Marca 2012 ICE pokaż coś więcej, w kolorze. Najlepiej pochwal się w nowym temacie a opisem budowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 313 #30218 Napisano 7 Marca 2012 Ślicznota..Co jest w tych zegarkach,że ludzie tak masowo je kupują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30219 Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Ślicznota..Co jest w tych zegarkach,że ludzie tak masowo je kupują? Dobre pytanie, też się nad tym zastanawiam Może to ten ponadczasowy układ wskazówek? Edytowane 7 Marca 2012 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 313 #30220 Napisano 7 Marca 2012 Dobre pytanie, też się nad tym zastanawiam Może to ten ponadczasowy układ wskazówek? Moonwatch poprostu jest ładny koniec ,kropka.Na łapie prezentuje się skromnie,ale każdy zauważa,że masz niebanalny i ciekawy zegarek.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 313 #30221 Napisano 7 Marca 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30222 Napisano 7 Marca 2012 Moonwatch poprostu jest ładny koniec ,kropka.Na łapie prezentuje się skromnie,ale każdy zauważa,że masz niebanalny i ciekawy zegarek.. Potwierdzam. Stąd lupka w oku Dżordża, symbol że każdy zauważa 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 313 #30223 Napisano 7 Marca 2012 Nie widzisz,że on ogląda werk przez transparentny dekiel? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #30224 Napisano 7 Marca 2012 Nie widzisz,że on ogląda werk przez transparentny dekiel? Zgadza się, ale drugim, nieuzbrojonym okiem czujnie i ostrzegawczo patrzy, żeby każdy zauważył 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3871 #30225 Napisano 7 Marca 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach