carlito1 59 #31126 Napisano 12 Kwietnia 2012 Michał, łał ! Gratuluję i czekam na galerie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #31127 Napisano 13 Kwietnia 2012 Zegarek stary ale żelastwo do niego nowe Kawał ciężkiego metalu 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strix 1245 #31128 Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) No lubie tego bąbla pozdrs Sprzedam:[/Mod mode- regulamin ! Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez dariusz chlastawa 0 \/\/\/https://www.instagram.com/strixpixmix/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #31129 Napisano 13 Kwietnia 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #31130 Napisano 13 Kwietnia 2012 Pierwsza myśl - Breguet Transatlantique U mnie też było takie pierwsze skojarzenie (kiedyś, teraz już tak na niego nie patrzę). A u mnie: Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #31131 Napisano 13 Kwietnia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #31132 Napisano 13 Kwietnia 2012 Milego weekendu. 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #31133 Napisano 13 Kwietnia 2012 U mnie dziś Steinhart Nav B-Uhr. Od 2 tyg. nie schodzi z ręki:-) 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #31134 Napisano 13 Kwietnia 2012 Milego weekendu.Wzajemnie; a Ty wynalazłeś jakiś wehikuł czasu, że robisz zdjęcia w przyszłości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kierownik 117 #31135 Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Frajdej czynastego i nowy wakacyjny nabytek Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Kierownik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #31136 Napisano 13 Kwietnia 2012 Wzajemnie; a Ty wynalazłeś jakiś wehikuł czasu, że robisz zdjęcia w przyszłości? Ty piszesz w przyszłości ja pewnie też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #31137 Napisano 13 Kwietnia 2012 Najpierw bylo tak (zdjecie nie z dzisiaj,ale zapomnialem zrobic i juz przelozylem pasek ):A teraz jest tak: 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #31138 Napisano 13 Kwietnia 2012 Wzajemnie; a Ty wynalazłeś jakiś wehikuł czasu, że robisz zdjęcia w przyszłości? To nie wehikul; to lenistwo Zdjecie z zeszlego miesiaca, a na rece zegarek ten sam 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #31139 Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Ty piszesz w przyszłości ja pewnie też ja tam mam dobrze ustawiony czas na forum(chyba) A teraz jest tak:Widziałem go w Twojej galerii- fajny ma klimat To nie wehikul; to lenistwo Zdjecie z zeszlego miesiaca, a na rece zegarek ten sam Myślałem, że "przestawiłeś" czas lub wstałeś o drugiej w nocy, aby zrobić zdjęcie zegarkowi- nie wiem co byłoby bardziej niezwykłe Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez ricardo216 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #31140 Napisano 13 Kwietnia 2012 Odspawałem się od Leuby, więc dziś tak: pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #31141 Napisano 13 Kwietnia 2012 ja tam mam dobrze ustawiony czas na forum(chyba) ja mam ustawiony dobrze, tylko raz pokazuje dobrze godzinę a raz źle i to w przeciągu tego i poprzedniego mojego postu w tym temacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #31142 Napisano 13 Kwietnia 2012 tymczasem jeszcze wielkanocnie 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #31143 Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Piękny i zawsze dokładny Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez sergserg 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaspl21 28 #31144 Napisano 13 Kwietnia 2012 faktycznie citek ma coś w sobie Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #31145 Napisano 13 Kwietnia 2012 faktycznie citek ma coś w sobie powiedziałbym/napisałbym to samo, ale wiedząc co ma w środku, to jakoś nie chce mi to przejść przez gardło/klawiaturę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #31146 Napisano 13 Kwietnia 2012 powiedziałbym/napisałbym to samo, ale wiedząc co ma w środku, to jakoś nie chce mi to przejść przez gardło/klawiaturę W środku, panie, ma kaliber chronometryczny o dokładności 10s/rok (z Perpetualem i niezależną wskazówką godzin w zestawie), a o to ciężko i w ETAch i Seiko'wych kalibrach. Wyglądu to to nie ma, ale za to jak działa 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #31147 Napisano 13 Kwietnia 2012 miara zdjęta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 340 #31148 Napisano 13 Kwietnia 2012 miara zdjęta Do tego zegarka tylko czarny pasek wg. mnie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #31149 Napisano 13 Kwietnia 2012 nie! bo będzie nudno... 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #31150 Napisano 13 Kwietnia 2012 W środku, panie, ma kaliber chronometryczny o dokładności 10s/rok Jeżeli to jest kwarc to szczerze mówiąc raczej nic nadzwyczajnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach