RadG 2 #1426 Napisano 6 Lipca 2006 Podróba do krótkich spodenek pasuje :wink: :twisted: I dobrze, że wrócił do łask, jakoś go szkoda na półce trzymać Poza tym takie zestawienia uważam, że nie są rażące, więc spoko :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ray174 1 #1427 Napisano 6 Lipca 2006 g shock jakis nie ma napisane jaki to model wiec nie powiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1428 Napisano 6 Lipca 2006 dziś: STARA AMFIBIA NA STAREJ BRANSOLECIE 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #1429 Napisano 6 Lipca 2006 dziś: STARA AMFIBIA NA STAREJ BRANSOLECIE 8) Feluś! U mnie podobnie tylko z jedna różnicą: Młoda amfibia na młodej bransolecie. "Młodości dodaj mi skrzydła!" jak wieszcz wieszczył. Bo wielkim poetą był! Ale wtedy nie było reklamy Red Bulla 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #1430 Napisano 6 Lipca 2006 hehe jutro zestaw nr.1 :wink: młody Roamer tera na bransolecie tyż nowej :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1431 Napisano 6 Lipca 2006 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #1432 Napisano 6 Lipca 2006 Stowa coraz bardziej mi się podoba. A ja dzisiaj ( jest gorąco to na bransolecie) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1433 Napisano 6 Lipca 2006 Darek, rewelacja, powinieneś tego Rolexa do formaliny i jako wzorzec nurka w Sevres pod Paryż zawieźć :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1434 Napisano 6 Lipca 2006 No toś walną 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #1435 Napisano 6 Lipca 2006 Pewnie zaraz się zacznie o podróbach... 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #1436 Napisano 6 Lipca 2006 Dzisiaj: 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #1437 Napisano 6 Lipca 2006 OOOOO dziewczyna dla monstera :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1277 #1438 Napisano 6 Lipca 2006 RadG jaki masz obwód nadgarstka? Bo Antea prezentuje się okazale. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1439 Napisano 6 Lipca 2006 Okazale, bo mam chudą rękę - 19 cm obwodu 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkwpk 1277 #1440 Napisano 6 Lipca 2006 Chudą????? Ja mam 17!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #1441 Napisano 6 Lipca 2006 Chudą????? Ja mam 17!!! i ja też a wcale nie uważam, że mam chudą. 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #1442 Napisano 6 Lipca 2006 A ja mam 16 cm obwodu nadgarstka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1443 Napisano 6 Lipca 2006 Mierzenie obwodu nadgarstka to czysta perwersja :shock: 19,5. Chudy to on nie jest. 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #1444 Napisano 6 Lipca 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #1445 Napisano 7 Lipca 2006 Zboczeńcy! 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yurrek 1 #1446 Napisano 7 Lipca 2006 Stowa coraz bardziej mi się podoba. A ja dzisiaj ( jest gorąco to na bransolecie) Darku to zaczarowana zielona żabka. Jak ją pocałujesz, to może zamieni się w piękną królewnę. Tylko, że to żaden biznes no nie? :wink: X-tra. 0 Dawaj czasy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1447 Napisano 7 Lipca 2006 Rip masz moje marzenie :shock: gdzie nabyłeś? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1448 Napisano 7 Lipca 2006 jak w przedszkolu... 22,5 - kto da wiecej... :? :wink: :twisted: Nie jest źle, mam 20 cm 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chevy'56 #1449 Napisano 7 Lipca 2006 Hehehe... jak na "Nic smiesznego" "-Dwadziesciaaaaaaa- Piętnas.....- SIEDEMNASCIE!" Ja tam nie mierze, i tak mam chuda lape, a zegarek jest przesliczny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1450 Napisano 7 Lipca 2006 Na te 19 cm to maksymalnie mieści mi się Mriya 43 mm. Większe zegarki wystawałyby mi poza rękę, i to nie tylko uszami. Ten 43 mm na początku był dla mnie troche dziwny, teraz się przyzwyczaiłem i jest trochę lepiej A Stowa to generalnie jakoś wygląda na większą niż jest w rzeczywistości. Amfibia ma 40, jest masywna i wcale nie wygląda solidniej. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach