irekm 1050 #33251 Napisano 1 Lipca 2012 Qrcze to dobry i drogi zegarek,ale za cholerę nie pasuje do niego to logo:) Mowisz o gwiazdce ? mi sie nawet podoba taki fajny socjalistyczny akcent w tym " paskudnym" kapitalistycznym systemie w ktorym mieszkam 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharg 0 #33252 Napisano 2 Lipca 2012 WVQ-142E 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralfbutton 55 #33253 Napisano 2 Lipca 2012 Mój nowy Seikacz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
difrat 208 #33254 Napisano 2 Lipca 2012 Radek gratuluję. Czy to ten sam już 3 lub 4 raz? tak to "ten sam" zegarek po raz trzeci tym razem zupełnie przez przypadek. 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5137 #33255 Napisano 2 Lipca 2012 fajna 5 z tych ostatnich nowych modeli, bez udziwnień - wielce uniwersalnamam nadzieję, że bezel nie jest jakimś cudem obrotowy ten zegarek jest na 4r36 - nie wiem czy mi się trafił taki srp127, czy wszystkie będą tak miały, ale może wspomnicie jeszcze moje słowa - rewelacyjnie trzyma czas w porównaniu do 7s26/4r15/6r15, które mam i miałem przyjemność używaćwykonany też jest z gracją(wydaje się być bardziej delikatny, nie tak siermiężny jak te wymienione wyżej)4r36 - RULEZ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #33256 Napisano 2 Lipca 2012 Wszystko fajnie z tym Seiko , tylko ta 5 mnie jakoś nie przekonuje . Bez niej wyglądał by lepiej. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #33257 Napisano 2 Lipca 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralfbutton 55 #33258 Napisano 2 Lipca 2012 Wszystko fajnie z tym Seiko , tylko ta 5 mnie jakoś nie przekonuje . Bez niej wyglądał by lepiej. Dzięki za dobre opinie, zegarek na żywo wygląda świetnie a co do 5 - cóż świadczy ona o przynależności tego modelu do serii 5. Moim zdaniem nie jest to powód do wstydu. Nie jest to żadna podróba innego stylu. Bezel oczywiście nie jest obrotowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1337 #33259 Napisano 2 Lipca 2012 Mowisz o gwiazdce ? mi sie nawet podoba taki fajny socjalistyczny akcent w tym " paskudnym" kapitalistycznym systemie w ktorym mieszkam Nie chodzi o gwiazdę tylko o to ,że dla zenitha to zbyt odważny i nowoczesny projekt . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lelek01 3 #33260 Napisano 2 Lipca 2012 to i ja dodam jako nowy. OM w pełnym słońcu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lelek01 3 #33261 Napisano 2 Lipca 2012 i drugie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lelek01 3 #33262 Napisano 2 Lipca 2012 hmmm, po kliknięciu na zdjęcie jakieś takie duże wyskakuje, a ważyło koło 250kb.sorry. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #33263 Napisano 2 Lipca 2012 Dzisiaj Casio MDV 102..pierwszy zegarek który dostałem od narzeczonej w 2009 roku;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helion 1 #33264 Napisano 2 Lipca 2012 Nie widziałem jeszcze na forum więc będę pierwszy ;] zegarek do mnie przyjechał i... odjechał ;/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 12 #33265 Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) odjechał, znaczy reklamacja? Zegarki ciekawe, chociaż na forum zauważyłem że nie wzbudzają dużego zainteresowania, co mnie trochę dziwi bo jest tu sporo młodych ludzi. Edytowane 2 Lipca 2012 przez Sąsiad 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helion 1 #33266 Napisano 2 Lipca 2012 Dziwie się, że nie mają zainteresowania...na żywo zegarek prezentuje się super. Może ludzie po prostu boją się tej ,,niszowej'' marki? Tak pojechał, na szczęście tylko na usunięcie paprocha z tarczy ;] Mechanicznie i jakościowo bez zarzutu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #33267 Napisano 2 Lipca 2012 Nie chodzi o gwiazdę tylko o to ,że dla zenitha to zbyt odważny i nowoczesny projekt . Faktycznie jest dosyc nowoczesny , lezal u mnie przez miesiac moze nawet troche dluzej zanim zdecdowalem sie za niego zaplacic . Balem sie ze bedzie to jeden z tych gdzie podoba sie jednego dnia a nie mozna juz na niego patrzec nastepnego . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 5137 #33268 Napisano 2 Lipca 2012 @helion - jakoś tak mi przypomina Fortis B-42, co oczywiście postrzegam na + 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #33269 Napisano 2 Lipca 2012 Nie widziałem jeszcze na forum więc będę pierwszy ;] zegarek do mnie przyjechał i... odjechał ;/ Nawet podoba mi sie ten chrono (Longflight?), bardzo przyjemny dla oka czasomierz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #33270 Napisano 2 Lipca 2012 Zawsze zastanawiam się jakie zegarki zabrać na wakacje a później i tak noszę tylko jeden: ...baaardzo ladny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helion 1 #33271 Napisano 2 Lipca 2012 Nawet podoba mi sie ten chrono (Longflight?), bardzo przyjemny dla oka czasomierz. Zgadza się to jest Longflight bardzo przyjemny czasomierz, może w weekend zrobie jakąś mini recenzje w związku, że chyba jestem jedynym posiadaczem tego modelu na forum...czuje się zobowiązany ;] Czy podobny do Fortisa? Według mnie N.B Yaeger pracuje nad własnym stylem co widać po wszystkich modelach Tak jak np. Archimede pilot, stowa b-uhr i steinhart styl oklepany jak na piloty N.B kombinuje po swojemu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33272 Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) Strasznie po zdjęciach widze, że mi schudła ręka Edytowane 2 Lipca 2012 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1337 #33273 Napisano 2 Lipca 2012 Chciałbym swoją troszkę odchudzić..Jak to uczyniłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #33274 Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) cale lato moglbym go nosic taki sympatyczny jest Edytowane 2 Lipca 2012 przez 0.1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #33275 Napisano 2 Lipca 2012 Chciałbym swoją troszkę odchudzić..Jak to uczyniłeś?Dieta, bieganie, basen, itd. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach