Patom 9 #36651 Napisano 16 Października 2012 Piękny . Jeden z najładniejszych rolków . 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #36652 Napisano 16 Października 2012 Kupilem go wczoraj i prawie caly CZAS na reku.....nie sadzilem ze "rusek" moze dac tyle frajdy....a ten odglos wahnika,miod 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@rtur 9 #36653 Napisano 16 Października 2012 Fajne połączenie, ale ale ... w Skyfall Bond popija Heinekena z Omegą na łapie I dlatego szukam - jakby ktoś słyszał- Aqua terra 0 @rtur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #36654 Napisano 16 Października 2012 Wysłane za pomocą Tapatalk 2 Ech... uwielbiam ten zegarek . Tak samo podoba mi się na niebiesko jak i w czerni . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulababu 1 #36655 Napisano 16 Października 2012 Dziś na rozjaśnienie pochmurnej aury ;] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #36656 Napisano 16 Października 2012 U mnie dzisiaj Striking, więcej zdjęć poźniej w galerii. Ten Zenith to po prostu mistrzostwo! Nie można się napatrzeć . No i zdjęcia świetne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heniz #36657 Napisano 16 Października 2012 zadurzyłem się w tej raketce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #36658 Napisano 16 Października 2012 Nie dziwię się ! Fajne Ufo 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28402 #36659 Napisano 16 Października 2012 Ja dzisiaj ten (cos dla prawdziwych fanow Risemana) Fajny negatyw, można prosić więcej zdjęć? Jak chcesz, to możesz podpiąć się pod moją galerię Risemana, chyba że wolisz własną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #36660 Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Zmiana MO Edytowane 16 Października 2012 przez pawelb29 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #36661 Napisano 16 Października 2012 Fajny negatyw, można prosić więcej zdjęć? Jak chcesz, to możesz podpiąć się pod moją galerię Risemana, chyba że wolisz własną Spozniles sie nieco z propozycja, mam juz rozpoczete dwa oddzielne watki z moimi Risemanami w Galerii (ktore byc moze bede z czasem poszezal o nowe fotki), jest tam wiecej zdjec. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdancz 7351 #36662 Napisano 16 Października 2012 0 ,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 616 #36663 Napisano 16 Października 2012 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #36664 Napisano 16 Października 2012 To jeszcze raz Orient Star Somes Fotka była zrobiona zaraz po wyjęciu z pudełka, jeszcze przed nakręceniem i ustawieniem daty i godziny więc proszę nie zwracać na to uwagi 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #36665 Napisano 17 Października 2012 Super ORient Star . Wygląda rewelacyjnie. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #36666 Napisano 17 Października 2012 3h 10minJak wynik z MP ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36667 Napisano 17 Października 2012 To jeszcze raz Orient Star Somes Niezły, aczkolwiek poprzedni był dużo fajniejszy. Gratuluję. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #36668 Napisano 17 Października 2012 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 916 #36669 Napisano 17 Października 2012 Kupilem go wczoraj i prawie caly CZAS na reku.....nie sadzilem ze "rusek" moze dac tyle frajdy....a ten odglos wahnika,miod Piękny kawaler. Ale ten odgłos wahnika jest jeszcze piękniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28402 #36670 Napisano 17 Października 2012 Wysłane za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #36671 Napisano 17 Października 2012 Michal spejalnie dla ciebie, jedna jedyna sztuka na lotnisku w genewie. Chcesz? Na pw jak cos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #36672 Napisano 17 Października 2012 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36673 Napisano 17 Października 2012 Michal spejalnie dla ciebie, jedna jedyna sztuka na lotnisku w genewie.Napisz jak wrażenia, może być pw. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 667 #36674 Napisano 17 Października 2012 Michal spejalnie dla ciebie, jedna jedyna sztuka na lotnisku w genewie. Chcesz? Na pw jak cos Ten model najbardziej mi odpowiada,ale dla mnie z ciemną tarczą(ciemny granat ).. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #36675 Napisano 17 Października 2012 Boje się, że może się okazać ten zegarek za duży na mój nadgarstek. Zanim go kupię, to muszę najpierw koniecznie przymierzyć. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach