Gość tessio #1626 Napisano 10 Sierpnia 2006 ale która tam jest w końcu godzina Nie wiem, jest tylko datownik :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #1627 Napisano 10 Sierpnia 2006 No nie chłopie Ty to masz fajnie gratulacje wielkie, a masz juz może kartę stałego klienta u Klaudiusza ? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chorrigan 0 #1628 Napisano 10 Sierpnia 2006 Tessio i ja gratluję!!Bardzo ładny 0 Zdrówka!w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1629 Napisano 10 Sierpnia 2006 Dzięki Panowie :!: a masz juz może kartę stałego klienta u Klaudiusza Jeszcze mi właśnie nie zaoferował :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deem 1 #1630 Napisano 10 Sierpnia 2006 Jak na Eposa nawet ładny Gratulacje! 0 I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #1631 Napisano 10 Sierpnia 2006 Proszę, proszę.. spoko 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1632 Napisano 10 Sierpnia 2006 Prosze jakie niespodzianki I co na to wszystko Omega z Pontosem? :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #1633 Napisano 10 Sierpnia 2006 tessio, fajny wybryk. Gratulacje. Prawie jak Jaquet Droz. :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #1634 Napisano 10 Sierpnia 2006 Oooo... Tessio :shock: Zegareczek piękny, prawie jak B&M 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #1635 Napisano 10 Sierpnia 2006 Tessio, niech no tylko Twoja Omesia się dowie!Kobiety są pod tym względem straszne :twisted: 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mabok 1 #1636 Napisano 10 Sierpnia 2006 Tessio - wspaniały zegar i doskonale przemyślana kolekcja. Szczerze gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #1637 Napisano 10 Sierpnia 2006 Tessio, miałeś szczęście, że priv , który wysłałem do Kloda nie doszedł bo kto inny by się cieszył Eposem . Ale gratulacje i niech Ci służy wiernie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1638 Napisano 10 Sierpnia 2006 Dzięki wszystkim :!: Silver, jak bardzo Ci zależy to mogę się zamienić za portugalczyka :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #1639 Napisano 10 Sierpnia 2006 Obawiam się, że by styknęło tylko na pasek i klamerkę :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #1640 Napisano 10 Sierpnia 2006 Obawiam się, że by styknęło tylko na pasek i klamerkę :wink: no to na dwa portugalczyki piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #1641 Napisano 10 Sierpnia 2006 Silver, myślę że Tessio poszedłby Ci na rękę, to swój chłop 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1642 Napisano 10 Sierpnia 2006 to swój chłop8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomzet 2 #1643 Napisano 10 Sierpnia 2006 Tessio, nie zgadzaj się. Podpuszczają Cię. Musisz być twardy: 5 portugalczyków i ani paska mniej! 0 What's Up, Doc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #1644 Napisano 10 Sierpnia 2006 Gratulacje Paweł, zegarek świetny :!: Cieszysz się, że mnie posłuchałeś :?: :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver 1 #1645 Napisano 10 Sierpnia 2006 Tessio, nie zgadzaj się. Podpuszczają Cię. Musisz być twardy: 5 portugalczyków i ani paska mniej! No to musi troche poczekać bo muszę dwa dokupić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #1646 Napisano 10 Sierpnia 2006 :twisted: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #1647 Napisano 10 Sierpnia 2006 Gratulacje Paweł, zegarek świetny :!: Cieszysz się, że mnie posłuchałeś :?: :twisted: Cieszę się, cieszę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #1648 Napisano 10 Sierpnia 2006 Cieszę się, cieszę a zaowazyles ze ta 9 jakby tak nie na srodku okienka byla? :twisted: gratulacje, niech sie dobrze nosi! gdyby to nie byl epos sam bym go kupil :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #1649 Napisano 10 Sierpnia 2006 Dla mnie pełne zaskoczenie Ale gratulacje są, jak najbardziej :twisted: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 342 #1650 Napisano 10 Sierpnia 2006 Ledwie mnie tu chwilę nie było (wyszedłem z psem) a tu takie zmiany :shock: Dawaj zdjęcia ze sweterkiem 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach