dzajro1 5709 #261951 Napisano 21 Listopada 2022 Miłego poniedziałku.Wysłane z mojego CPH2197 przy użyciu Tapatalka 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26778 #261952 Napisano 21 Listopada 2022 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154664 #261953 Napisano 21 Listopada 2022 😎 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128125 #261954 Napisano 21 Listopada 2022 1 godzinę temu, Trollix napisał(-a): Mikołaj w tym roku przyszedł szybciej na szybko i zaraz po odbiorze,ale przez najbliższe dni nic innego nie przewiduję! #małeradości No to Rolexa na prawą rękę już masz, teraz jeszcze na lewą i będzie komplet. Gratuluję. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71138 #261955 Napisano 21 Listopada 2022 24 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 4715 #261956 Napisano 21 Listopada 2022 (edytowane) 26 minut temu, Paulus57 napisał(-a): No to Rolexa na prawą rękę już masz, teraz jeszcze na lewą i będzie komplet. Gratuluję. Oj, Slabo sledzisz nasze rolexowe zdjęcia na forum 😅 na lewą to mam z 5 sztuk pozdrawiam! Ps. A powaznie, uwielbiam zegarki lhd na lewej....koronka się nie wpija! Zreszta Federer i Nadal noszą go podobnie Edytowane 21 Listopada 2022 przez Trollix 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128125 #261957 Napisano 21 Listopada 2022 6 minut temu, Trollix napisał(-a): Oj, Slabo sledzisz nasze rolexowe zdjęcia na forum 😅 na lewą to mam z 5 sztuk pozdrawiam! Ps. A powaznie, uwielbiam zegarki lhd na lewej....koronka się nie wpija! Zreszta Federer i Nadal noszą go podobnie Rolexy słabo obserwuję, bo to nie moja półka. Ja mam dużo drobnicy, ale chyba by na komplet Rolexów (dwa przeguby) niestety nie starczyło. Zawsze wydawało mi się, że to jednak model dla leworęcznych, bo obsługa koronki dla większości jednak może być kłopotliwa. Tak czy inaczej gdybym miał, mógłbym się pomęczyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81283 #261958 Napisano 21 Listopada 2022 1 godzinę temu, Trollix napisał(-a): Dzięki Wam serdeczne! Też się zawsze cieszę,gdy któryś z Kolegów na forum upoluje coś fajnego. Dlatego lubię to miejsce ale jak w rafflesie,to nie mój, ja odbieram zawsze w poludniowej Polsce. A swoją drogą, jak w salonach rolexa krukowskich zawsze spotykam się z uśmiechem i dobrą,rzeczową, profesjonalną obsługą,tak w rafflesie byłem 2 razy - pierwszy i ostatni. Wszedlem w bluzie i jeansach,trochę zdyszany. Byłem niewidzialny i czułem,ze przeszkadzam, pan stał do mnie tyłem. Za chwilę, gdy przyszedl za mną concierge z europejskiego z kluczami od odparkowanego auta i zza mankietu wyleciala mi złota daytona, byłem nagle szalenie istotny. Nie znoszę takiej atmosfery. Polak do Polaka, coś poszło nie tak. Wolę sklepy wędkarskie, tam zawsze traktują Cię tak samo,zwlaszcza gdy chcesz pogadać o spławikach :)) Z reguły w reffles jest dobra obsługa i takie są opinie wśród kolegów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154664 #261959 Napisano 21 Listopada 2022 Bieda Vacheron😎 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 4715 #261960 Napisano 21 Listopada 2022 22 minuty temu, sanik napisał(-a): Z reguły w reffles jest dobra obsługa i takie są opinie wśród kolegów. Zatem moze miałem pecha😅 jedna próba,to żadna próba. Ale po co się męczyć,jak noe trzeba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128125 #261961 Napisano 21 Listopada 2022 37 minut temu, sanik napisał(-a): Z reguły w reffles jest dobra obsługa i takie są opinie wśród kolegów. Pewnie masz kolegów w garniturach. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81283 #261962 Napisano 21 Listopada 2022 36 minut temu, Trollix napisał(-a): Zatem moze miałem pecha😅 jedna próba,to żadna próba. Ale po co się męczyć,jak noe trzeba Pewnie, po co się męczyć skoro nie trzeba. A pierwsze wrażenie zostaje na zawsze. 23 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Pewnie masz kolegów w garniturach. Pewnie tak. Ale nie tylko 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128125 #261963 Napisano 21 Listopada 2022 1 minutę temu, sanik napisał(-a): Pewnie, po co się męczyć skoro nie trzeba. A pierwsze wrażenie zostaje na zawsze. Pewnie tak. Ale nie tylko 😜 Koleżeństwo przez Forum się liczy? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #261964 Napisano 21 Listopada 2022 3 godziny temu, Trollix napisał(-a): Dzięki Wam serdeczne! Też się zawsze cieszę,gdy któryś z Kolegów na forum upoluje coś fajnego. Dlatego lubię to miejsce ale jak w rafflesie,to nie mój, ja odbieram zawsze w poludniowej Polsce. A swoją drogą, jak w salonach rolexa krukowskich zawsze spotykam się z uśmiechem i dobrą,rzeczową, profesjonalną obsługą,tak w rafflesie byłem 2 razy - pierwszy i ostatni. Wszedlem w bluzie i jeansach,trochę zdyszany. Byłem niewidzialny i czułem,ze przeszkadzam, pan stał do mnie tyłem. Za chwilę, gdy przyszedl za mną concierge z europejskiego z kluczami od odparkowanego auta i zza mankietu wyleciala mi złota daytona, byłem nagle szalenie istotny. Nie znoszę takiej atmosfery. Polak do Polaka, coś poszło nie tak. Wolę sklepy wędkarskie, tam zawsze traktują Cię tak samo,zwlaszcza gdy chcesz pogadać o spławikach :)) 1 godzinę temu, sanik napisał(-a): Z reguły w reffles jest dobra obsługa i takie są opinie wśród kolegów. Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Pewnie masz kolegów w garniturach. Osobiście nie miałem takich nieprzyjemności, ale niestety wciąż słyszę o podobnych sytuacjach... niezależnie od stylizacji klienta zresztą Tymczasem.. 😜 24 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 4715 #261965 Napisano 21 Listopada 2022 (edytowane) Wiecie i to jest to, o co mi chodzi 😉 w krajach,gdzie percepcja rynku dóbr jakoś tam luksusowych jakaś tam jest, każdy średnio rozgarnięty sprzedawca wie, że strój klienta nie ma kompletnie żadnego znaczenia dla jego zamiarów zakupowych 😅 w Polsce (przepraszam) zwłaszcza w Warszawie bywa różnie. Jako pasjonat zegarmistrzostwa chciałbym się czuć chciany,bez względu na to,czy w ciągu ostatnich 6 miesiecy kupiłem u nich 4 zegarki w tym złotego day-date'a, a tak się złożyło, czy byłbym zainteresowanym window- shopperem,który przyszedł pomarzyć w 40tym roku życia, chodzę w garniturze,czy smokingach kiedy mam ochotę i kiedy dyktuje mi to szacunek do sytuacji i innych ludzi. Nie stroję się do sklepu z budzikami a na marginesie, jesli juz głupio "wyceniać" klienta... czasem torba,buty,okulary wystarczą... hermes za ścianą radzi sobie z tym dużo lepiej 10 minut temu, dodge66 napisał(-a): Osobiście nie miałem takich nieprzyjemności, ale niestety wciąż słyszę o podobnych sytuacjach... niezależnie od stylizacji klienta zresztą Tymczasem.. 😜 Świetna omega Edytowane 21 Listopada 2022 przez Trollix 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8415 #261966 Napisano 21 Listopada 2022 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128125 #261967 Napisano 21 Listopada 2022 9 minut temu, dodge66 napisał(-a): Osobiście nie miałem takich nieprzyjemności, ale niestety wciąż słyszę o podobnych sytuacjach... niezależnie od stylizacji klienta zresztą Tymczasem.. 😜 Brak zainteresowania ze strony sprzedawców dóbr, powiedzmy, kosztownych może być zniechęcający. I to akurat niekoniecznie się wiąże z marką. Kupując samochód penetrowałem różne marki i tak w salonie Lexusa, gdzie można by się spodziewać "much w nosie" ze strony sprzedawców byłem obsłużony bardzo dobrze a w "zwykłym koreańciu" spod znaku Hyundaia nie zauważył mnie nikt. Sprzedawcy w tym czasie z wielkim zapałem dekorowali salon - szły Święta . Wieszanie psów na Hyundaiu byłoby niesprawiedliwe, bo zupełnie inna obsługa była w drugim ich salonie firmowym na Zgierskiej w Łodzi. Wracając do zegarkowego sedna - piękna fotka Twojego niewątpliwie nowego, pięknego nabytku. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16040 #261968 Napisano 21 Listopada 2022 14 minut temu, Trollix napisał(-a): Wiecie i to jest to, o co mi chodzi 😉 w krajach,gdzie percepcja rynku dóbr jakoś tam luksusowych jakaś tam jest, każdy średnio rozgarnięty sprzedawca wie, że strój klienta nie ma kompletnie żadnego znaczenia dla jego zamiarów zakupowych 😅 w Polsce (przepraszam) zwłaszcza w Warszawie bywa różnie. Jako pasjonat zegarmistrzostwa chciałbym się czuć chciany,bez względu na to,czy w ciągu ostatnich 6 miesiecy kupiłem u nich 4 zegarki w tym złotego day-date'a, a tak się złożyło, czy byłbym zainteresowanym window- shopperem,który przyszedł pomarzyć w 40tym roku życia, chodzę w garniturze,czy smokingach kiedy mam ochotę i kiedy dyktuje mi to szacunek do sytuacji i innych ludzi. Nie stroję się do sklepu z budzikami a na marginesie, jesli juz głupio "wyceniać" klienta... czasem torba,buty,okulary wystarczą... hermes za ścianą radzi sobie z tym dużo lepiej 3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Brak zainteresowania ze strony sprzedawców dóbr, powiedzmy, kosztownych może być zniechęcający. I to akurat niekoniecznie się wiąże z marką. Kupując samochód penetrowałem różne marki i tak w salonie Lexusa, gdzie można by się spodziewać "much w nosie" ze strony sprzedawców byłem obsłużony bardzo dobrze a w "zwykłym koreańciu" spod znaku Hyundaia nie zauważył mnie nikt. Sprzedawcy w tym czasie z wielkim zapałem dekorowali salon - szły Święta . Wieszanie psów na Hyundaiu byłoby niesprawiedliwe, bo zupełnie inna obsługa była w drugim ich salonie firmowym na Zgierskiej w Łodzi. Dokładnie... Są oczywiście miejsca, gdzie postawa, profesjonalizm i ogólna atmosfera są niemal perfekcyjne, jednak uogólniając, myślę że jeszcze daleka droga do osiągnięcia właściwego poziomu obsługi klienta w naszym kraju 😕 15 minut temu, Trollix napisał(-a): Świetna omega 3 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Wracając do zegarkowego sedna - piękna fotka Twojego niewątpliwie nowego, pięknego nabytku. Dziękuję! To przyspamuję jeszcze trochę 21 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128125 #261969 Napisano 21 Listopada 2022 2 minuty temu, dodge66 napisał(-a): Dokładnie... Są oczywiście miejsca, gdzie postawa, profesjonalizm i ogólna atmosfera są niemal perfekcyjne, jednak uogólniając, myślę że jeszcze daleka droga do osiągnięcia właściwego poziomu obsługi klienta w naszym kraju 😕 Dziękuję! To przyspamuję jeszcze trochę To nie spam, to przyjemność. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69424 #261970 Napisano 21 Listopada 2022 1 minutę temu, dodge66 napisał(-a): Dokładnie... Są oczywiście miejsca, gdzie postawa, profesjonalizm i ogólna atmosfera są niemal perfekcyjne, jednak uogólniając, myślę że jeszcze daleka droga do osiągnięcia właściwego poziomu obsługi klienta w naszym kraju 😕 Dziękuję! To przyspamuję jeszcze trochę Myślę że spokojnie Twoje zdjęcia mogłyby znaleźć się w katalogu Premium Omegi 👏👍 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81283 #261971 Napisano 21 Listopada 2022 Godzinę temu, Trollix napisał(-a): Wiecie i to jest to, o co mi chodzi 😉 w krajach,gdzie percepcja rynku dóbr jakoś tam luksusowych jakaś tam jest, każdy średnio rozgarnięty sprzedawca wie, że strój klienta nie ma kompletnie żadnego znaczenia dla jego zamiarów zakupowych 😅 w Polsce (przepraszam) zwłaszcza w Warszawie bywa różnie. Jako pasjonat zegarmistrzostwa chciałbym się czuć chciany,bez względu na to,czy w ciągu ostatnich 6 miesiecy kupiłem u nich 4 zegarki w tym złotego day-date'a, a tak się złożyło, czy byłbym zainteresowanym window- shopperem,który przyszedł pomarzyć w 40tym roku życia, chodzę w garniturze,czy smokingach kiedy mam ochotę i kiedy dyktuje mi to szacunek do sytuacji i innych ludzi. Nie stroję się do sklepu z budzikami a na marginesie, jesli juz głupio "wyceniać" klienta... czasem torba,buty,okulary wystarczą... hermes za ścianą radzi sobie z tym dużo lepiej Pochwal się nabytkiem w wątku R, bo to rzadko widywany jegomość 😀 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41550 #261972 Napisano 21 Listopada 2022 11 godzin temu, paul221 napisał(-a): O widzisz. Jutro sobie założę swojego. 1 godzinę temu, dodge66 napisał(-a): ... To przyspamuję jeszcze trochę Zdjęcia, jak można było się spodziewać pierwsza klasa. 2 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bodzio7 11745 #261973 Napisano 21 Listopada 2022 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #261974 Napisano 22 Listopada 2022 Dzień dobry Wysłane z iPhone 28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 69424 #261975 Napisano 22 Listopada 2022 31 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach