TomcioMiki 78118 #261926 Napisano 21 Listopada 2022 (edytowane) A może dzisiaj taki 🤔🤔🤔 Edytowane 21 Listopada 2022 przez TomcioMiki 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19461 #261927 Napisano 21 Listopada 2022 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbapiasek 31467 #261928 Napisano 21 Listopada 2022 2 godziny temu, Maciek__L napisał(-a): Świetna omega. Gdyby nie mała sekunda, to było by to idealnie to czego szukam, ale może jeszcze gusta jeśli chodzi o small-second mi się zmienią. Mogę prosić o ref no. :)? Edit: znaleziony, 4832.31.32. WIdzę że WR100, co jest dodatkowym plusem. Koronka w Twoim jest zakręcana? NIe mogę znaleźć online Nie jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niktnikt 10132 #261929 Napisano 21 Listopada 2022 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 5039 #261930 Napisano 21 Listopada 2022 Mikołaj w tym roku przyszedł szybciej na szybko i zaraz po odbiorze,ale przez najbliższe dni nic innego nie przewiduję! #małeradości 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16763 #261931 Napisano 21 Listopada 2022 6 minut temu, Trollix napisał(-a): Mikołaj w tym roku przyszedł szybciej na szybko i zaraz po odbiorze,ale przez najbliższe dni nic innego nie przewiduję! #małeradości Widziałem jeden egzemplarz w Raffles Gratki! 1 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 92272 #261932 Napisano 21 Listopada 2022 39 minut temu, Trollix napisał(-a): Mikołaj w tym roku przyszedł szybciej na szybko i zaraz po odbiorze,ale przez najbliższe dni nic innego nie przewiduję! #małeradości Gratuluję odbioru 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 9126 #261933 Napisano 21 Listopada 2022 23 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: H.G.P. Diver 200m Automatic, Zenith Defy Surf, Baltic MR-01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 5039 #261934 Napisano 21 Listopada 2022 34 minuty temu, dodge66 napisał(-a): Widziałem jeden egzemplarz w Raffles Gratki! Dzięki Wam serdeczne! Też się zawsze cieszę,gdy któryś z Kolegów na forum upoluje coś fajnego. Dlatego lubię to miejsce ale jak w rafflesie,to nie mój, ja odbieram zawsze w poludniowej Polsce. A swoją drogą, jak w salonach rolexa krukowskich zawsze spotykam się z uśmiechem i dobrą,rzeczową, profesjonalną obsługą,tak w rafflesie byłem 2 razy - pierwszy i ostatni. Wszedlem w bluzie i jeansach,trochę zdyszany. Byłem niewidzialny i czułem,ze przeszkadzam, pan stał do mnie tyłem. Za chwilę, gdy przyszedl za mną concierge z europejskiego z kluczami od odparkowanego auta i zza mankietu wyleciala mi złota daytona, byłem nagle szalenie istotny. Nie znoszę takiej atmosfery. Polak do Polaka, coś poszło nie tak. Wolę sklepy wędkarskie, tam zawsze traktują Cię tak samo,zwlaszcza gdy chcesz pogadać o spławikach :)) 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SLAWEK 01 90422 #261935 Napisano 21 Listopada 2022 27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 156868 #261936 Napisano 21 Listopada 2022 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 7557 #261937 Napisano 21 Listopada 2022 Miłego poniedziałku.Wysłane z mojego CPH2197 przy użyciu Tapatalka 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pit83 26971 #261938 Napisano 21 Listopada 2022 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 163098 #261939 Napisano 21 Listopada 2022 😎 22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 156868 #261940 Napisano 21 Listopada 2022 1 godzinę temu, Trollix napisał(-a): Mikołaj w tym roku przyszedł szybciej na szybko i zaraz po odbiorze,ale przez najbliższe dni nic innego nie przewiduję! #małeradości No to Rolexa na prawą rękę już masz, teraz jeszcze na lewą i będzie komplet. Gratuluję. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 89924 #261941 Napisano 21 Listopada 2022 24 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 5039 #261942 Napisano 21 Listopada 2022 (edytowane) 26 minut temu, Paulus57 napisał(-a): No to Rolexa na prawą rękę już masz, teraz jeszcze na lewą i będzie komplet. Gratuluję. Oj, Slabo sledzisz nasze rolexowe zdjęcia na forum 😅 na lewą to mam z 5 sztuk pozdrawiam! Ps. A powaznie, uwielbiam zegarki lhd na lewej....koronka się nie wpija! Zreszta Federer i Nadal noszą go podobnie Edytowane 21 Listopada 2022 przez Trollix 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 156868 #261943 Napisano 21 Listopada 2022 6 minut temu, Trollix napisał(-a): Oj, Slabo sledzisz nasze rolexowe zdjęcia na forum 😅 na lewą to mam z 5 sztuk pozdrawiam! Ps. A powaznie, uwielbiam zegarki lhd na lewej....koronka się nie wpija! Zreszta Federer i Nadal noszą go podobnie Rolexy słabo obserwuję, bo to nie moja półka. Ja mam dużo drobnicy, ale chyba by na komplet Rolexów (dwa przeguby) niestety nie starczyło. Zawsze wydawało mi się, że to jednak model dla leworęcznych, bo obsługa koronki dla większości jednak może być kłopotliwa. Tak czy inaczej gdybym miał, mógłbym się pomęczyć. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 92272 #261944 Napisano 21 Listopada 2022 1 godzinę temu, Trollix napisał(-a): Dzięki Wam serdeczne! Też się zawsze cieszę,gdy któryś z Kolegów na forum upoluje coś fajnego. Dlatego lubię to miejsce ale jak w rafflesie,to nie mój, ja odbieram zawsze w poludniowej Polsce. A swoją drogą, jak w salonach rolexa krukowskich zawsze spotykam się z uśmiechem i dobrą,rzeczową, profesjonalną obsługą,tak w rafflesie byłem 2 razy - pierwszy i ostatni. Wszedlem w bluzie i jeansach,trochę zdyszany. Byłem niewidzialny i czułem,ze przeszkadzam, pan stał do mnie tyłem. Za chwilę, gdy przyszedl za mną concierge z europejskiego z kluczami od odparkowanego auta i zza mankietu wyleciala mi złota daytona, byłem nagle szalenie istotny. Nie znoszę takiej atmosfery. Polak do Polaka, coś poszło nie tak. Wolę sklepy wędkarskie, tam zawsze traktują Cię tak samo,zwlaszcza gdy chcesz pogadać o spławikach :)) Z reguły w reffles jest dobra obsługa i takie są opinie wśród kolegów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 163098 #261945 Napisano 21 Listopada 2022 Bieda Vacheron😎 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trollix 5039 #261946 Napisano 21 Listopada 2022 22 minuty temu, sanik napisał(-a): Z reguły w reffles jest dobra obsługa i takie są opinie wśród kolegów. Zatem moze miałem pecha😅 jedna próba,to żadna próba. Ale po co się męczyć,jak noe trzeba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 156868 #261947 Napisano 21 Listopada 2022 37 minut temu, sanik napisał(-a): Z reguły w reffles jest dobra obsługa i takie są opinie wśród kolegów. Pewnie masz kolegów w garniturach. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 92272 #261948 Napisano 21 Listopada 2022 36 minut temu, Trollix napisał(-a): Zatem moze miałem pecha😅 jedna próba,to żadna próba. Ale po co się męczyć,jak noe trzeba Pewnie, po co się męczyć skoro nie trzeba. A pierwsze wrażenie zostaje na zawsze. 23 minuty temu, Paulus57 napisał(-a): Pewnie masz kolegów w garniturach. Pewnie tak. Ale nie tylko 😜 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 156868 #261949 Napisano 21 Listopada 2022 1 minutę temu, sanik napisał(-a): Pewnie, po co się męczyć skoro nie trzeba. A pierwsze wrażenie zostaje na zawsze. Pewnie tak. Ale nie tylko 😜 Koleżeństwo przez Forum się liczy? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodge66 16763 #261950 Napisano 21 Listopada 2022 3 godziny temu, Trollix napisał(-a): Dzięki Wam serdeczne! Też się zawsze cieszę,gdy któryś z Kolegów na forum upoluje coś fajnego. Dlatego lubię to miejsce ale jak w rafflesie,to nie mój, ja odbieram zawsze w poludniowej Polsce. A swoją drogą, jak w salonach rolexa krukowskich zawsze spotykam się z uśmiechem i dobrą,rzeczową, profesjonalną obsługą,tak w rafflesie byłem 2 razy - pierwszy i ostatni. Wszedlem w bluzie i jeansach,trochę zdyszany. Byłem niewidzialny i czułem,ze przeszkadzam, pan stał do mnie tyłem. Za chwilę, gdy przyszedl za mną concierge z europejskiego z kluczami od odparkowanego auta i zza mankietu wyleciala mi złota daytona, byłem nagle szalenie istotny. Nie znoszę takiej atmosfery. Polak do Polaka, coś poszło nie tak. Wolę sklepy wędkarskie, tam zawsze traktują Cię tak samo,zwlaszcza gdy chcesz pogadać o spławikach :)) 1 godzinę temu, sanik napisał(-a): Z reguły w reffles jest dobra obsługa i takie są opinie wśród kolegów. Godzinę temu, Paulus57 napisał(-a): Pewnie masz kolegów w garniturach. Osobiście nie miałem takich nieprzyjemności, ale niestety wciąż słyszę o podobnych sytuacjach... niezależnie od stylizacji klienta zresztą Tymczasem.. 😜 24 Zegarki to emocje i nawet najbogatsza historia oraz najlepsze parametry na papierze nie wygrają z głosem serca - Passero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach