Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Recommended Posts

Ty się ciesz, że on ma odcienie różu i złota, bo ja bym się nim cieszył :)

Świetny, tylko kolorystyka mi nie podchodzi...

Pamiętaj, że na zdjęciach akurat te motywy zawsze gorzej wyglądają więc żałuj :) Serio to też wolałbym cały w srebrze + bransoleta, jednak tej wersji nic nie ujmuję bo wszystko jest zrobione ze smakiem i te odcienie są bardzo delikatne. Zresztą nie wiem na pewno ale ten cały srebrny jest chyba z tytanu, ja wolę jednak stal.

Pamiętaj, że na zdjęciach akurat te motywy zawsze gorzej wyglądają więc żałuj Serio to też wolałbym cały w srebrze + bransoleta, jednak tej wersji nic nie ujmuję bo wszystko jest zrobione ze smakiem i te odcienie są bardzo delikatne. Zresztą nie wiem na pewno ale ten cały srebrny jest chyba z tytanu, ja wolę jednak stal.

Cieszę się, że się podoba i uporałeś się z ustawianiem. Po przemyśleniach chyba wrócę to tego zegarka, mam już namierzony więc wkrótce najprawdopodobniej będą dwa na forum.

Edited by ph7

Cieszę się, że się podoba i uporałeś się z ustawianiem. Po przemyśleniach chyba wrócę to tego zegarka, mam już namierzony więc wkrótce najprawdopodobniej będą dwa na forum.

Namierzyłeś identyczną wersję? Ustawione wszystko idealnie, repetycja działa jak powinna :)

Iks1984 jak się noszą zegarki? Pytam, ponieważ kiedyś rozważałem kupno takiego modelu.

Robert

Namierzyłeś identyczną wersję?

Dla mnie wersja GC była ciut dużawa ale znalazłem informację że pozostałe wersje siedzą niżej na ręce więc myślę że to powinno wystarczyć. Zobaczymy. Jak kupię dam zdjęcia.

Gratuluję alpinisty Bartku :)

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Mam chętkę na Orange Monstera,byłaby to dla mnie wiele tańsza alternatywa Doxy Sub :) oczywiście głównie chodzi o pomarańczową tarczę i to w końcu prawdziwy nurek :)

Dzieki :)

Staram sie robic jakies fajne zdjecia, ale ciezko mi to idzie. Nie mam ani sprzetu, ani co wazniejsze umiejetnosci do robienia zdjec. Staram sie nadrabiac jakas improwizowana kompozycja :)

Instagram - Lug2Lug

Troche nudze ostatnio , ale naprawde lubie ten zegarek

Beware the fury of a patient man.

Bardzo fajne zdjecie monsterka, kompletnie nie widac, ze brak ci umiejetnosci i sprzetu :)

Dzieki :)

Wstyd sie przyznac, ale nawet nie znam nawet wszystkich funkcji swojego aparatu :)

Uzywam kompaktu Canona A540, ktory oprocz trybow automatycznych ma tryby pol automatyczne i tryb w pelni manualny. Jedyne co opanowalem to tryb pol automatyczny z preselekcja czasu naswietlania, ustawiam na 3-5s zeby doswietlic zdjecie. I na tym moj skill sie konczy :) Z obrobka zdjec jest jeszcze gorzej, potrafie co najwyzej nalozyc kilka efektow w Google Picasa bo bardziej zaawansowane programy przerazaja mnie iloscia opcji :)

Ale musze przyznac, ze zabawa wciaga i bede musial troche wiecej poczytac na ten temat i zaczac ciulac na jakis aparat i obiektyw makro :)

Instagram - Lug2Lug

Uczony z nieba nie spadł jak to mawia moja kobieta :) im więcej będziesz się tym bawił i interesował tym większe doświadczenie i umiejętności będziesz zdobywał,więc powodzenia!