BRABUS 249 #27476 Napisano 26 Listopada 2011 Ty się ciesz, że on ma odcienie różu i złota, bo ja bym się nim cieszył Świetny, tylko kolorystyka mi nie podchodzi... Pamiętaj, że na zdjęciach akurat te motywy zawsze gorzej wyglądają więc żałuj Serio to też wolałbym cały w srebrze + bransoleta, jednak tej wersji nic nie ujmuję bo wszystko jest zrobione ze smakiem i te odcienie są bardzo delikatne. Zresztą nie wiem na pewno ale ten cały srebrny jest chyba z tytanu, ja wolę jednak stal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #27477 Napisano 26 Listopada 2011 lks1984 ten Anchar świetny,jak leży na ręku??i jak z dokładnością??bo słyszałem że ma mechanizm Seiko jakiś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #27478 Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Pamiętaj, że na zdjęciach akurat te motywy zawsze gorzej wyglądają więc żałuj Serio to też wolałbym cały w srebrze + bransoleta, jednak tej wersji nic nie ujmuję bo wszystko jest zrobione ze smakiem i te odcienie są bardzo delikatne. Zresztą nie wiem na pewno ale ten cały srebrny jest chyba z tytanu, ja wolę jednak stal. Cieszę się, że się podoba i uporałeś się z ustawianiem. Po przemyśleniach chyba wrócę to tego zegarka, mam już namierzony więc wkrótce najprawdopodobniej będą dwa na forum. Edytowane 26 Listopada 2011 przez ph7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 3986 #27479 Napisano 26 Listopada 2011 Dzisiaj tak: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #27480 Napisano 26 Listopada 2011 ładnie powłoka AR wyszła Arturze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #27481 Napisano 26 Listopada 2011 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 3986 #27482 Napisano 26 Listopada 2011 Dzięki , AR jest dobrze widoczny bo dwustronnie nałożony. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRABUS 249 #27483 Napisano 26 Listopada 2011 Cieszę się, że się podoba i uporałeś się z ustawianiem. Po przemyśleniach chyba wrócę to tego zegarka, mam już namierzony więc wkrótce najprawdopodobniej będą dwa na forum. Namierzyłeś identyczną wersję? Ustawione wszystko idealnie, repetycja działa jak powinna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #27484 Napisano 26 Listopada 2011 Iks1984 jak się noszą zegarki? Pytam, ponieważ kiedyś rozważałem kupno takiego modelu. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ph7 103 #27485 Napisano 26 Listopada 2011 Namierzyłeś identyczną wersję?Dla mnie wersja GC była ciut dużawa ale znalazłem informację że pozostałe wersje siedzą niżej na ręce więc myślę że to powinno wystarczyć. Zobaczymy. Jak kupię dam zdjęcia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #27486 Napisano 26 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #27487 Napisano 26 Listopada 2011 Zaszalałeś Bartek....ten model został niedawno wycofany z produkcji wiec to rarytas Zasługuje na lepsze foty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 138 #27488 Napisano 26 Listopada 2011 Gratuluję alpinisty Bartku 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #27489 Napisano 26 Listopada 2011 Uploaded with ImageShack.us 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3870 #27490 Napisano 26 Listopada 2011 fajne foto widać że się starasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 3986 #27491 Napisano 26 Listopada 2011 fajna pomarańczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #27492 Napisano 26 Listopada 2011 Mam chętkę na Orange Monstera,byłaby to dla mnie wiele tańsza alternatywa Doxy Sub oczywiście głównie chodzi o pomarańczową tarczę i to w końcu prawdziwy nurek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #27493 Napisano 26 Listopada 2011 Dzieki Staram sie robic jakies fajne zdjecia, ale ciezko mi to idzie. Nie mam ani sprzetu, ani co wazniejsze umiejetnosci do robienia zdjec. Staram sie nadrabiac jakas improwizowana kompozycja 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #27494 Napisano 26 Listopada 2011 Troche nudze ostatnio , ale naprawde lubie ten zegarek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 569 #27495 Napisano 27 Listopada 2011 Bardzo fajne zdjecie monsterka, kompletnie nie widac, ze brak ci umiejetnosci i sprzetu 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #27496 Napisano 27 Listopada 2011 Bardzo fajne zdjecie monsterka, kompletnie nie widac, ze brak ci umiejetnosci i sprzetu Dzieki Wstyd sie przyznac, ale nawet nie znam nawet wszystkich funkcji swojego aparatu Uzywam kompaktu Canona A540, ktory oprocz trybow automatycznych ma tryby pol automatyczne i tryb w pelni manualny. Jedyne co opanowalem to tryb pol automatyczny z preselekcja czasu naswietlania, ustawiam na 3-5s zeby doswietlic zdjecie. I na tym moj skill sie konczy Z obrobka zdjec jest jeszcze gorzej, potrafie co najwyzej nalozyc kilka efektow w Google Picasa bo bardziej zaawansowane programy przerazaja mnie iloscia opcji Ale musze przyznac, ze zabawa wciaga i bede musial troche wiecej poczytac na ten temat i zaczac ciulac na jakis aparat i obiektyw makro 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #27497 Napisano 27 Listopada 2011 Uczony z nieba nie spadł jak to mawia moja kobieta im więcej będziesz się tym bawił i interesował tym większe doświadczenie i umiejętności będziesz zdobywał,więc powodzenia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomior 4 #27498 Napisano 27 Listopada 2011 0 WorldWideWatches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrado77 164 #27499 Napisano 27 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #27500 Napisano 27 Listopada 2011 muchacho Zdjęcie fajne, ale co Ty robiłeś temu biednemu Monsteru kombinerkami, gwoździami i śrubami...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach