Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
michalop

Jaki zegarek masz dziś na ręku?

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł, moje najszczersze gratulacje! :) Jak wrażenia? Gumka raczej nie pasuje do tego zegarka...

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki Michał- widziałem go właśnie na gumie - naprawdę fajnie wygląda- jedyny warunek to taki że guma musi być gładka i zrobiona z bardzo dobrego tworzywa żeby "nie łapała" różnego rodzaju paprochów.

Ale oczywiście skórzane wyroby komponują się z tym modelem wybornie.

Bardzo jestem miło zaskoczony dwoma rzeczmi w tym zegarku- barwą tarczy oraz wypykłym szkłem. Zegarek jest nie nachalny, stonowany i ma ma tą sportową elegancję, której próżno szukać w nowoczesnych firmach zegarkowych ( oczywiście w tym przedziale cenowym).

Ogólnie jestem miłośnikiem "starego" designu i ten Tag spełnia moje oczekiwania w 101%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś mam dla was tylko jedną wskazówkę, za to jedynie słuszną!

post-46051-0-40879200-1345797578_thumb.jpg

[wysłane z mojego Atari 65XE]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe Paweł jak się ten zegarek będzie prezentował na gumie... Jakie ma wymiary, 39 na 39 ?

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe Paweł jak się ten zegarek będzie prezentował na gumie... Jakie ma wymiary, 39 na 39 ?

nie, nie - ten model (WW.2111) jest mniejszy i ma 37.5x37.5; uszy 22. Obecnie jest na niebieskim pasku (FC.6204). Ale chyba będę szukał innej gumy niż oryginalna bo jej cena ( około 1tys) nie przemawia do mnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gość jest na uropie....ale już pisałęm i czekam na odp.ale dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8DDC809E-D128-4245-AA3A-1ACD5A842B66-9577-00000F1EAE928E02.jpg

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiście świetnie wygląda na tej gumie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialny Aerowatch! Uwielbiam szkeletony, są po prostu magiczne - wpatrywać się można godzinami, a i tak hipnotyzują i wywołują za każdym razem mały zachwyt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę mnie nie było...witam po przerwie.

Bez zegarkowych zmian umnie : )

MM2408.jpg

"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spróbuj się dogadać, co do samego paska

http://allegro.pl/tag-heuer-monaco-calibre-6-szafir-2-paski-i2577658241.html

Jak dla mnie na oryginalnej gumie jest miażdżący.

Dokładnie też tak uważam. Warto oryginalną gumę dokupić bo współgra wyśmienicie. Winszuję Monaco!

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Genialny Aerowatch! Uwielbiam szkeletony, są po prostu magiczne - wpatrywać się można godzinami, a i tak hipnotyzują i wywołują za każdym razem mały zachwyt ;)

Mnie się podoba ten na pessoux?

484498_470512866301421_513449677_n.jpg

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajną masz rękę Łukasz :lol:

"Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."

pozdrowienia, Tomasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się podoba ten na pessoux

Ja zdecydowanie wolę jednak Twojego, jakoś okrągła koperta jak dla mnie do otwartego mechanizmu bardziej pasuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi