QuadrifoglioVerde 4643 #40501 Napisano 10 Stycznia 2013 Mikołaj, miałem kiedyś dokładnie ten sam model. Zdaje się że jest Made in Japan a nie z Singapuru. Zgadza się ?Pamiętam że nie przypadła mi do gustu zbyt kremowa tarcza..za mało intensywna...potem próbowałem sprzedać i leżał u nas na bazarku chyba z 2 miesiace Nikt go nie chciał....w sumie nie wiem dlaczego bo za obrzydliwcem Monsterem z taką samą tarczą ludzie się uganiali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 28585 #40502 Napisano 10 Stycznia 2013 Świetny model Mikołaj. U mnie Seahorse: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #40503 Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Mikołaj, miałem kiedyś dokładnie ten sam model. Zdaje się że jest Made in Japan a nie z Singapuru. Zgadza się ?Pamiętam że nie przypadła mi do gustu zbyt kremowa tarcza..za mało intensywna...potem próbowałem sprzedać i leżał u nas na bazarku chyba z 2 miesiace Nikt go nie chciał....w sumie nie wiem dlaczego bo za obrzydliwcem Monsterem z taką samą tarczą ludzie się uganiali.Hmmm, może to dokładnie Twój? Ja kupiłem na Allegro jako 2 letni ale nowy, miał folię na deklu. Gość kupił go na KMZiZ.To jest Japan. A tarcza jest jak dla mnie bardzo intensywna. Nie wiem co ma bardziej inensywny pomarańcz - może Orient...? Ogólnie jestem mega zadowolony bo to świetny zabawowy zegarek Edytowane 10 Stycznia 2013 przez Mikołaj N 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4643 #40504 Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Wszystko możliwe bo niektóre zegarki to mają tutaj 6-8 zycie i nastu właścicieli...ale ja za swojego chyba się wymieniłem...ale głowy nie dam :-) Fajny zegarek....pomarancz mi sie nie poddoba ale zlote wskazówki i indeksy są Cool Intensywniejszy pomarańcz ma choćby Doxa Sub. Edytowane 10 Stycznia 2013 przez QuadrifoglioVerde 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #40505 Napisano 10 Stycznia 2013 W każdym razie gość ze śląska mi go sprzedał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #40506 Napisano 10 Stycznia 2013 Świetny model Mikołaj. U mnie Seahorse: bardzo fajne malenstwo; tylko ten pasek mnie odrzuca, zupelnie mu ten kawal skory z tymi zszyciami nie pasuje (imo) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #40507 Napisano 10 Stycznia 2013 Mi się bardzo podoba to Seiko Filipa. Ostatnio złapałem fazkę na japońskie zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morion 2357 #40508 Napisano 10 Stycznia 2013 bardzo fajne malenstwo; tylko ten pasek mnie odrzuca, zupelnie mu ten kawal skory z tymi zszyciami nie pasuje (imo) Moim zdaniem z tym paskiem pięknie się wpisuje w stylistykę z tamtych lat. 0 Lubię zegarki nosić. ////// VVorldVVithoutEnd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #40509 Napisano 10 Stycznia 2013 ja ten czasomierz widzialbym na jakims czarnym lub ciemnobrazowym delikatnym (z nie zagrubej skory) pasku, zwezajacymsie w strone zapiecia (ew. na jakiejs rozciaganej bransolecie). ten obecny pasek uroku mu nie dodaje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #40510 Napisano 10 Stycznia 2013 Panowie spokojnie! To wszystko wspaniałe zegarki, a ja na razie nie posiadam żadnego!!!Ale na pewno jeszcze w tym roku się pochwalę i już!!!A Wam gratuluję waszych!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 28585 #40511 Napisano 10 Stycznia 2013 ja ten czasomierz widzialbym na jakims czarnym lub ciemnobrazowym delikatnym (z nie zagrubej skory) pasku, zwezajacymsie w strone zapiecia (ew. na jakiejs rozciaganej bransolecie). ten obecny pasek uroku mu nie dodaje To jest cieniutki pasek z shell cordovanu, nie ma nic wspólnego z grubymi customami. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #40512 Napisano 10 Stycznia 2013 Piękne zegarki pokazujecie Gratuluje nowych nabytkow 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 1000 #40513 Napisano 11 Stycznia 2013 Moim zdaniem ten pasek pasuje idealnie. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #40514 Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Nowy zakup bez wielkiego czajenia się czy przymierzania jak pies do jeża.Wczoraj założyłem na rękę i tak już został.W tej klasie cenowej to naprawdę świetne wykonanie. ps.Dzięki Michał za transakcje i miłą pogawędkę Uploaded with ImageShack.us Edytowane 11 Stycznia 2013 przez mikolaj78 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptakug 185 #40515 Napisano 11 Stycznia 2013 bardzo fajne malenstwo; tylko ten pasek mnie odrzuca, zupelnie mu ten kawal skory z tymi zszyciami nie pasuje (imo)Idealnie ten pasek pasuje dodaje takie WoW zegarkowi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 733 #40516 Napisano 11 Stycznia 2013 Jakoś ostatnio pomijana a wystarczyło zmienić pasek i znów czujemy do siebie Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #40517 Napisano 11 Stycznia 2013 Moim zdaniem ten pasek pasuje idealnie.Karol dobrze prawisz 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #40518 Napisano 11 Stycznia 2013 Nowy zakup bez wielkiego czajenia się czy przymierzania jak pies do jeża.Wczoraj założyłem na rękę i tak już został.W tej klasie cenowej to naprawdę świetne wykonanie. ps.Dzięki Michał za transakcje i miłą pogawędkę Uploaded with ImageShack.usMariusz, ja również dziękuję i gratuluję trafnej decyzji:) Niech się dobrze nosi:) P.S.Miałeś rację apropos Tudora, niestety nie ma daty:( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maru123 1027 #40519 Napisano 11 Stycznia 2013 wczesnym rankiem tak: a teraz tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #40520 Napisano 11 Stycznia 2013 U mnie z rana tak Przepraszam za znikomą zdolność do kadrowania 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 753 #40521 Napisano 11 Stycznia 2013 Mariusz, ja również dziękuję i gratuluję trafnej decyzji:) Niech się dobrze nosi:) P.S.Miałeś rację apropos Tudora, niestety nie ma daty:(Zerknij na model Pelagos,ten ma datę 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 349 #40522 Napisano 11 Stycznia 2013 Nastrój prawie wekendowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rossi77 0 #40523 Napisano 11 Stycznia 2013 Ten zegarek sprawia,że jak na niego popatrzę poprawia mi się nastrój ! 0 pzdr.rossi77 "...moja rada jest taka- łagodna droga,to łagodny sposób..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #40524 Napisano 11 Stycznia 2013 Właśnie przywiózł mi Pan z UPS Założyłem mesh i jest fun. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dżeff 0 #40525 Napisano 11 Stycznia 2013 MUD 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach