Danski 0 #426 Napisano 22 Lutego 2006 ...dzisiaj noszę taki oto egzemplarz...jako, że dzisiejszy dzień jest 'roboczy' więc zegarek dostosowałem do warunków... ...VC Darka to...marzenie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #427 Napisano 22 Lutego 2006 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #428 Napisano 22 Lutego 2006 Danski, Omega piękna ...kurde, kiedy bedzie galeria? Tyle ładnych zegarków czeka na sesje... 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #429 Napisano 22 Lutego 2006 No Pani O naprawdę śliczna 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danski 0 #430 Napisano 23 Lutego 2006 ...pani Ω dziękuje za docenienie jej urody 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #431 Napisano 23 Lutego 2006 Co myślicie o wyglądzie tej Rakety?? Taka ... "nieradziecka" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #432 Napisano 23 Lutego 2006 Fajna ! Tylko po co te "wzorki" ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianperek 1 #433 Napisano 23 Lutego 2006 Wlaśnie - trochę jak firanka - ale chyba wlaśnie dlatego ją kupiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #434 Napisano 24 Lutego 2006 aa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #435 Napisano 24 Lutego 2006 Pagaj, co to jest? Daj fotkę an face, jak możesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Pagaj #436 Napisano 24 Lutego 2006 aaa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 3 #437 Napisano 24 Lutego 2006 A ja już wiem, ale nie powiem. Niech inni też pokombinują. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #438 Napisano 26 Lutego 2006 witam !aby nie zaniedbywać "mojego" wątku wstawiam kilka na szybko zrobionych zdjęć .zegarki jak wiecie są stare , paski jednak nowe. paczuszka przyszła wczoraj i od tego czasu czuję się jakbym miał dwa nowe czasomierze. (skruszony dodam , że ten czarny to mój pierwszy pasek z konika (shell cordovan) - trochę mi smutno , ale takie życie ! swoją drogę nowy pasek cakowicie odmienił oblicze sinna piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #439 Napisano 26 Lutego 2006 Bardzo ładne, masz rację Sinn jakby zmienił oblicze.Pewien mądry facet kiedyś napisał, ze kiedy masz ochotę kupić sobie następny zagarek, to kup dobry pasek, to z reguły wastarcza na jakiś czas zaspokoić głód i na nowo cieszyć się zegarkiem 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukasS 2 #440 Napisano 26 Lutego 2006 swoją drogę nowy pasek cakowicie odmienił oblicze sinna No ba. Brązowe paski wymiatają. Wiesz, co dobre. Sorry, że jeszcze raz wklejam to samo zdjęcie, ale nie mogę się powstrzymać: :twisted: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #441 Napisano 27 Lutego 2006 Od tygodnia na moim nadgarstku gości...Test dokładności już niedługo... 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 11 #442 Napisano 27 Lutego 2006 Piotrek, jeszcze raz : :shock: (wiadomo, jaki zegarek będzie następny...) Corvus: fajne to Glashutte, gdzieś je kupił? jak na Allegro, to aż dziw, że nie widziałem :twisted: Marcin 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #443 Napisano 27 Lutego 2006 Dostałem od przyszłego teścia, nie interesuje się zegarkami (nieuleczalny przypadek ) więc "zagarnąłem" żeby nie leżał. Zegarek zjechał połowę polski i na prawdę nie był oszczędzany.Czas trzyma jak trzeba. przez 6 dni przyśpieszył 22 sekundy (+1/+7sek) 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart 0 #444 Napisano 27 Lutego 2006 wskazówki i koperta do kosmetyki i będzie sikor jak ta lala. 0 panerai 000112, omega planet ocean, zenith class elite 680,oris miles rectangular day date, glashuette (vintage), skx007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #445 Napisano 27 Lutego 2006 Wskazówki faktycznie do kosmetyki, ale koperta zostanie jaka jest (przynajmniej na razie). Sikor ma 30 lat i na tyle ma wyglądać 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #446 Napisano 27 Lutego 2006 Właśnie odpakowałem przesyłkę i jest, więc na gorąco pokazuję 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #447 Napisano 27 Lutego 2006 :shock: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornaszewski 0 #448 Napisano 27 Lutego 2006 No niezła sztuka, proszę kolegi... NIEZŁA sztuka 0 Ja, niżej podpisany oświadczam, że będę zabierał głos na forum KMZiZ tylko w dyskusjach związanych z zegarmistrzostwem, lub dotyczących sposobu funkcjonowania tegoż forum. 13-08-2010 Mirek Kornaszewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #449 Napisano 27 Lutego 2006 śliczny zegarek , a wskazówki poprostu super !!! piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość energit25 #450 Napisano 27 Lutego 2006 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach