13lesiu 958 #59951 Napisano 19 Marca 2014 Żonko bardzo ładną masz Cytrynkę-gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #59952 Napisano 19 Marca 2014 Żonko bardzo ładną masz Cytrynkę-gratuluję Certinka też fajna dziękuję bardzo mam pytanie- czy przebywają tu jakieś kobietki ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #59953 Napisano 19 Marca 2014 nadgarstek 17,5cmhttp://www.citizenwatch.com/en-us/watches/watch-detail/?model=BJ2115-07E#filters=2115-07Elug to lug 50mm Trochę mały L2L, ale jako zamiennik typowego nurka wart rozważenia, mam nad czym się zastanawiać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miś Uszatek 14 #59954 Napisano 19 Marca 2014 dziękuję bardzo mam pytanie- czy przebywają tu jakieś kobietki ?Przebywają,tylko,że jest ich nie wiele. ......A tak na marginesie to chciałem powiedzieć ,że ten niebieski zegareczek był ładniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miś Uszatek 14 #59955 Napisano 19 Marca 2014 image.jpgA w ogóle stwierdzam ,że fajnie się zapowiada-jakie zegarki noszą nasze kobiety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #59956 Napisano 19 Marca 2014 Przebywają,tylko,że jest ich nie wiele. ......A tak na marginesie to chciałem powiedzieć ,że ten niebieski zegareczek był ładniejszy ...bo były cycki i stanik ! tacy jesteście !paskudy ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miś Uszatek 14 #59957 Napisano 19 Marca 2014 ...bo były cycki i stanik ! tacy jesteście !paskudy !Broń Boże nie chciałem urazić,ale mając już kilka latek wiem ,że kobiety lubią komplementy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5492 #59958 Napisano 19 Marca 2014 trochę monotonnie, jutro coś zmienimy . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #59959 Napisano 19 Marca 2014 ha ha... nie czarujcie mnie tutaj, zegarek chuu.. jest ale ma kolor taki jak chciałam, to sobie go kupiłam !bo damskich zegarków w kolorze niebieskim brakuje niestety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cezar. 174 #59960 Napisano 19 Marca 2014 ....bo damskich zegarków w kolorze niebieskim brakuje niestetySą...taka dameczka np. Nawet różowe są bo my cały czas o zegarkach...jak domniemywam 0 ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #59961 Napisano 19 Marca 2014 Entliczek, pentliczek... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #59962 Napisano 19 Marca 2014 Są...taka dameczka np. Nawet różowe są bo my cały czas o zegarkach...jak domniemywam tylko ja chciałam taki naprawdę niebieski- nie granatowy jak to SEIKO zaprezentowane przez Ciebie no i oczywiscie mam jakies wymagania typu min. 100 m wodoszczelnosci, przymiarka zegarka :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5492 #59963 Napisano 19 Marca 2014 Dobijasz tymi Enicar`ami. Jeden ładniejszy od drugiego, ale dzisiaj pewnie był z czarnym paskiem . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44543 #59964 Napisano 19 Marca 2014 Ja myślę, że 95% ludzi którzy widzieli na żywo Rolexa Suba nie wiedziało, że to Rolex. Z tych 5% którzy wiedzieli z 95 % nie wiedziało żo to Submariner, a reszta i tak nie rozpoznałaby czy to współczesny czy stary. Naprawdę, nasze hobby jest niszowe, większość ludzi jeśli używa zegarka to do sprawdzania godziny, niczego więcej.Święta prawda. Generalnie ludzie nie mają pojęcia jaki zegarek się ma na ręce. Oprócz powszechnie znanych "manufaktur" takich jak Diesel, EA i podobne. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #59965 Napisano 19 Marca 2014 Święta prawda. Generalnie ludzie nie mają pojęcia jaki zegarek się ma na ręce. Oprócz powszechnie znanych "manufaktur" takich jak Diesel, EA i podobne.I atakujący tu ze wszystkich stron Fossssil 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #59966 Napisano 19 Marca 2014 Sent from my Z10 using Tapatalk 2 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #59967 Napisano 19 Marca 2014 mnie sie podoba, tylko brak tego anty-refleksu ..Sent from my Z10 using Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #59968 Napisano 19 Marca 2014 Piękny.Dzięki, też pokochałem go oczami zanim doceniłem resztę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightdream 61 #59969 Napisano 19 Marca 2014 A u mnie dziś taki…nieco rzadszy 0 Pobieda "czerwona 12" - 1-47 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #59970 Napisano 19 Marca 2014 Sent from my Z10 using Tapatalk 2Jak go oglądam na stronie Tudora to nie wiem czy lepiej mu na NATO czy jednak na bransolecie Piękny zegar. Na początku moje oko niezbyt chętnie oglądało wskazówkę godzinową, ale jest już ok; przyjęła się Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #59971 Napisano 19 Marca 2014 Bo... ...w kuchni Jak bardzo się mylisz mój padawanie...... ,dowiesz się 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceliboczar 1 #59972 Napisano 19 Marca 2014 Może teraz ze stringami albo i bez...Zainteresowanie będzie. Tanie ale będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #59973 Napisano 19 Marca 2014 @marceliboczarDowaliłes tym tekstem. Zdjecie jak zdjecie ale to nie znaczy ze mamy kogoś obrażać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #59974 Napisano 19 Marca 2014 Może teraz ze stringami albo i bez...Zainteresowanie będzie. Tanie ale będzie. No tak.....bo tu wszyscy po kursie z zachowania protokołu są... I każdy taki poukładany,a w życiu prywatnym to już różnie bywa co?@marceliboczarDowaliłes tym tekstem.Zdjecie jak zdjecie ale to nie znaczy ze mamy kogoś obrażać. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itor 7 #59975 Napisano 19 Marca 2014 (edytowane) @marceliboczarUsun chłopie ten post bo aż uszy więdną Edytowane 19 Marca 2014 przez kulabambula 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach