john.doe 360 #60026 Napisano 20 Marca 2014 dalej czeka na bransoletę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboCop 0 #60027 Napisano 20 Marca 2014 Popołudniu ten; 0 (00)[][](00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacy 6 #60028 Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) dziś : zeg.JPGMi robi się miło kiedy widzę w tym temacie Rolexa, ale Prezes Patkiem przebił wszystko Cudo, ale chyba nie mógłbym się przyzwyczaić do braku sekundnika… Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Edytowane 20 Marca 2014 przez kacy 0 Kacper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23353 #60029 Napisano 20 Marca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdhlodz 1 #60030 Napisano 20 Marca 2014 Używam mojej poczciwej Nokii 6310i jako telefonu służbowego, czyli praktycznie tylko do rozmów. Używany codziennie a ładuję go zaledwie 2 razy w tygodniu (oryginalna bateria w stałej eksploatacji od 2005 r.). W jakim współczesnym telefonie obudowa wytrzyma 9 lat bez żadnych dodatkowych osłon?! Widać, że ma swoje lata, ale ciągle działa bez zarzutu. W dodatku zauważyłem, że na rozmaitych służbowych spotkaniach przyciąga uwagę i wywołuje pozytywne komentarze, bardziej, niż wypasione "ajfony" i "blekbery" moich kolegów i koleżanek . Może i wyglądam nieprofesjonalnie, ale nie za wygląd mi płacą.... W zasadzie w tym telefonie nie ma nic co by mogło zużywać baterie. Mój Sony Xperia Z na samych rozmowach tez bardzo długo wytrzymuje. Ale reszta, net, kamera itp zużywa 1% na 1 min. 0 www.opal.za.pl www.brykietlodz.za.pl www.drewno-opalowe-detal.gsi.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kAdi 0 #60031 Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Witam, mój debiucik tutaj Wiem, że nie umywa się do Waszych sikorów, ale pozwole sobie Nowy zakup, dziś przyszedł. Pierwsza Rakieta, choć nie jedyny mój mechanik. Na meshu - sądzicie, że pasuje jej taka bransoleta? Nie miałem żadnego skórzanego w domu, znalazłem ten i pomyślałem czemu nie Wybaczcie jakość zdjęcia, pstrykane telefonem. PozdrawiamKrzysztof Edytowane 20 Marca 2014 przez kAdi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #60032 Napisano 20 Marca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 4455 #60033 Napisano 20 Marca 2014 Całkiem nieźle dobrane , no i jest klimat "tamtych lat " 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4892 #60034 Napisano 20 Marca 2014 Buran w biurze: Mój tapatalk nie pozwala na edycję ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wahnik 4455 #60035 Napisano 20 Marca 2014 Witam, mój debiucik tutaj Wiem, że nie umywa się do Waszych sikorów, ale pozwole sobie Nowy zakup, dziś przyszedł. Pierwsza Rakieta, choć nie jedyny mój mechanik. Na meshu - sądzicie, że pasuje jej taka bransoleta? Nie miałem żadnego skórzanego w domu, znalazłem ten i pomyślałem czemu nie Wybaczcie jakość zdjęcia, pstrykane telefonem. PozdrawiamKrzysztof Uważam ,że całkiem nieźle dobrane , no i jest klimat " tamtych lat " 0 pozdrawiam, Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Heniz #60036 Napisano 20 Marca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pamiko 8535 #60037 Napisano 20 Marca 2014 john.doe swietne Seiko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44450 #60038 Napisano 20 Marca 2014 ...Na meshu - sądzicie, że pasuje jej taka bransoleta? Nie miałem żadnego skórzanego w domu, znalazłem ten i pomyślałem czemu nie IMO pasuje. I to bardzo. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kAdi 0 #60039 Napisano 20 Marca 2014 :-) Bardzo fajna fotka. Uważam ,że całkiem nieźle dobrane , no i jest klimat " tamtych lat " IMO pasuje. I to bardzo. Dzięki Panowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chorwat 9560 #60040 Napisano 20 Marca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #60041 Napisano 20 Marca 2014 Popołudniu ten;o jenyy !! sprzedaj mi go!!mąż chciał mi takiego podarować, ale wtedy uwazałam ze jest troszke za duzy jak dla mnie..Uwielbiam go... tylko podobno srednio dokladny jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #60042 Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Ale na takim ekspozytorze jak był prezentowany "niebieski" nie musi być taki dokładny. Edytowane 20 Marca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #60043 Napisano 20 Marca 2014 Zonka, cierpliwości. Co jakiś czas pojawiają się na bazarku ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bosson 2117 #60044 Napisano 20 Marca 2014 Dziś i jutro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #60045 Napisano 20 Marca 2014 Ale na takim ekspozytorze jak był prezentowany "niebieski" nie musi być taki dokładny. jej, ale wy sie czepiacie jakby normalnie to byly moje nagie piersi bez bielizny... uffffaceci.. nic juz wam nie pokaze wiecej ! tylko łape, nic wiecej!Zonka, cierpliwości. Co jakiś czas pojawiają się na bazarku ...kiedyś widziaialam wlasnie.. ale na allegro nie wystepuja i marze jeszcze o niebieskiej patelni (w stanie idealnym, wrecz pudelkowym) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #60046 Napisano 20 Marca 2014 Dziś i jutrocos jakby ROLEX 1675 GTM o ile dobrze pamiętam.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #60047 Napisano 20 Marca 2014 i marze jeszcze o niebieskiej patelni (w stanie idealnym, wrecz pudelkowym)Pisz na priv......tylko nic sobie nie obiecuj ,jestem kucharzem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #60048 Napisano 20 Marca 2014 To forum zegarkowe kucharzu :-)Poprawie swoją wypowiedź, marzę o niebieskim zegarku marki ORIENT...w stanie pudelkowym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 62 #60049 Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) A mówiłeś, że się kobietom w gary nie mieszasz. jej, ale wy sie czepiacie jakby normalnie to byly moje nagie piersi bez bielizny... uffffaceci.. nic juz wam nie pokaze wiecej ! tylko łape, nic wiecej! Ja! Czepiam Toć, tylko podkreśliłem piękno ekspozycji a o jej "wadze" dla tutejszego grona, wypowiedzieli się koledzy. Edytowane 20 Marca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zonka #60050 Napisano 20 Marca 2014 To jutro pokaże wam majtki. To dopiero będzie jazda na forum ha ha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach