Tsuki 0 #6101 Napisano 29 Listopada 2007 jakby seiko zrobiło reedycję zabiłoby rodzący się rynek telewizji komórkowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6102 Napisano 29 Listopada 2007 W reedycji ten zegarek posiadałby odtwarzacz DVD 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6103 Napisano 29 Listopada 2007 Tak przy okazji to jak by ktoś sie spotkał z takim tunerem do nabycia to prosze o kontakt A abonamencik będzie płacony :?: :wink: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4711 #6104 Napisano 30 Listopada 2007 Dzisiaj Samurai na grubaśnym Di Modell. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #6105 Napisano 30 Listopada 2007 Profanum... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wermont 0 #6106 Napisano 30 Listopada 2007 Profanum... http://img265.imageshack.us/img265/1647/dieselze9.jpg o moj Boze! dawali gratis do jogurtu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6107 Napisano 30 Listopada 2007 maestro, proszę Cię o złożenie legitymacji klubowej w trybie natychmiastowym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #6108 Napisano 30 Listopada 2007 o moj Boze! dawali gratis do jogurtu? Obawiam się, że cena mogłaby Cię lekko zaskoczyć... PS. Fotogeniczny jest, nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6109 Napisano 30 Listopada 2007 Hej, bardzo fajny ten diesel! Podaj nr. referencyjny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #6110 Napisano 30 Listopada 2007 DZ7083, ale na razie go jeszcze nie ma w sprzedaży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6111 Napisano 30 Listopada 2007 świetny. ale skąd go masz? import?edit:nieważne, i tak mnie na niego teraz nie stać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #6112 Napisano 30 Listopada 2007 "Fotograficzny" to on faktycznie jest. Bylby jeszcze bardziej fotograficzny gdyby jeszcze wierzyczke z zamontowana przy niej lufa posiadal Skad zes go wytrzasnal? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6113 Napisano 30 Listopada 2007 Maestro, masz jeszcze jakieś fotki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #6114 Napisano 30 Listopada 2007 Na razie nie, strzeliłem tylko to jedno ujęcie dziś na szybko. W nadchodzącym tygodniu zrobię mu sesję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6115 Napisano 30 Listopada 2007 Marcinie szczerze powiem że jestem zaskoczony 8) 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #6116 Napisano 30 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #6117 Napisano 30 Listopada 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #6118 Napisano 30 Listopada 2007 Marcinie szczerze powiem że jestem zaskoczony 8)Sam jestem zaskoczony... W piątek będzie trochę czasu to rozwikłam zagadkę "jak to się stało?" A tak po prawdzie, to był dziś w kieszeni, a nie na ręku, ale fotkę chciałem mu zrobić od początku i wyszło mi, że ten temat to najlepsze miejsce, żeby ją pokazać 100% chińskiej stali w ilości ok. ćwierć tony, chiński mechanizm kwarcowy i logo firmy odzieżowej. Wszystko o nim można powiedzieć, ale nie to, że pozostanie niezauważony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6119 Napisano 30 Listopada 2007 Marcinie - spotkanie - chmm chyba jednak - wiesz jakoś tak wyszło że nie ma już miejsc a w zasadzie to raczej spotkania nie będzie więc - o jakim piątku mówisz :wink: :wink: :wink: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #6120 Napisano 30 Listopada 2007 Marcinie - spotkanie (...) A faktycznie, przepraszam, to nie w tym klubie... :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Czubaka #6121 Napisano 30 Listopada 2007 W tym tygodniu taki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6122 Napisano 30 Listopada 2007 Fajna Sława, mam taką samą tylko częściej na półce niż na nadgarstku :cry: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #6123 Napisano 1 Grudnia 2007 Od niedawna cieszy mnie taki widok mojego nadgarstka: Myślę, że się dobraliśmy :wink: :oops: Pozdrawiam, Igor :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #6124 Napisano 1 Grudnia 2007 Mark jak zawsze cudny :shock: gratuluję PS : to ten makintoszowy :wink: :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 863 #6125 Napisano 1 Grudnia 2007 Igor swietny! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach