Gość McIntosh #6201 Napisano 12 Grudnia 2007 A ja od dziś Archimede Każdemu gratuluję zakupu zegarka i Tobie również gratuluję, ale z rozmiarem to chyba z lekka przeholowałeś . No nic, niech się dobrze nosi 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Czubaka #6202 Napisano 12 Grudnia 2007 Archimede świetny Ja w tym tygodniu taki: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #6203 Napisano 12 Grudnia 2007 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #6204 Napisano 12 Grudnia 2007 Córci ladniejszy :twisted: Ma prosty sekundnik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6205 Napisano 13 Grudnia 2007 < 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #6206 Napisano 13 Grudnia 2007 Oto mój zegarek[/url] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4707 #6207 Napisano 13 Grudnia 2007 Piotrze - fajowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WULKANUS 0 #6208 Napisano 14 Grudnia 2007 Ten Oris to ten sam co na spotkaniu Staruszek? Podobał mi się. 8) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6209 Napisano 14 Grudnia 2007 STARUSZKU, czy oznaczenia na bezelu nie powinny mieć czasem czarnego wypełnienia :?: BTW, nawet jeśli podróbka, to i tak bardzo fajny ten Orisik. Gratuluję, ponownie. :twisted: 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #6210 Napisano 14 Grudnia 2007 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6211 Napisano 14 Grudnia 2007 JEST BARDZO MOCNO :shock: :shock: :shock: Oj Boże kto mnie wciągnął w zegarki... :roll: Pierwszy bardzo sliczny zegarek na mojej łapie od dziś.Podziękowania dla TIK TAK. (przesyłka szła niecały dzień).Otworzyłem i oślepłem Bałem się spojrzec na mechanizm pod spodem ale to zrobiłem i w tym momencie umarłem :shock: :shock: :shock: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #6212 Napisano 14 Grudnia 2007 Bardzo fajny 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #6213 Napisano 14 Grudnia 2007 nooooGratulacje!!!Twoje wielkie wyprzedaże widzę przerodziły sie w ten piękny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #6214 Napisano 14 Grudnia 2007 dokładnie tak.wszystko sprzedałem dla tego jednego.na święta.na żywo wygląda naprawdę o wiele lepiej.zamieszcze do galerii zdjecia jak zrobie lepsze fotki. :wink: P.S. Na czarnej chyba lepszy. 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #6215 Napisano 14 Grudnia 2007 Michele! Pojechales :shock: :shock: Juz niebawem go przymierze 8) juz nie moge sie doczekac.. jest swietnywielkie gratulacje no i niech sie dobrze i dlugo nosi. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgentBart 0 #6216 Napisano 14 Grudnia 2007 Sanka - Davosa bardzo fajna! HemiG - Revue Thommen wymiata totalnie :shock: 0 pozdrawiam - Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #6217 Napisano 14 Grudnia 2007 Sanka w końcu się doczekałeś! Trzymałem kciuki oraz pragnęw tym miejscu oficjalnie pogratulować nabytku! :wink: HemiG - ten Revue ma coś wspólnego z Vulcainem? :roll: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6218 Napisano 14 Grudnia 2007 P.S. Na czarnej chyba lepszy. Mówiłem!! :wink: gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1623 #6219 Napisano 14 Grudnia 2007 Revue Thommen zadymisty szkoda, że tylko na jeden dzień.Alarm w zegarku mechanicznym to moja ulubiona komplikacja 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6220 Napisano 14 Grudnia 2007 Adi dzięki za uznanie , WULKANUS - tak to ten sam , Hemig - podpuszczaczu , ale może ktoś i uwierzy i dobrze może troszkę poszpera , choć "ogólnie" wiadomo że nie powinien mieć czarnych wypełnień . JUTRO - TAKI choć juz dziś w kraju i do tego w superpewnych rękach .Ten RT ma wspólny werk w zasadzie z Vulcainem - którego "in-house" jest w dużej mierze oparty na konstrukcji AS 1930 zresztą identycznym z chyba jeszcze Twoim RT z działu ofert TomASH - zasadnicza różnica polega na klasie szczelności - naszej z Hemigiem ulubionej - czyli co najmniej 200M !!! :cry: :cry: :cry: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2130 #6221 Napisano 14 Grudnia 2007 Revue jest baaaardzo fajny :wink: Mega uniwersalny zegarek według mnie. Poza tym klasa szczelności 200m to również mój ulubieniec, główniez powodu Fortisów (większość kolekcji to 200m). Zastanawia mnie tylko jedna rzecz - na deklu za napisem CRICKET jestznaczek ® - ztcw, to nie RT ten znak zarejestrował :roll: Jeszcze raz gratuluję wspaniałego czasomierza... może kiedyś zmieniszgusta i odsprzedasz - zapisuję się więc na listę chętnych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #6222 Napisano 14 Grudnia 2007 Ale widocznie RT ma(miał)prawo do użycia tego znaku - tego dokładnie nie wiem Cricket - ale masz rację trzeba będzie zbadać tą sprawę :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #6223 Napisano 14 Grudnia 2007 Zanim w 2001 roku RT został kupiony przez Grovana Group, a Vulcain wraz ze słynnym Cricket'em trafił do PMH, obie firmy działały w jednej grupie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #6224 Napisano 14 Grudnia 2007 Przyłączam się do gratulacji. Fajne zegarki na święta sobie sprawiliście . Super 8). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #6225 Napisano 14 Grudnia 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach