korba 2 #6401 Napisano 3 Stycznia 2008 Dzięki. Twój również niczego sobie 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #6402 Napisano 3 Stycznia 2008 Od soboty na łapie:)juz zbieram na wersje black... pozdro! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #6403 Napisano 3 Stycznia 2008 Sprzedasz tego, kupisz black'a :twisted: A sa jeszcze ''limited edition'' green, blue, a nie wiem czy tez nie ma yellow i red 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #6404 Napisano 3 Stycznia 2008 juz zbieram na wersje black... gratuluje i zycze duzej kolekcji 8) 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #6405 Napisano 4 Stycznia 2008 Uratowany dziadek z allegro za 25zł 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof.Woland 0 #6406 Napisano 4 Stycznia 2008 Lalus podzielilbys sie:) Delbana ile? :shock: piekny! 0 Si vis pacem, para bellum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #6407 Napisano 4 Stycznia 2008 No no ładny ten Thussy, a i cena powala :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #6408 Napisano 4 Stycznia 2008 Wiecie kupiłem go jako niesprawny w zestawie czterech zegarków z czego tylko jeden jeszcze mam uratowany , a jest nim: Ten był po bardzo burzliwych przejściach i tylko dzięki temu,że mój zegarmistrz robił mi wszystkie poprzednie to wziął go na warsztat,a jedyny minus w doprowdzeniu do życia jest brak sekundnika(ale chodzi poprawnie). Dwa trupki to Anker i Zaria więc dzieląc 100zł na cztery... 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6409 Napisano 5 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6410 Napisano 5 Stycznia 2008 Tsuki "łechtasz" moje zmysły :evil: Ale czynię pewne kroki :twisted: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #6411 Napisano 5 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6412 Napisano 5 Stycznia 2008 Kojiro,to diver? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #6413 Napisano 5 Stycznia 2008 Kojiro,to diver?Railmaster! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRT77 0 #6414 Napisano 5 Stycznia 2008 Gdzie tam, przeciez to Railmaster w platynie (nowa seria, limitowana do jednej sztuki). Jestem pod wrazeniem wiernosci tej papierowej kopii, bo bez problemu mozna podobienstwo stwierdzic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorzp 0 #6415 Napisano 5 Stycznia 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #6416 Napisano 5 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #6417 Napisano 5 Stycznia 2008 Kojiro super zegareczek- najłatwiejsza zmiana godziny, opcja rozbudowania o dodatkowe funkcje, praktycznie nieograniczona gama kolorystyczna (no może ogranicza ją paleta kredek) no i jaki ogromny wybór marek 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6418 Napisano 5 Stycznia 2008 jak zobaczyłem Zegarek Kojiro od razu wiedziałem, że się tu spodoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6419 Napisano 5 Stycznia 2008 Kojirouważaj, bo za takie praktyki mogą Ci grozić duże nieprzyjemności A serio, to kiedy zakup oryginału? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojiro 127 #6420 Napisano 5 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 7 Stycznia przez Kojiro 0 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BONGO 1 #6421 Napisano 6 Stycznia 2008 ostatnio takie dwa SeikoBullhead na nowym pasku (Hirsch Modena) 0 Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość amator3nr #6422 Napisano 6 Stycznia 2008 Chrono fantastyczne!!!Ale paseczek mi troche nie pasuje, załóż cos bardziej sportowego (z przeszyciami kolorowymi albo z otworkami ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #6423 Napisano 6 Stycznia 2008 To jak już Railmaster to może przypomnę:Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #6424 Napisano 6 Stycznia 2008 Gratuluję MapMetera. Ten model jest świetny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
delbana 0 #6425 Napisano 6 Stycznia 2008 0 Czas nie ma początku ani końca, ma tylko środek, w którym wypadło nam żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach