kazior 492 #6826 Napisano 15 Lutego 2008 Tessio - faktyczne bardzo ladny, na brazowym, skorzanym pasku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 861 #6827 Napisano 15 Lutego 2008 @olek fajny ten Longines. Ostatnio mierzylem. Ja zaraz zmieniam na gumiaka i jade na narty 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1991 3643 #6828 Napisano 15 Lutego 2008 Ja zaraz zmieniam na gumiaka i jade na narty taki zegar na narty ?!?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #6829 Napisano 15 Lutego 2008 Ja zaraz zmieniam na gumiaka i jade na narty taki zegar na narty ?!?! narty wodne...dlaczego nie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #6830 Napisano 15 Lutego 2008 Tessio, super zegar. Trochę Cię nie poznaję... 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #6831 Napisano 15 Lutego 2008 Tessio, super zegar. Trochę Cię nie poznaję...Marcinie! Przestań się wygłupiać, to kwarc :twisted: Na sprzedaż, w zasadzie już sprzedany :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #6832 Napisano 15 Lutego 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadG 2 #6833 Napisano 15 Lutego 2008 Atlantic piękny :smile: Paweł, otóż rozgryzłem Twój jednozegarkizm. Jesteś krypto zwolennikiem kwarców i nosisz je na codzień oraz gromadzisz w większych ilościach. Tutaj na pokaz masz niby jeden zegarek mechaniczny, niby, że Omega nie znosi konkurencji i takie tam. Na podstoliki go zakładasz, itd. A jak nikt nie widzi - kwarcochy z kolekcji :twisted: :wink: 0 Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #6834 Napisano 15 Lutego 2008 Rip... no kosmiczna to Omega - jeszcze kolorki na zdjęciu pięknie wyszły... Wiem że Omegi są świetne ale ta jest naprawdę super :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog81 2 #6835 Napisano 16 Lutego 2008 A u mnie na przegubie :wink: 0 Czas nie pieniądz zawsze jest. Rafał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #6836 Napisano 16 Lutego 2008 @olek- wspaniały Conquest :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kimr #6837 Napisano 16 Lutego 2008 Ja narazie nie mam sie czym chwalic bo mój 8letni Q&Q niczym nadzwyczajnym nie jest. Nowy zegarek już niedługo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6838 Napisano 16 Lutego 2008 u mnie nowość :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #6839 Napisano 16 Lutego 2008 Jarek oldschool pełną gębą! Jak nie przepadam za pobiedami (tylko dwie w gablotce) to ta mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Majowy Diabeł #6840 Napisano 16 Lutego 2008 dzięki kadarius :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWELL31 1 #6841 Napisano 16 Lutego 2008 Jak mozna nie przepadac za pobiedami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #6842 Napisano 16 Lutego 2008 Tessio, super zegar. Trochę Cię nie poznaję...Marcinie! Przestań się wygłupiać, to kwarc :twisted: Na sprzedaż, w zasadzie już sprzedany :wink: Szczerze pisałem 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #6843 Napisano 16 Lutego 2008 Tessio, super zegar. Trochę Cię nie poznaję...Marcinie! Przestań się wygłupiać, to kwarc :twisted: Na sprzedaż, w zasadzie już sprzedany :wink: Szczerze pisałem 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #6844 Napisano 16 Lutego 2008 a ja nadal ciesze sie nowym nabytkiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokop 13 #6845 Napisano 17 Lutego 2008 A ja już od 14-go.No tak mnie jakoś trzyma że sam siebie o to nie podejrzewałem. 0 Ciesz się że nie szczekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #6846 Napisano 17 Lutego 2008 dziś taki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichałS 1597 #6847 Napisano 17 Lutego 2008 Obrazek No chłooopie, przegiąłeś, przegiąłęś!Bo mi ślina pociekła i zachorowałem na niego. P i ę k n y! Czegoś takiego mi brakuje. 0 Ticking away the moments that make up a dull day.To już ostatni zegarek, więcej nie kupuję. O! Zegarek! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Igor 33 #6848 Napisano 17 Lutego 2008 Mikołaju! Gratuluję Ci serdecznie świetnego zegarka, jak i całej "szczęśliwej otoczki" związanej z jego zakupem 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hddvd 0 #6849 Napisano 17 Lutego 2008 Genialnie wybrałeś.Moim zdaniem to najładniejszy z Compressorów.Szczere gratulacje.Pozdrawiam 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Sitkowski 7 #6850 Napisano 17 Lutego 2008 CześćMikołaj gratulacje.A u mnie dzisiaj nie często noszony ze względu na małą średnicę, tylko 39 mm:Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach