chrono-craze 19 #78051 Napisano 16 Stycznia 2015 Dzisiaj ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szabas 3284 #78052 Napisano 16 Stycznia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 946 #78053 Napisano 16 Stycznia 2015 Rush today Fotka stara, ale teraz ten: 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 806 #78054 Napisano 16 Stycznia 2015 Seiko 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #78055 Napisano 16 Stycznia 2015 . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryson 5 #78056 Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Marynia i "d" maryni MOD. Klamerka ładna. Podrób nie pokazujemy Edytowane 17 Stycznia 2015 przez tarant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mashun 10 #78057 Napisano 16 Stycznia 2015 Wczoraj, po czterech latach "leżakowania" i oczekiwania wreszcie Seiko zmienił twarz z "5" na "54" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #78058 Napisano 16 Stycznia 2015 Fotka stara, ale teraz ten: Autavia bardzo fajna, widzialem takie w edycji 'military' i wygladaly super. BTW, czy daloby w dzisiejszych czasach rade zmienic taki podniszczony bezel na niezniszczony a byc moze i nowy? Czy firma zajmuje sie w ogole takimi rzeczami jak totalna renowacja takich starszych nieco zegarkow? (pytam z czystej ciekawosci) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #78059 Napisano 16 Stycznia 2015 .Staszku,gdyby przyszedł Ci do głowy niezbyt racjonalny pomysł sprzedania tego pięknego Longinesa to pisz śmiało 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 946 #78060 Napisano 16 Stycznia 2015 Autavia bardzo fajna, widzialem takie w edycji 'military' i wygladaly super. BTW, czy daloby w dzisiejszych czasach rade zmienic taki podniszczony bezel na niezniszczony a byc moze i nowy? Czy firma zajmuje sie w ogole takimi rzeczami jak totalna renowacja takich starszych nieco zegarkow? (pytam z czystej ciekawosci)Nowe mozna trafic, ale do tarczy, ktora jest ladnie postarzona, wygladalby tako bezel srednio. Bylby zbyt ladny wzgledem reszty. Mi osobiscie sie podoba taki zniszczony, ma charakter. Chyba zaprzestane zupelnie, poszukiwan nieco lepszego. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #78061 Napisano 16 Stycznia 2015 Nie jest źle choć na tym zdjęcie wygląda że tarcza jest dużo lepsza niż bezelTak czy siak już rozumiem dlaczego sprzedawałeś reedycję ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stalowy 645 #78062 Napisano 16 Stycznia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 946 #78063 Napisano 16 Stycznia 2015 Nie jest źle choć na tym zdjęcie wygląda że tarcza jest dużo lepsza niż bezelTak czy siak już rozumiem dlaczego sprzedawałeś reedycję ; ) Bo tarcza jest znacznie lepsza, jest w super stanie, jednak nieco juz wyblakla z wiekiem. Nowy, nasycony kolorem bezel - nie pasuje. Widzialem juz kilka takich zabiegow i mi nie odpowiadaja. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pav 294 #78064 Napisano 16 Stycznia 2015 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #78065 Napisano 16 Stycznia 2015 Ooo,widzę student KSF 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5445 #78066 Napisano 16 Stycznia 2015 Staszku,gdyby przyszedł Ci do głowy niezbyt racjonalny pomysł sprzedania tego pięknego Longinesa to pisz śmiało Ten zegarek, nie jest jakoś nadzwyczajnie specjalny, jak wiele innych, ale bardzo go lubię, bo jak mało który pasuje mi do garnituru i jest taki minimalny, ułożony (jak ja ), więc na razie póki starcza na chleb, zostanie u mnie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #78067 Napisano 16 Stycznia 2015 Nowe mozna trafic, ale do tarczy, ktora jest ladnie postarzona, wygladalby tako bezel srednio. Bylby zbyt ladny wzgledem reszty. Mi osobiscie sie podoba taki zniszczony, ma charakter. Chyba zaprzestane zupelnie, poszukiwan nieco lepszego. Dokładnie 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #78068 Napisano 16 Stycznia 2015 Ten zegarek, nie jest jakoś nadzwyczajnie specjalny, jak wiele innych...Ale Ty skromny jesteś :-) To jak to mawia jeden z kolegów :Chętnie pomogę jakby co 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 946 #78069 Napisano 16 Stycznia 2015 Dokładnie Ale smakowita fotka PS: Wreszcie klamerkę dorwałem 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8907 #78070 Napisano 16 Stycznia 2015 @primabaleronie,a nie żałujesz jednak, że pozbyłeś się Regatty (bo dawno nie widziałem?) i Monzy? Mieć cztery TAKIE Heuery, to byłoby coś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szlugaj1 3 #78071 Napisano 16 Stycznia 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #78072 Napisano 16 Stycznia 2015 @primabaleronie,a nie żałujesz jednak, że pozbyłeś się Regatty (bo dawno nie widziałem?) i Monzy? Mieć cztery TAKIE Heuery, to byłoby coś... To była Heuer Regatta 3ATU Yachtimer - stoper jedynie,a nie zegarek z ref. 134.xxx A do Monzy wróciłem ...Na razie to mogę pokazać: 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 946 #78073 Napisano 16 Stycznia 2015 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8907 #78074 Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Aha, no tak, nie pamiętałem dokładnie tej Regatty, a zdjęć nie poszukałem - wydawało mi się, że to był właśnie zegarek. Ale znowu Monza... (koronka do uzupełnienia?) Czyli za jakiś czas Monaco? Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Edmund Exley 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #78075 Napisano 16 Stycznia 2015 Ogólnie to jedno można napisać: Heuery z lat 60-80, mimo ich związku ze sportem motorowym, świetnego, niejednokrotnie prekursorskiego designu są, dziś delikatnie mówiąc... przeszacowane 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach