Gość Jash #8001 Napisano 28 Lipca 2008 Weekendowe zaległości, przy czym wersja na pasku dzisiaj przez większość dnia :mrgreen: Wersja na pasku o niebo ładniejsza. W ogóle całkiem sympatycznie prezentuje się ten Tissot. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #8002 Napisano 28 Lipca 2008 moim zdaniem na bransolecie trochę lepiej się prezentuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #8003 Napisano 28 Lipca 2008 moim zdaniem na bransolecie trochę lepiej się prezentuje Się błyszczy, co :oops: Ale NAM nie o to chodzi ........ :evil: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8004 Napisano 28 Lipca 2008 Irku, Corum przepiękny :!: :shock: Powiedz mi, z czego wykonana jest osłonka koronki, to jakieś tworzywo sztuczne czy pokrycie? Jeśli można - zrób zdjęcie z du...y strony :wink: Adi - pasek przedni, tylko dlaczego założony odwrotnie :?: Daj więcej zdjęć paska. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8005 Napisano 28 Lipca 2008 Adi - pasek przedni, tylko dlaczego założony odwrotnie :?: Daj więcej zdjęć paska. Przecież napisał że w stylu misz masz :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #8006 Napisano 28 Lipca 2008 Się błyszczy, co :oops:nie, nie lubię jak się błyszczy, ja w 94% noszę na pasku, ale ten Tissot - patrząc obiektywnie - lepiej wygląda w stali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #8007 Napisano 28 Lipca 2008 ... ale ten Tissot - patrząc obiektywnie - lepiej wygląda w stali Zawsze patrzysz SUBIEKTYWNIE :mrgreen: A wg mnie - subiektywnie - ładniej mu na skórce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike 452 #8008 Napisano 28 Lipca 2008 Zawsze patrzysz SUBIEKTYWNIEZGADZA się (prawie) jakkolwiek by nie było ładny jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #8009 Napisano 28 Lipca 2008 Irku, Corum przepiękny :!: :shock: Powiedz mi, z czego wykonana jest osłonka koronki, to jakieś tworzywo sztuczne czy pokrycie? Jeśli można - zrób zdjęcie z du...y strony :wink: Adi - pasek przedni, tylko dlaczego założony odwrotnie :?: Daj więcej zdjęć paska. Oslona koronki zrobili z bardzo twardej gumy , a tak poza tym ten zegarek wyglada 100 razy lepiej na zywca . Bede w Polsce ( Katowice ) pomiedzy 9-29 sierpnia z checia poszedlbym na piwo - mozna bedzie pogadac o zegarkach . 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8010 Napisano 29 Lipca 2008 Mam zatem nadzieję, że urodzi się śląskie spotkanie w okolicach Katowic. Do zobaczenia :wink: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość olek #8011 Napisano 29 Lipca 2008 dziś motorowo :mrgreen: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel1380 0 #8012 Napisano 29 Lipca 2008 Tylko pasek na odwrot zalozony....ehhh pan ZEGARMISTRZ Z WARSZAWY.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #8013 Napisano 30 Lipca 2008 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #8014 Napisano 30 Lipca 2008 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #8015 Napisano 30 Lipca 2008 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #8016 Napisano 30 Lipca 2008 się mi klikło.. :shock: :shock: :shock: [glow=red:3eb74ff8b0]O ja pier**lę!!![/glow:3eb74ff8b0] 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartheck 7 #8017 Napisano 30 Lipca 2008 Uch.... jak kliknąłeś to mi w uszach zadzwoniło Gratuluję Fajna ale faktycznie wielgachna, jaka średnica? 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8018 Napisano 30 Lipca 2008 HemiG - szczerze ci gratuluję , ta Minerva jest nr.2 na mojej liście marzeń . Jest cudna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakby ci się znudziła to ustawiam się w kolejce . 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8019 Napisano 30 Lipca 2008 Rewelka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #8020 Napisano 30 Lipca 2008 HemiG - faktycznie Ci się klikło :shock: .... Ustawiam się pierwszy w kolejce, jakby Ci się znudziła i chciałbyś ją komuś sprezentować :mrgreen: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #8021 Napisano 30 Lipca 2008 hehe hiemig Ty masz taka ręka chudo ?? A ja od 10 minut 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #8022 Napisano 30 Lipca 2008 Ustawiam się pierwszy w kolejce, jakby Ci się znudziła i chciałbyś ją komuś sprezentować byłem pierwszy :-) 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #8023 Napisano 30 Lipca 2008 Kolego XXX ( na razie to zapewne tajemnica )- gratuluje Minervy - Hemig dobrze wspomnial - ze tak Mu sie klikło :mrgreen: , Jankowi gratuluję zacnego RT diverka - jakos dziwnie znajomy :roll: - czyli świetne nowe nabytki !!! 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HemiG 1 #8024 Napisano 30 Lipca 2008 < 0 "w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pagan 13 #8025 Napisano 30 Lipca 2008 ŁoooMinerva jest piękna...ale byłaby przepiękna gdyby te indeksy godzinowe były ciut większe :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach